Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Πασίγνωστη Ελληνίδα ζητά παγκόσμια επανάσταση και έναν ηγέτη

Η διάσημη τραγουδίστρια, Νατάσα Μποφίλιου,
πρότυπο για πολλά νέα παιδιά, κάνει δηλώσεις περί παγκόσμιας επανάστασης και έναν ηγέτη που θα την καθοδηγήσει.

Μια «τροτσκίστρια», που όμως ψηφίζει ΚΚΕ και ταυτόχρονα ψάχνει ηγέτη να βγει μαζί του στο βουνό, δηλώνει η τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου, γεγονός που προκάλεσε πλήθος σχολίων στο Διαδίκτυο.
Δηλώνει τροτσκίστρια και ψηφοφόρος του ΚΚΕ.
«Θα ήταν ωραίο να γινότανε μια παγκόσμια επανάσταση. Εγώ στα βάθη της ψυχής μου είμαι τροτσκίστρια. Θα μου πεις, βέβαια, είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό. Αλλά τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη».
Χωρίς φυσικά να θέλουμε να αμφισβητήσουμε τις καλές προθέσεις της τραγουδίστριας, η οποία έχει γίνει πρότυπο για πολλά παιδιά στην Ελλάδα και άρα οι δηλώσεις της έχουν ειδικό βάρος, να παρατηρήσουμε πως ο κομμουνισμός συνιστά δικτατορία και όχι ελευθερία!
Σχετικά με την παγκόσμια επανάσταση: Από ποιους θα γίνει την ώρα που οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι σε διάφορα πολιτικοκοινωνικά «μαντριά»;
Η τραγουδίστρια φαντάζεται μια «παγκόσμια επανάσταση» με πανανθρώπινα ιδανικά και σεβασμό στον άνθρωπο ή πως μία πολιτική ιδεολογία θα επικρατήσει στον πλανήτη με «σημαία» τον ανθρωπισμό;
Τι συνέβη όταν στην Ρωσία έλαβε χώρα το πείραμα της «Οκτωβριανής Επανάστασης»;
Πως φαντάζονται τον παγκόσμιο ηγέτη, ο οποίος θα ηγηθεί;
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις