Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Δολοφόνοι έστησαν ενέδρα σε ψυχίατρο - Σοκάρει η μαρτυρία του - Πως κατάφερε να γλιτώσει - ΦΩΤΟ

Αντιμέτωπος με τους δολοφόνους του ήρθε αργά χθες βράδυ στο Ηράκλειο της Κρήτης, γνωστός ψυχίατρος της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, o 50χρονος ψυχίατρος βγαίνοντας από το ιατρείο του επί της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στα νέα γραφεία της Ν.Δ. και κατευθυνόμενος στο όχημα του, δέχτηκε πυροβολισμούς. 
Ωστόσο πρόλαβε να μπει στο αυτοκίνητο, όμως, πίσω του βρισκόταν ο ένας απ' τους δύο δράστες, ο οποίος με έναν λοστό, έσπασε το τζάμι από τη πλευρά του οδηγού, όπου βρισκόταν ο 50χρονος. Ταυτόχρονα, ο δεύτερος δράστης πυροβολούσε, όμως, οι σφαίρες, χτύπησαν το παρμπρίζ χωρίς να τραυματίσουν τον ψυχίατρο. Ο 50χρονος δεν έχασε την ψυχραιμία του, έβαλε μπροστά το όχημα ανέβηκε την Αρχ. Μακαρίου και κατευθύνθηκε στην Λ. Καλοκαιρινού. Εκεί σταμάτησε, βρήκε από το αυτοκίνητό του και μπήκε σ' ένα φαρμακείο για να ζητήσει βοήθεια.
Σύμφωνα πάντα, με πληροφορίες του e-kriti, ο γιατρός είπε χαρακτηριστικά: «Παιδιά βοήθεια μου έχουν επιτεθεί!». Όταν τον ρώτησε ο φαρμακοποιός ποιος είναι, εκείνος απάντησε: «Είμαι ο ψυχίατρος Δ.Σ. ειδοποιείστε την αστυνομία», είπε και συμπλήρωσε: «Ξέρω ποιοι με έχουν χτυπήσει έχω ενημερώσει από καιρό τον εισαγγελέα».
Αμέσως μετά, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου έσπευσε να τον παραλάβει για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, χωρίς η ζωή του ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο, με τον τραυματισμό του ευτυχώς, να περιορίζεται στο πρόσωπο από τα θραύσματα.
Πηγή πληροφοριών: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις