Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Αποκάλυψη που συγκλονίζει: Μήνυμα από τον Θεό στο ανθρώπινο DNA

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη από επιστήμονες που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ιστορία της ανθρωπότητας…

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ανακοίνωσαν ότι έχουν βρει ένα μήνυμα από το Θεό γραμμένο μέσα στο ανθρώπινο γονιδίωμα! Μια ομάδα από κορυφαίους γενετιστές ανακάλυψαν ένα απόσπασμα 22-λέξεων της αρχαίας αραμαϊκής στην οποία ο Θεός επιβεβαιώνει την ύπαρξή του και το ρόλο του στη δημιουργία της ζωής πάνω στη Γη.
«Ξέραμε ότι τα σχέδια δεν ήταν φυσικά» εξηγεί ο Charles Watson, ο επικεφαλής επιστήμονας για το έργο, «αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να καταλήξουμε σε οποιαδήποτε πειστική εξήγηση γι’ αυτό. Πάνω σε μια ιδιοτροπία, αρχίσαμε παραπομπές των προτύπων με τις γλωσσικές βάσεις δεδομένων γλώσσα», εξηγεί, «και είμαστε συγκλονισμένοι αφού διαπιστώσαμε ότι τα σχέδια αντιστοιχούν στην αρχαία αραμαϊκή», όπως αναφέρει το strange.
Ζαλισμένη από την ανακάλυψη, η ομάδα του επικοινώνησε με ειδικούς γλωσσολόγους, εξοικειωμένους στην αραμαϊκή – τη γλώσσα που μιλούσε ο Ιησούς Χριστός στην καθημερινή του ζωή. Μετά την αποκωδικοποίηση, εμφανίστηκε το εξής μήνυμα: «Γεια σας παιδιά μου. Αυτό είναι ο Γιαχβέ, ο μοναδικός αληθινός Κύριος. Έχετε βρει το μυστικό της δημιουργίας του. Τώρα μοιραστείτε το ειρηνικά με όλο τον κόσμο».
Ο Γιαχβέ είναι το βιβλικό όνομα για τον Θεό της Χριστιανοσύνης…
pentapostagma.gr

ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: ΝΑ ΠΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ... ΟΤΙ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ... ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ!!! ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ... ΤΟ "ΓΙΑΧΒΕ" ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΏΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ... (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΡΑΜΑΪΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΤΟ ΠΕΡΙ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΩΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΡΑΜΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ! ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΒΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ!) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις