Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Δίνουμε ξανά, δυναμικά το «παρών» στα Ειρηνοδικεία!!!


Δίνουμε ξανά, δυναμικά το «παρών» στα Ειρηνοδικεία!!!

Όλες και όλοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 3 μ.μ. (οδός Κυρ. Λουκάρεως 14)

Δίνουμε ξανά, δυναμικά το «παρών» στα Ειρηνοδικεία

 


Με νέες, μεγάλες, ενωτικές κινητοποιήσεις το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη και τα νέα τεχνάσματα σε βάρος του λαού για την υφαρπαγή των πρώτων κατοικιών
Στην αρχή έκαναν ότι «δεν έβλεπαν, δεν είδαν και δεν άκουσαν» τις κοινωνικές αντιδράσεις, όταν το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών, κάθε Τετάρτη εκδήλωνε μαζικά και ενωτικά στα Ειρηνοδικεία την αντίθεση του με την υφαρπαγή των πρώτων κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών.
Στη συνέχεια, επιχείρησαν να «αμαυρώσουν» ένα απόλυτα δίκαιο κοινωνικά αγώνα, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα με τα «παπαγαλάκια» τους να υποστηρίζουν, τάχα, ότι λόγω του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών προστατεύονται οι μεγαλό - οφειλέτες - «καρχαρίες» (ένα επιχείρημα, όπως αποδείχθηκε ήδη, απόλυτα αίολο και ψευδές). Ακολούθως προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι δεν κινδυνεύει η πρώτη κατοικία, παρά το γεγονός ότι δεν προστατεύεται από το νομικό πλαίσιο και οι τράπεζες, κάθε εβδομάδα, συμπεριλαμβάνουν στα δελτία Πλειστηριασμών δεκάδες πρώτες κατοικίες.
Μετά επέλεξαν την άγρια καταστολή, τον ξυλοδαρμό και τη ρήξη χημικών (ακόμη και μέσα σε κλειστό χώρο, με κίνδυνο να έχουμε νεκρούς!) την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (γεγονός το οποίο προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΛΑ.Ε με την υποβολή μήνυσης από αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη).
Μπροστά στις μεγάλες και διαρκώς αυξανόμενες κοινωνικές αντιδράσεις, τώρα η κυβέρνηση φέρεται να σχεδιάζει την κατάργηση των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία και την πραγματοποίηση τους με ένα «κλικ» από την οθόνη ενός υπολογιστή. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ότι μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τη στήριξη των παλαιομνημονιακών κομμάτων της Βουλής, επιδιώκει να περάσουν οι λαϊκές κατοικίες στα «κοράκια» και στα ξένα funds.
Δεν θα επιτρέψουμε ούτε μια λαϊκή οικογένεια να χάσει το σπίτι της, για να ικανοποιηθούν οι τραπεζίτες και τα «κοράκια» - funds.
Δεν μας φοβίζουν οι επ’ αυτοφώρω συλλήψεις, η χρήση αστυνομικής βίας και η ρίψη χημικών
Τα νέα τεχνάσματα της κυβέρνησης με την καθιέρωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα ακυρωθούν στην πράξη μέσα από νέες, ενωτικές, μεγάλες κοινωνικές αντιδράσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις