Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

(VIDEOS) Η MEΓΑΛΗ αλήθεια για τον ρόλο των ΜΑΤ: "Εκτελούν αποκλειστικά πολιτικές εντολές και τους ζητάνε να έχουν μόνο αμυντική στάση!"

Του Άρη Δημόπουλου
Σοβαρότατες καταγγελίες έρχονται στο φως για την σκανδαλώδη εύνοια των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον των
αναρχικών ομάδων και των "συλλογικοτήτων", που σε πολλές περιπτώσεις δεν συλλαμβάνονται καν! 
Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 , πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Βασίλης Ντούμας, οι συνάδελφοί του δεν εκτελούν τίποτα άλλο παρά αποκλειστικά πολιτικές εντολές, που επί της ουσίας τους καλούν να έχουν καθαρά αμυντική στάση!
Όχι ότι δεν το ξέραμε μέχρι σήμερα -εξάλλου φαινόταν σε όλες τις μεγάλες "επιδρομές" των γνωστών μπαχαλάκηδων- ωστόσο η ομολογία ενός Ειδικού Φρουρού αποτελεί την ισχυρότερη απόδειξη για την "ασυλία" των γνωστών-άγνωστων που επιφέρουν το χάος στις πόλεις μας.
"Η αστυνομία τηρεί αμυντικό δόγμα, που προέρχεται από τις εντολές, κυρίως τις πολιτικές εντολές. Αυτή η κυβέρνηση πριν εκλεγεί είχε εκφράσει τις προθέσεις της για τους διαδηλωτές και τις διαδηλώσεις. Μην μας παραξενεύει σήμερα, ότι η αστυνομία τηρεί αμυντική στάση. Και αυτή η αμυντική στάση έχει κάποιο κόστος, το οποίο εισπράττει ο ελληνικός λαός. 
Λεηλασία περιουσιών, κάψιμο μαγαζιών, κλείσιμο επιχειρήσεων. Αυτό είναι το τίμημα. Η αστυνομία είναι απόλυτα ικανή επαγγελματικά να παρέμβει και να επιβάλλει το νόμο υπό οποιαδήποτε συνθήκες. Σήμερα μπορεί να ακούσουμε και το παράξενο, ότι για τα επεισόδια ευθύνονται οι αστυνομικοί. Στο Ειρηνοδικείο, στους πλειστηριασμούς, κόντεψαν να τους κατεβάσουν τα παντελόνια και ψάχναμε να βρούμε αν οι αστυνομικοί είναι εντάξει".
Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις-παραδοχές από τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών δεν έχουν τέλος, καθώς ο ίδιος προσθέτει πως από τους 10 (ταραξίες) οι 5 θα συλληφθούν και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταδικαστεί! 
"Αν ο άλλος φοβάται ότι θα πάει αμέσως φυλακή, θα ξαναπροβεί σε αυτές τις πράξεις;", αναρωτιέται ο κ.Ντούμας στην ραδιοφωνική εκπομπή, μιλώντας με αφορμή την σημερινή...απραξία των ΜΑΤ να σταματήσει και πάλι τους μπαχαλάκηδες στο κέντρο της Αθήνας.
Τα παρακάτω βίντεο με την...φιλική αστυνομία να μένει ουσιαστικά άπραγη, είναι ενδεικτικά: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις