Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΜΑΘΕ ΕΔΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΕΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ Η ΔΩΡΑ! ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ

«ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;; ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ...!!! ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...!!!»
- «ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ» ΒΙΝΤΕΟ: ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΡΓΗ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ - ΦΥΓΑΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 9 ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ
«ΦΑΤΕ ΤΟΝ» -«ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ» ΤΩΡΑ...!!! ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΡΓΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ: ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ 58ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΔΩΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΤΩΡΑ..!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...!! ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΪΟ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ! - ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Ο δράστης είναι ένας 52χρονος χρήστης ουσιών, ο οποίος έχει στο παρελθόν συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών. To όνομά του είναι Μανώλης Σοροπίδης, ή Εσατζιάν (Αρμενικες ρίζες)

Ο 58χρονος είδε τη Δώρα Ζέμπερη και την πλησίασε για να της αρπάξει την τσάντα, απειλώντας την με το μαχαίρι που είχε μαζί του. Όπως είπε, η νεαρή εφοριακός αντιστάθηκε και τον χτύπησε με την τσάντα και προσπάθησε να του ξεφύγει. Η νεαρή γυναίκα έτρεξε όμως εκείνος την ακολούθησε και άρχισε να τη μαχαιρώνει πισώπλατα!

Η νεαρή κοπέλα έπεσε τραυματισμένη στο έδαφος, όμως ο ίδιος δεν της έδωσε σημασία. Άρπαξε την τσάντα (η οποία είχε μέσα μόλις 5 ευρώ και ένα κινητό) και έτρεξε να φύγει από το νεκροταφείο.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, βρήκε στη συνέχεια δυο χαρτοπετσέτες και με αυτές, σκούπισε τα αίματα (εντοπίστηκαν κοντά στο τοιχίο). Έπειτα, πέταξε τη μπλούζα του και το μαχαίρι σε κάδο, σε μακρινή απόσταση από το νεκροταφείο. Την τσάντα της άτυχης κοπέλας, την έκαψε, όπως παραδέχθηκε.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις