Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Μαρτυρία ΣΟΚ: Το ναρκωτικό που μοιράζουν οι μετανάστες σε όλη την Αθήνα

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
«Εμπόριο ναρκωτικών, βιασμοί, μαχαιρώματα. Το Πεδίον του Άρεως δεν είναι άβατο, απλώς κάνουν τα στραβά μάτια».

Με αυτές τις λέξεις περιγράφει τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίον του Αρεως ένας τοξικομανής, μιλώντας στο iefimerida.gr, ενώ αναδεικνύει την κατάσταση που επικρατεί σε περιοχές της χώρας με την ανεξέλεγκτη είσοδο μουσουλμάνων μεταναστών, κυρίως ανδρών, μετά από κυβερνητική «πρόσκληση».
Ο 37χρονος χρήστης ουσιών εξηγεί πως οι τοξικομανείς κατέφυγαν στο Πεδίον του Άρεως όχι από επιλογή τους, αλλά επειδή εκεί τους έστειλαν, ενώ τονίζει πως αν η αστυνομία έκανε μια οργανωμένη επίθεση, η κατάσταση θα αντιμετωπιζόταν δραστικά και αποτελεσματικά!
Από ποιους γίνεται όμως το εμπόριο ναρκωτικών;
Όπως αποκαλύπτει ο 37χρονος γίνεται από αλλοδαπούς, Πακιστανούς και Ιρακινούς, οι οποίοι φτιάχνουν δικό τους ναρκωτικό και το μοιράζουν εδώ και εκεί!
Παραθέτουμε τα λόγια του, το βίντεο της μαρτυρίας του και τα σχόλια δικά σας!
«Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Γίνονται βιασμοί και μαχαιρώματα. 20-25 Πακιστανοί, Ιρακινοί κάνουν κουμάντο. Έχουν καταφέρει όλο τον κόσμο να κολλήσει στο sisha (ναρκωτικό). Το φτιάχνουν οι ίδιοι οι Πακιστανοί. Είναι 20 Πακιστανοί και Ιρακινοί και σου λένε «έλα, φίλε, sisha 5 ευρώ, 2 ευρώ, δύο χαπάκια, τρία κομματάκια ηρωίνη», είναι κάτι πολύ εύκολο να βρεις».
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις