Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο ντοκουμέντο: Η σύλληψη του δολοφόνου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Η επιχείρηση της Αστυνομίας για τη σύλληψη του 32χρονου, φερόμενου ως εκτελεστή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, έγινε στην Πάτρα, στις 28 Οκτωβρίου. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, λίγο έξω από τον καταυλισμό των τσιγγάνων στην Εγλυκάδα, εμφανίζεται ένα λευκό βαν, μέσα στο οποίο είναι ο στόχος των αστυνομικών. Πίσω του, με μεγάλη ταχύτητα εμφανίζεται ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί ακινητοποιούν το αυτοκίνητο του 32χρονου. Δευτερολεπτα αργότερα, ακούγονται φωνές… Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο,  από την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, με τη στιγμή της σύλληψης του φερόμενου ως δολοφόνου του Μιχάλης Ζαφειρόπουλου:

Η αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα που οδήγησε στα ίχνη του εκτελεστή

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 32χρονου από την Αλβανία, από μια τυχαία συμπλοκή που έγινε στην πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα, 22 ημέρες πριν τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου. Ο δράστης και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται πως είναι ο ίδιος άνθρωπος.
Τότε, ο 32χρονος ξεκίνησε καβγά με την παρέα των θυμάτων που καθόταν δίπλα του, επειδή… ενοχλήθηκε από αυτά που έλεγαν τα θύματα. Τους είπε να μην βρίζουν μπροστά στην κοπέλα του. Παρόλο που τα θύματα δεν απευθύνθηκαν ποτέ σε εκείνον ή την κοπέλα του. Μιλούσαν μεταξύ τους…
Σύμφωνα με τα όσα είπαν τα θύματα εκείνης της συμπλοκής, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο δράστης επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.
Την ίδια ώρα, αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως, για τους δολοφόνους και τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Ζαφειρόπολου. Συνολικά πέντε είναι οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης: Τρεις ηθικοί αυτουργοί -που έδωσαν την εντολή μέσα από τον Κορυδαλλό- και δύο εκτελεστές.
Ο 32χρονος που φέρεται να είναι ο εκτελεστής του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου -και που συνελήφθη στην Πάτρα- φέρεται να έχει ομολογήσει τα πάντα και να έχει «δώσει» τους άλλους εμπλεκόμενους, στην Αστυνομία. Ο ίδιος ήταν δραπέτης Καταστήματος Κράτησης, καθώς δεν είχε επιστρέψει ύστερα από τακτική άδεια που του χορηγήθηκε. Κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί για βιασμό, ληστεία, παράνομη κατακράτηση, κλοπές, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, απειλή, αντίσταση, καθώς και παράβαση των νόμων για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τους αλλοδαπούς.
Συγκεκριμένα ήταν καταδικασμένος σε κάθειρξη 6 ετών για κλοπές από την 1η Απριλίου 2016. Αρχικά ηταν έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και εν συνεχεία οδηγήθηκε στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Θα αποφυλακιζόταν τον Δεκέμβριο του 2018. Στις 5 Σεπτεμβρίου έχοντας συμπληρώσει το 1/5 έκτισης της ποινής πήρε 5ήμερη άδεια, όπως είχε δικαίωμα και την παραβίασε…
Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις