Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Μάχη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! Το Κίνημα απέναντι σε κυβέρνηση, ΜΑΤ και τραπεζοκίνητα κοράκια. Καταγγέλθηκαν στην Εισαγγελία οι αστυνομικοί για τις εγκληματικές πράξεις τους

Παρατεταγμένη κλούβα στην είσοδο του Ειρηνοδικείου και δεκάδες Ματατζήδες σε ρόλο κατ’εντολήν πορτιέρηδων να απαγορεύουν, ακόμη και με χρήση βίας, την είσοδο στους πολίτες και
να επιτρέπουν την πρόσβαση μόνο σε κοράκια και κάποιους δημοσιογράφους με την επίδειξη της δημοσιογραφικής ταυτότητας. Αυτή ήταν η εικόνα σήμερα, Τετάρτη, 13-12-17, στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.
Να επισημάνουμε για μία ακόμη φορά ότι η διαδικασία του πλειστηριασμού είναι μία δημόσια διαδικασία.
Η απαγόρευση της πρόσβασης των πολιτών εντός του χώρου του Ειρηνοδικείου και της παράστασής τους στη διαδικασία του δημόσιου πλειστηριασμού συνιστά σοβαρότατο αδίκημα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυνάμεις καταστολής, κατόπιν άνωθεν εντολών, άσκησαν ακόμη και βία στους πολίτες που επιχείρησαν να εισέλθουν ως είχαν δικαίωμα στον χώρο του Ειρηνοδικείου. Την ίδια ώρα επιχειρούσαν να βάλουν από την “πίσω πόρτα” συμβολαιογράφους της γνωστής τραπεζοκίνητης κλίκας και διάφορα άλλα κοράκια.
Ενδεικτικό του σχεδίου του κυκλώματος των αρπακτικών είναι ότι οι συμβολαιογράφοι είχαν σήμερα αναλάβει τη διενέργεια πλειστηριασμών 5 πρώτων κατοικιών, μεταξύ των οποίων και δύο σπιτιών για χρέη μόλις 2000 ευρώ από εταιρία κοινοχρήστων.
Η παρέμβαση του Κινήματος ήταν για ακόμη μια Τετάρτη καθοριστική. Τα κοράκια έγιναν αντιληπτά και δεν τους επετράπη η είσοδος εντός του Ειρηνοδικείου και η τέλεση μίας ακόμη εγκληματικής πράξης σε ποινικό και σε κοινωνικό επίπεδο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του υπερβάλλοντος ζήλου των κορακιών, ήταν η επίμονη προσπάθεια της Ε. Μπόλτση, της συμβολαιογράφου που είχε αναλάβει τους πλειστηριασμούς 2 πρώτων κατοικιών για χρέη 2000 ευρώ από μεγάλη εταιρία κοινοχρήστων, να προσεγγίσει τις αστυνομικές δυνάμεις για να καταφέρει να εισέλθει εντός του κτιρίου και να διεξαγάγει τους πλειστηριασμούς. Το ίδιο επιχείρησαν και άλλοι συμβολαιογράφοι οι οποίοι όμως έγιναν αντιληπτοί από τους αγωνιζόμενους πολίτες και απομακρύνθηκαν.
Αμέσως μετά την παρέλευση του ωραρίου των πλειστηριασμών, αντιπροσωπεία συναγωνιστών αποτελούμενη από την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και τους εκπροσώπους του Κινήματος Δεν Πληρώνω Λεωνίδα Παπαδόπουλο και Ηλία Παπαδόπουλο, μετέβησαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών προκειμένου να καταγγείλουν τις παράνομες και εγκληματικές ενέργειες των αστυνομικών.
Οι κινηματικές και οι νομικές ενέργειες του κινήματος ενάντια στο κύκλωμα των πλειστηριασμών θα ενταθεί το επόμενο διάστημα. Σε νομικό επίπεδο ήδη έχουν γίνει καταγγελίες σε ΣτΕ, Εισαγγελέα Διαφθοράς και Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και αναμένεται συνέχεια.
Το μέλλον που μας επιφυλάσσουν οι δωσίλογοι κυβερνώντες και οι εντολείς τους τοκογλύφοι είναι πλειστηριασμοί και εξώσεις με ΜΑΤ και βία και χιλιάδες πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών με το πάτημα ενός κουμπιού. Θα τους αφήσουμε;
Μόνη λύση ο συλλογικός αγώνας! Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

13-12-17, Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο 
Δείτε παρακάτω την καταγγελία στην Εισαγγελία ενάντια στους αστυνομικούς και φωτογραφίες από την δράση του Κινήματος στο Ειρηνοδικείο Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις