Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

XAMOΣ στη Χρυσή Αυγή με κύμα παραιτήσεων! Ο τελευταίος παιδιά να κλείσει και την πόρτα!

Το τελευταίο διάστημα έχει καταγραφεί μπαράζ αποχωρήσεων από τη Χρυσή Αυγή, με αποτέλεσμα να κλείνουν γραφεία και να διαλύονται Τοπικές Οργανώσεις, κυρίως στην επαρχία.


Αναλυτικά η επιστολή 

Προς τον Πρόεδρο του ΔΣ
Κοινοποίηση : Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη
Μελη ΔΣ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την ανεξαρτοποίησή μου από την δημοτική παράταξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του Αριστοτέλη –το «γνωστικό» συναρτάται με το «επιθυμητικό» που σημαίνει ότι τα συναισθήματα ορίζουν τον τρόπο ενεργοποίησης του λόγου. .
Η υποψηφιότητα μου είχε ως στόχο να έχω ως δημοτικός σύμβουλος αδέσμευτη, ειλικρινή και ξεκάθαρή γνώμη-άποψη για κάθε θέμα χωρίς υποδείξεις, εξαρτήσεις και κομματικές παρεμβάσεις, όταν μάλιστα παραβιάζονται οι διαδικασίες, δεν τηρείται η δεοντολογία και η ιεραρχία.
Επειδή σέβομαι την εντολή των συνδημοτών μου να υπηρετήσω τα συμφέροντα της πόλης κaι είναι μεγάλη τιμή που με εμπιστεύτηκαν , δεν διαπραγματεύομαι την αξιοπρέπειά μου και παραμένω πιστός στις αρχές και τα πιστεύω μου.
Η επιλογή μου για ανεξαρτοποίηση και όχι παραίτηση στηρίζεται στην υποχρέωση και προσωπική ευθύνη που έχω στους συνδημότες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Δεν θα τους προδώσω και δεν θα τους εγκαταλείψω μέχρι το τέλος της θητείας μου
Συνεχίζω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος με κύριο μέλημά μου την απρόσκοπτη και αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων μου.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις