Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Έκρηξη σε πρατήριο υγρών καυσίμων - Για βομβιστική ενέργεια κάνει λόγο ο ιδιοκτήτης - ΤΩΡΑ

Έκρηξη σε πρατήριο υγρών καυσίμων σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 6 το πρωί, στην Ανάβυσσο. Το πρατήριο βρίσκεται επί της
Λεωφόρου Καραμανλή και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν τραυματίες ενώ προκλήθηκε και φωτιά, η οποία όμως, έσβησε λίγα λεπτά αργότερα.
Σύμφωνα με τον Μ. Κιούση, ιδιοκτήτης του πρατηρίου και πρόεδρος των βενζινοπωλών Ελλάδος, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, πρόκειται για έκρηξη που προκλήθηκε από μηχανισμό ο οποίος είχε τοποθετηθεί από αγνώστους στο πρατήριο.


"Το πρατήριο ισοπεδώθηκε. Εάν γινόταν 25 λεπτά αργότερα θα είχα εξαϋλωθεί, θα είχα γίνει άυλος. Έγινε 5:20 το πρωί" είπε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων, Μιχάλης Κιούσης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη .

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων θεωρεί ότι η έκρηξη προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό. "Έχει γκρεμίσει όλη η είσοδος του μαγαζιού. Είναι βόμβα. Σε δύο οικοδομικά τετράγωνα έχουν σπάσει όλα τα τζάμια. Θα το πω ευθέως, λόγω της ιδιότητας μου ως προέδρου των βενζινοπωλών Ελλάδος κάποια κυκλώματα 'λαμόγια' έχω ενοχλήσει και για αυτό έγινε. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Είναι βόμβα, την είχαν βάλει στην είσοδο του πρατηρίου. Πάλι καλά που ζούμε...Πριν από οκτώ χρόνια είχα δεχτεί απειλές, τώρα όχι".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις