Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Kontra Channel: Ο Ερντογάν αμφισβήτησε την εθνική κυριαρχία σε 150 Ελληνικά νησιά του Αιγαίου!

Μόνο η Χρυσή Αυγή αντέδρασε και ζήτησε να απαγορευθεί η προκλητική ανθελληνική περιοδεία Ερντογάν στην Θράκη
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, όπου κατακεραύνωσε τον πολιτικό
κόσμο της χώρας για την ραγιάδικη στάση που κράτησε απέναντι στον Ερντογάν.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και η Νέα Δημοκρατία συμπεριφέρθηκαν ως γιουσουφάκια απέναντι στον τούρκο Πρόεδρο, ο οποίος αλώνισε την Θράκη και έγειρε διεκδικήσεις αναφορικά με το Αιγαίο, την συνθήκη της Λωζάννης και την μουσουλμανική μειονότητα.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως ο Ερντογάν συναντήθηκε με τους ψευτομουφτήδες που δεν αναγνωρίζει το ελληνικό κράτος, μίλησε για 4 βουλευτές του στην Ελληνική Βουλή και μάλιστα έκανε λόγο για «150 προβλήματα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία».
Ο Ερντογάν δηλαδή αμφισβήτησε ανοιχτά την Εθνική κυριαρχία σε 150 Ελληνικά νησιά του Αιγαίου κατά την ομιλία του στην Κομοτηνή! Η ελληνική πολιτική ηγεσία από την πλευρά της δεν αντέδρασε καθόλου και περιορίστηκε σε… τεμενάδες.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως η συνθήκη της Λωζάννης δεν επιδέχεται ούτε εκσυγχρονισμό, ούτε ερμηνεία, αλλά πρέπει να ισχύσει, καθώς έχει παραβιαστεί εκ μέρους της Τουρκίας. Όσοι μουσουλμάνοι υπάρχουν στην Θράκη, τόσοι Έλληνες πρέπει να υπάρχουν και στην Κωνσταντινούπολη, αλλά έχουν ξεριζωθεί.
Δυστυχώς η Πατρίδα κυβερνάται από πολιτικούς νάνους που υποχωρούν άτακτα και βαδίζει προς μια νέα τουρκοκρατία.
Μόνο η Χρυσή Αυγή αντέδρασε στην επίσκεψη του «σουλτάνου» και ζήτησε και με δήλωση του Γενικού Γραμματέα να απαγορευθεί η προκλητική και ανθελληνική περιοδεία στην Θράκη.
Τέλος, επισήμανε για τους τουρκόφρονες πως όποιος αισθάνεται πατρίδα του την Τουρκία, να πάει εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις