Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Μαγική βραδιά για τον Νίκο Γκάλη - ΦΩΤΟ

Εκπρόσωποι από όλους τους χώρους έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, με αφορμή την είσοδό του
στο “Hall of Fame”, ευχαριστώντας τον για όσα πρόσφερε στον ελληνικό αθλητισμό.
Μάλιστα την ευκαιρία να τιμήσουν τον μεγαλύτερο Έλληνα μπασκετμπολίστα είχαν σήμερα φίλαθλοι και καλεσμένοι στο κλειστό του Αμαρουσίου. Ο Δημήτρης Παπανικολάου πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει αυτή την εορταστική εκδήλωση και πολλοί ακολούθησαν.
Συγκεκριμένα μεγάλοι αθλητές, αλλά και καλλιτέχνες βρέθηκαν εκεί, ανάμεσά τους οι Διαμαντίδης, Σπανούλης, Τσαρτσαρής, Χατζής, Γαλακτερός, Κωνσταντινίδου, Παπαηλία, Σπαθαρου, Κεχαγιά, Μουρούτσος, Κουρνέτας, Ιακωβάκης, Παπαλουκάς, Παπαμακάριος, Μπουντούρης, Ρεντζιάς, Κλιγκοπούλου, Παντέλη, Καραγκούνης, Ιακωβάκης, Bλάχος, Καρυπίδης, Xολίδης, Αρσενίου. Τυπικά οι δύο προπονητές της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Το πρώτο κομμάτι της εκδήλωσης περιλάμβανε αγώνα μεταξύ των μελών της Εθνικής ομάδας με αμαξίδια.Να τονιστεί πως το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού οι δύο κύριοι λόγοι που συγκεντρώθηκε τόσος κόσμος στο κλειστό του Αμαρουσίου, ήταν αρχικά ο φόρος τιμής προς το πρόσωπο του Νίκου Γκάλη για τη μεγάλη του διάκριση και το γεγονός ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου» και το «Χαμόγελου του Παιδιού».
Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και αφού παρουσιάστηκαν όλοι οι καλεσμένοι που θα συμμετείχαν στον τιμητικό-φιλανθρωπικό αγώνα και τελευταίο βγήκε το τιμώμενο πρόσωπο για να γνωρίσει την αποθέωση. Ο Νίκος Γκάλης βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο του Αμαρουσίου κο Πατούλη για την είσοδο του στο Hall of Fame. Μετά τη βράβευσή του, πήρε το λόγο για να ευχαριστήσει όσους παραβρεθήκαν εκεί.
Το κλίμα ήταν εορταστικό χαρούμενο και γεμάτο συγκίνηση και περηφάνια για τα κατορθώματα αυτού του τεράστιου μπασκετμπολίστα.
Στη συνέχεια το κυρίως μενού είχε τον αγώνα μεταξύ «άσπρων» του Γιαννάκη και «μπλε» του Σφαιρόπουλου. Φυσικά δεν έλειψαν και τα μπασκετικά διαλείμματα με διαγωνισμό τριπόντων και Skill Challenge. Νικήτρια και στους δύο διαγωνισμούς βγήκε η Σπαθάρου.
Από τα highlight της βραδιάς, η αγκαλιά Διαμαντίδη-Σπανούλη αλλά και Γκάλη-Γιαννάκη, η βράβευση από του Γκάλη προς τους Παπαλουκά, Διαμαντίδη, Σπανούλη σε μια κίνηση που δείχνει το πέρασμα της μιας μπασκετικής γενιάς, στην άλλη. Και τέλος ο Γιώργος Καραγκούνης με το Χρήστο Χολίδη που περισσότερο για έμπειροι μπασκετμπολίστες έμοιαζαν, παρά για ποδοσφαιριστής και τραγουδιστής αντίστοιχα. Οι δύο άνδρες έκλεψαν την παράσταση κατά της διάρκεια του αγών, ξεδιπλώνοντας το μπασκετικό τους ταλέντο.
Για την ιστορία της αναμέτρησης, νικητές βγήκαν οι «μπλε» με τον Παπαλουκά να μοιράζει τη μια ασίστ πίσω από την άλλη, παρά την υπερπροσπάθεια Καραγκούνη και Χολίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις