Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Πάτρα: Η απίστευτη σημείωση σε απόδειξη που άναψε «φωτιές» (pic)

Χαμός σε ταβέρνα στην Πάτρα - Η απόδειξη έκρυβε μία δυσάρεστη έκπληξη
Πανικός επικράτησε πριν από μερικές ημέρες σε κατάστημα
εστίασης στο κέντρο της Πάτρας. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού όχι μόνο αποδείχθηκε φοροφυγάς, αλλά έφτασε σε σημείο να προπηλακίσει φοιτήτρια επειδή αποκάλυψε… το μυστικό του.
Όλα συνέβησαν όταν η παρέα των νεαρών παρήγγειλε για να φάνε. Αφού ολοκλήρωσαν το δείπνο τους… ήρθε ο λογαριασμός! Υπήρξε μία απόδειξη 28,5 ευρώ και ένα δελτίο παραγγελίας 35 ευρώ, προφανώς θα είχαν πάρει και κάποια άλλα είδη που προστέθηκαν αργότερα.
Και ενώ πλήρωσαν και ήταν έτοιμοι να φύγουν, ο καταστηματάρχης τους δήλωσε πως έπρεπε να πληρώσουν… 70 ευρώ αφού το κατάστημά του έχει… ελάχιστη κατανάλωση!
Μάλιστα έγραψε με το χέρι του στο δελτίο παραγγελίας «Ε.Κ. 70 ευρώ» αγνοώντας φυσικά τη νόμιμη απόδειξη!
Η παρέα αντέδρασε, του δήλωσε ότι θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί για το γεγονός ότι το κατάστημα έχει «ελάχιστη κατανάλωση». Μάλιστα κατήγγειλε το γεγονός λέγοντας πως θα έπρεπε να είχε κοπεί και η σχετική απόδειξη! Κάποια στιγμή τα μέλη της παρέας αποχώρησαν, όμως ο καταστηματάρχης επέμενε. Βγήκε έξω και μάλιστα εν μέσω διαμάχης… έσπρωξε μία κοπέλα, αναφέρει το dete.gr. Τα «αίματα άναψαν», με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η Αστυνομία. Στο Αστυνομικό Τμήμα ο καταστηματάρχης ζήτησε συγγνώμη, ενώ προσπάθησε να βρει απίστευτες δικαιολογίες για να μην καταλήξει… στο αυτόφωρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.