Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Ανάβυσσος: Βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες να τοποθετούν τα εκρηκτικά στο βενζινάδικο

Την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού από έναν άνδρα και το συνεργό του σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο
Κωνσταντίνου 100 στην Ανάβυσσο κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας τα ξημερώματα της Τρίτης, 12 Δεκεμβρίου.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο ντοκουμέντο  που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι σταματούν έξω από το βενζινάδικο. Το ένα από αυτά κρατάει τη βόμβα που τοποθέτησαν μέσα σε σακούλα. Πλησιάζει την είσοδο του καταστήματος, τοποθετεί τη βόμβα και ανάβει το φυτίλι. Στη συνέχεια ανεβαίνει στο μηχανάκι και τρέπεται σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση με τον συνεργό του.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου κατάφερε να περιορίσει έγκαιρα τη φωτιά με τη χρήση πυροσβεστήρα αλλά και χάρη στα πυροσβεστικά μέσα  του πρατηρίου, ενώ κατήγγειλε ότι

Τις επόμενες στιγμές επικράτησε αναστάτωση στην περιοχή με τους κατοίκους να πετάγονται έντρομοι από τα κρεβάτια τους λόγω της έκρηξης. Σημιεώνεται ότι από την επίεθση δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ σημειώθηκαν και υλικές ζημιές στα γύρω σπίτια.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και άντρες των ΤΕΕΜ που πραγματοποίησαν έρευνες.

Μέσα από τα βίντεο αλλά και τις μαρτυρίες των κατοίκων οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις