Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Η ταινία για τον «κόκκινο πλανήτη» και μία ατράνταχτη δικαίωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Άρη Δημόπουλου
Παρά το ότι το τελευταίο διάστημα, δειλά – δειλά στη NASA παίρνουν πίσω τις μελέτες του για το νερό στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη, εντούτοις το κατεστημένο της Νέας
Τάξης για άλλη μία φορά είναι εδώ για να προπαγανδίσει ότι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος αποκάλυπτε εδώ και χρόνια.
«Η…συνομωσία του «κόκκινου πλανήτη»»
Πολλά έχουν ειπωθεί για τις πραγματικά αυξημένες πιθανότητες να υπάρχει νερό (σε στέρεα ή ακόμη και σε υγρή μορφή) στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη, θέμα για το οποίο η συντριπτικότατη πλειοψηφία των «έγκριτων επιστημόνων» χλεύαζε για πολλά συναπτά έτη.
Η αλήθεια ωστόσο βρίσκεται μπροστά στα μάτια των ανθρώπων, τόσο πολύ, που πριν δύο χρόνια μέχρι και η NASA παραδέχθηκε πως υπάρχει νερό στον «κόκκινο πλανήτη», ίσως ακόμη και τρεχούμενο.
Τώρα έρχεται η, γεμάτη νόημα, ταινία «MARS», που όλως τυχαίως παρουσιάζει μία επανδρωμένη αποστολή στον πλανήτη Άρη με σκοπό τον εποικισμό. Ειδικά από την στιγμή που ένα «νέο ξεκίνημα» για την ανθρωπότητα γίνεται στο ,όχι και τόσο μακρινό, 2033 εφικτό, εξαιτίας της ύπαρξης νερού.
Σας θυμίζει κάτι;
Την εν λόγω ταινία επιμελείται το National Geographic, ενώ τις δηλώσεις τους παραχωρούν σημαντικοί επιστήμονες και ερευνητές της νέας εποχής, όπως ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης «Tesla» , Έλον Μασκ.
Πολλά χρόνια μετά τις αποκαλύψεις Λιακόπουλου, που πρώτος έθεσε το θέμα -και μάλιστα με αποδείξεις- για το νερό και τους αρχαίους προηγμένους πολιτισμούς στον πλανήτη Άρη, η διεθνής κοινότητα προμοτάρει μία ταινία-ύμνος σε αυτό ακριβώς. Στο ότι ο «κόκκινος πλανήτης» όχι μόνο είναι πολύ διαφορετικός από όσο νομίζουμε, αλλά μας κρύβει πολλά μεγάλα μυστικά.
Κάποιοι θα το χαρακτήριζαν μέχρι και ειρωνεία:
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις