Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Λαφαζάνης: Πρωτοφανής πρόκληση Erdogan από την Αθήνα!!!


Λαφαζάνης: Πρωτοφανής πρόκληση Erdogan από την Αθήνα!!!

Παν. Λαφαζάνης: Πρωτοφανής πρόκληση Erdogan από την Αθήνα. Βαρύτατες οι ευθύνες μιας εθελόδουλης κυβέρνησης και ενός παραδομένου στην υποτέλεια μνημονιακού μπλοκ


Συγκέντρωση στην Ομόνοια και πετυχημένη πορεία μέχρι τα Προπύλαια πραγματοποίησαν χθες, στις 3μμ εκατοντάδες Κούρδοι του «Πολιτιστικού Κέντρου Κουρδιστάν», με συνθήματα ενάντια στον δικτάτορα Erdogan και στο βάρβαρο καθεστώς καταπίεσης, απολύσεων, μαζικών διώξεων και φυλακίσεων Τούρκων και Κούρδων δημοκρατών που κυριαρχεί στην Τουρκία.
Στη συγκέντρωση και τη πορεία παρευρέθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε και ο Διονύσης  Φλαμιάτος, μέλος του Π.Σ της ΛΑ.Ε.
Ο Παναγιώτης  Λαφαζάνης,  χαιρετίζοντας στα Προπύλαια, όπου κατέληξε, την συγκέντρωση των Κούρδων, τόνισε την αλληλεγγύη του στον Κουρδικό αγώνα ενάντια στην καταπίεση του Τουρκικού καθεστώτος και ζήτησε την άμεση απελευθέρωση του Ocalan και των ηγετών του Δημοκρατικού Κόμματος Τουρκίας (HDP) και όλων των πολιτικών κρατουμένων στην Τουρκία, ενώ απαίτησε την άμεση απελευθέρωση όλων των Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών που συνελήφθησαν στην Αθήνα, μετά από ταπεινωτική υπόδειξη, άκουσον-άκουσον, του καθεστώτος Ερντογάν, ενόψει της έλευσης του τελευταίου στην Ελλάδα.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατήγγειλε ως «…πρωτοφανή πρόκληση για την χώρα και τον Ελληνικό Λαό το γεγονός ότι, ο  Erdogan  διακήρυξε θρασύτατα την αναθεωρητική πολιτική του μέσα από το ελληνικό Προεδρικό Μέγαρο και πρόσωπο με πρόσωπο με τον Προκόπη  Παυλόπουλο, ο οποίος αντέδρασε σπασμωδικά και αμήχανα. Η κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φέρουν βαρύτατη ευθύνη για το γεγονός, ότι κάλεσαν στην Ελλάδα τον Erdogan, απροετοίμαστα, για επικοινωνιακούς λόγους και κατόπιν υποδείξεων των ΗΠΑ, μόνο για να του παράσχουν εκ των πραγμάτων μια άνευ προηγουμένου δυνατότητα να προκαλέσει την χώρα και τον λαό μας και να επισημοποιήσει από την Αθήνα τον αναθεωρητισμό του».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις