Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Η “Πλεύση Ελευθερίας” αναζητά ληστές τραπεζών!

Χάκερ, χιούμορ ή κυριολεξία; Σε κάθε περίπτωση το κόμμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου αναζητά ληστές τραπεζών στην ιστοσελίδα του κι ακόμα δεν υπάρχει διάψευση.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το ερωτηματολόγιο στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος που ηγείται η Ζωή
Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας», για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη και να βοηθήσουν στη δράση του.
Στην κατηγορία που αναφέρεται στους υποστηρικτές, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν κάποια δεξιότητα τους που θα είναι χρήσιμη στο κόμμα.
Κι ενώ σε πολλές από αυτές θα μπορούσε να σταθεί κανείς όπως, «μάγειρας» ή «παρακολούθηση ραδιοφώνου και τηλεόρασης», σάλο έχει προκαλέσει η αναζητούμενη δεξιότητα «ληστής τραπεζών»!
Παρότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για έργο κάποιου χάκερ στην ιστοσελίδα ή για κάποιας μορφής χιούμορ ή οτιδήποτε άλλο, καθώς ακόμα δεν υπάρχει επίσημη απάντηση, η είδηση έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.
Ζωή Κωνσταντοπούλου - ερωτηματολόγιο - ληστής τραπεζών
Να υπενθυμίσουμε ότι ανάλογη αίσθηση είχε προκαλέσει και το ερωτηματολόγιο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, για το πρώτο συνέδριο του την άνοιξη του 2017, όπου καλούσε όσους το συμπλήρωναν να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως αν συμφωνούν σε κλοπές προϊόντων από σούπερ μάρκετ προκειμένου να αναδιανεμηθούν σε πολίτες.

Δείτε την εξήγηση που έδωσε για το θέμα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Ζωή Κωνσταντοπούλου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις