Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

“Ματωμένα” στην τσέπη Χριστούγεννα για τα χαμηλόβαθμα στελέχη των ΕΔ;

“Παγωμάρα” επικρατεί στους οικονομικούς κλάδους των Γενικών Επιτελείων για την “πρεμιέρα” του νέου μισθολογίου των
στρατιωτικών. Από αύριο τα στελέχη θα έχουν τη δυνατότητα να δούν τη μισθοδοσία τους που θα μπει στον λογαριασμό τους μέχρι τη Παρασκευή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σ΄ ότι αφορά το χαμηλόβαθμο προσωπικό υπάρχουν περιπτώσεις μειώσεων.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ΠΟΕΣ με ανακοίνωσή της καλεί όσους στρατιωτικούς δουν οποιαδήποτε μείωση στις αποδοχές τους να ενημερώσουν την Ομοσπονδία. Η οποία για τη μισθοδοσία αυτού του μήνα προφανώς δεν θα μπορέσει τίποτα κάνει όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Για να διορθωθούν οι “αστοχίες” του νέου μισθολογίου απαιτείται νομοθετική ρύθμιση κι αυτό δεν είναι τόσο εύκολο.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣ:

“Από την ερχόμενη Δευτέρα 18.12.2017 όλοι θα δούμε, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των Γενικών Επιτελείων, τη μισθοδοσία μας για το μήνα Ιανουάριο 2018.

Παρακαλούμε όπως, όποια ή όποιος διαπιστώσει οποιοδήποτε μεταβολή στις αποδοχές που έλαβε κατά το μήνα Δεκέμβριο 2017 να επικοινωνήσει άμεσα με την Ομοσπονδία μας (τηλ. 2168004777, 2168004778) ή με τις Ενώσεις Στρατιωτικών στην Περιφερειακή Ενότητα όπου ευρίσκεται έκαστη Μονάδα, προκειμένου να καταγραφεί, ώστε η Ομοσπονδία μας να λάβει τις πληροφορίες που τυχόν απαιτούνται για ενδεχόμενη “πίεση” με τρόπο και σε χρόνο που θα σχεδιαστεί. Να ληφθεί υπόψη ότι την 31.12.2017 λήγει η επιστροφή του 50% των αναδρομικών που απέρρεαν από την υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομελείας του ΣτΕ, που κέρδισε η Ομοσπονδία μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις