Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

Νέα έγγραφα Λοβέρδου για Καμμένο στη Βουλή: Ζήτησε 8 φορές τα χρήματα από τον Παπαδόπουλο

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗ.ΣΥ. Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε στη Βουλή έγγραφα για την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στην Σ. Αραβία, στα οποία όπως ισχυρίζεται
αποδεικνύεται ότι ο υπ. Άμυνας «παρακαλούσε τον Παπαδόπουλο για την ανέκκλητη πίστωση» και καλεί τον Πάνο Καμμένο «να δώσει εξηγήσεις γιατί επεδίωκε διακαώς την εμπλοκή του μεσάζοντα».
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Βουλή
«Είναι υποχρέωσή μου απέναντι στους πολίτες να αποκαλύψω στο βαθμό που μπορώ το μέγεθος και τις διαστάσεις της υπόθεσης της πώλησης των πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία και αυτή την υποχρέωση θα την τηρήσω εις το ακέραιο.
Η εμμονή του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην συμμετοχή του μεσάζοντα Παπαδόπουλου στην πώληση των πυρομαχικών είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.
Χωρίς τον Παπαδόπουλο ο κ.Καμμένος δεν ήταν διατεθειμένος να πουλήσει.

Ήταν όρος της συμφωνίας που υπέγραψαν στις 13.6.2017 ότι εντός δέκα ημερών ο Παπαδόπουλος θα την κατέθετε προκειμένου να διασφαλιστεί το ελληνικό Δημόσιο και να μην χάσει τα χρήματά του.Καταθέτω σήμερα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το Υπουργείο ζήτησε από τον Παπαδόπουλο ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις αλλά οκτώ φορές την κατάθεση Ανέκκλητης Ενέγγυας Πίστωσης.
Η ανέκκλητη πίστωση δεν κατετέθη ποτέ. Και αντί το Υπουργείο να αρχίσει να αναρωτιέται για την φερεγγυότητα εκείνου με τον οποίο υπέγραψε συνέχισε να του την ζητά.
Οκτώ φορές!
Με κορυφαία στιγμή την 30η Αυγούστου που ζητά απεγνωσμένα, θα έλεγε κανείς, αυτή την διασφάλιση ξανά από τον Παπαδόπουλο, έχοντας όμως διώξει μια μέρα πριν τους αυθεντικούς εκπροσώπους του Βασιλείου και μαζί με αυτούς το ζεστό χρήμα που διέθεταν για να αγοράσουν.
Ο κ. Καμμένος δεν ήθελε τα λεφτά των Σαουδαράβων και παρακαλούσε δυόμιση μήνες μετά τον Παπαδόπουλο για την ανέκκλητη πίστωση.
Και το ερώτημα που τίθεται είναι «γιατί»;
Ο κ.Καμμένος οφείλει να δώσει εξηγήσεις γιατί επεδίωκε διακαώς την εμπλοκή του μεσάζοντα Παπαδόπουλου»
Δείτε τα έγγραφα που κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος
Πηγή:real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις