Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Χρόνια Πολλά Ελλάδα. Χρόνια Πολλά Έλληνες και Ελληνίδες. Ήρθε η Αγιασμένη ώρα ενός Πνευματικού ξεσηκωμού, που θα περάσει και σε έναν γενικότερο ξεσηκωμό, ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις που σήμερα κυριάρχησαν.

Διανύοντας τις τελευταίες ώρες πριν την έλευση του Θεανθρώπου Χριστού μας, το κίνημα Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας εύχεται η Γέννηση Του να γίνει φέτος και η αρχή της αναγέννησης στην Ελλάδα που σταυρώθηκε, θανατώθηκε εδώ και οκτώ
κατοχικά χρόνια. Σήμερα αυτές τις ώρες η μόνη ελπίδα που αναγεννά το Έθνος μας είναι η Πίστη, η Ιστορία, είναι το όραμα για Έλληνες ξανά υπερήφανους, αξιοπρεπείς, με τον Σταυρό του Κυρίου ψηλά και την Σημαία δυνατά και δοξασμένα στα Ουράνια!!!
Αυτές τις μέρες ας μην μείνουμε στα συνηθισμένα παλιών εποχών, γιορτές, δημόσιες σχέσεις, απατηλά όνειρα, και την κατάρα του ωχαδελφισμού. Ας μπούμε βαθύτερα στην έννοια της Γεννήσεως σύμφωνα με την Ορθοδοξία μας και ας γίνει η αρχή ενός μεγάλου κύματος ξεσηκωμού, μιας λαοθάλασσας αγανακτισμένων Ελλήνων και Ελληνίδων που ζητούν πίσω ότι τους στέρησαν, αλλά και ότι τους πήραν. Αυτά τα κεριά που θα ανάψει ο λαός στις Εκκλησιές μας να είναι αφιερωμένα στην δική μας Αφύπνιση, αλλά και την Ευχή να βάλει ο Θεός το χέρι Του να έρθει η Λευτεριά.
Η χαρά των Χριστουγέννων ας συνδυαστεί με προσφορά σε ευάλωτες ομάδες. Ομάδες συνανθρώπων μας που είναι σε χειρότερη κατάσταση από εμάς, αν και πια η πλειοψηφία του λαού είναι σε τέλμα. Όμως σήμερα παρά ποτέ μας έχουν ανάγκη μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι, αναξιοπαθούντες. Και ξέρετε η ανάγκη αυτές τις Άγιες μέρες δεν είναι να χορτάσουμε την πείνα, αλλά η ανάγκη μιας αγκαλιάς, μιας καλής
κουβέντας είναι αυτά που θα Αναστήσουν τους πονεμένους. Ένα χτύπημα στην πλάτη δίνει ώθηση για ζωή. Γιατί όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι έχουμε ο ένας την ανάγκη του άλλου, στις επόμενες μέρες που έρχονται. Δεν περισσεύει κανένας. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από τον ζυγό των απίστων που κατέκλυσαν την Ελληνική Βουλή και των ξένων κατοχικών δυνάμεων που μας υποδούλωσαν.
Το μέλλον της χώρας μας είναι τα παιδιά. Και οφείλουμε όλοι μας να αφιερωθούμε σε όλα τα Ελληνόπουλα. Όσο πιο δυνατά Ορθόδοξα Χριστιανόπουλα γαλουχήσουμε, τόσο η Αγάπη του Θεού θα διαχυθεί στην Ελλάδα μας, τόσο πιο γενναίες θα γίνουν οι επόμενες γενιές από εμάς. Αυτές οι ώρες που έρχονται μαζί με την Γέννηση του Χριστού μας είναι στιγμές περισυλλογής. Πρέπει να είναι βαθύτερες και ουσιαστικές. Γιατί η ευχή αυτά τα Χριστούγεννα είναι μία: Να σημάνει ο Χριστός την ώρα της αρχής της Αναγέννησης μας. Η ευχή πιάνει όταν εμείς είμαστε ενεργοί και παρόντες. Η αναγέννηση εμάς αφορά. Τις δικές μας ζωές. Την δική μας πονεμένη – ματωμένη Πατρίδα. Ήρθε η Αγιασμένη ώρα ενός Πνευματικού ξεσηκωμού, που θα περάσει και σε έναν γενικότερο ξεσηκωμό, ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις που σήμερα κυριάρχησαν.
Χρόνια Πολλά αδέλφια.
Με γνώση- Πίστη και δύναμη.
Έρχεται η Λευτεριά
Η Ελλάδα θα επιστρέψει στους Έλληνες.
Ο Πρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης). Αρχιεπίσκοπος Ευρώπης και Ωκεανίας Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις