Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Οι τζιχαντιστές απειλούν: «Βάψτε με αίμα παιδιών τα χέρια σας τα Χριστούγεννα σε ΗΠΑ και Ευρώπη!» (βίντεο)

Για άλλη μια φορά τζιχαντιστές που δηλώνουν πίστη στο «αυτοαποκαλούμενο» Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιούν επιθετική ρητορική προς τον δυτικό κόσμο τονίζοντας
καλώντας «μοναχικούς λύκους» να χτυπήσουν παιδιά κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.
Όπως αναφέρει το SITE μια ισλαμιστική ομάδα, all-Qastantiyyah Foundation, που δηλώνει πίστη στο ISIS καλεί τους υποστηρικτές της τρομοκρατικής οργάνωσης να εκδικηθούν για τους βομβαρδισμούς του διεθνούς συνασπισμού στη Συρία.
Η ανάρτηση στο διαδίκτυο έχει κινητοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες ελέγχουν κάθε άτομο που βρίσκεται στη λίστα των υπόπτων, προκειμένου να μειωθούν οι πιθανότητες εκδήλωσης κάποιου τρομοκρατικού χτυπήματος με μαχαίρι ή με αυτοκίνητο, όπως τα τελευταία που έχουν καταγραφεί τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ.
Ντ. Τραμπ κατά Μέι: «Τερέζα μην επικεντρώνεσαι σ’ εμένα αλλά στους τρομοκράτες»
Αυτό το μήνυμα των τζιχαντιστών έρχεται μια μέρα μετά την ανάρτηση τριών βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του Twitter του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όπου δείχνουν τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών που αναπαρήγαγε από τον λογαριασμό της, Τζέιντα Φράνσεν, υπαρχηγού του καθαρά δεξιού κόμματος της Βρετανίας «Britain First».
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, κατέκρινε γι’ αυτήν του την ενέργεια τον πλανητάρχη ο οποίος «την έβαλε στην θέση της» υποστηρίζοντας ότι πρέπει να ασχολείται με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και όχι με τον ίδιο.
«Τερέζα @theresamay, μην επικεντρώνεσαι σε μένα, επικεντρώσου στην καταστροφική Ριζοσπαστική Ισλαμική Τρομοκρατία που λαμβάνει χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εμείς τα πάμε μια χαρά», έγραψε ο Τραμπ σε tweet του.
Το τελευταίο βίντεο είχε γυριστεί το 2013 στην Αίγυπτο στη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά του προέδρου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι, τότε στρατάρχη. Είχε χρησιμοποιηθεί στη δίκη ενός άνδρα που είχε συμμετάσχει στις ταραχές.
«Το Britain First επιδιώκει να διχάσει τις κοινότητες χρησιμοποιώντας ρητορική γεμάτη μίσος που διασπείρει ψέματα και προκαλεί εντάσεις. Οι Βρετανοί απορρίπτουν μαζικά τη ρητορική των προκαταλήψεων της δεξιάς, που είναι αντίθετη με τις αξίες τις οποίες εκπροσωπεί αυτή η χώρα, με την ευπρέπεια, την ανεκτικότητα και τον σεβασμό», τόνισε ο εκπρόσωπος της Μέι.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις