Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΙΤΕ!!! Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου: Αναρτήθηκαν ΟΛΑ τα ονόματά τους [λίστες]

«Mαύρη λίστα» με τους μεγαλοοφειλέτες σε ασφαλιστικά ταμεία δημοσιοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Πρόκειται για τα ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου ή/και των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ.
Πρόκειται για οφειλές, η καταβολή των οποίων καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για 2.700 παραπάνω φυσικά πρόσωπα από την τελευταία φορά ενώ όσον αφορά τις επιχειρήσεις αυτές είναι 4.500 περισσότερες.
Υπενθυμίζεται ότι στον ιστότοπο της A.A.Δ.Ε. βρίσκονται τα ονόματα εκείνων των οφειλετών, που είχαν ειδοποιηθεί με e-mail για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν ενώ εξαιρούνται οι περιπτώσεις, για τις οποίες έχει χορηγηθεί στον οφειλέτη ρύθμιση ή διευκόλυνση τμηματικής καταβολής των ληξιπρόθεσμων χρεών του και με την προϋπόθεση ότι αυτός είναι συνεπής με τους όρους της, καθώς και όταν έχει χορηγηθεί αναστολή καταβολής των οφειλών του.
Επίσης, τέλος, ακολουθώντας σχετική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εξαιρούνται οι οφειλέτες -φυσικά πρόσωπα, των οποίων η οριστικοποίηση της οφειλής δεν έχει τελεσιδικήσει μέχρι σήμερα.
Τα ονόματα είναι διαθέσιμα στους παρακάτω συνδέσμους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις