Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Το ρωσικό Su-30 έκανε έναν φανταστικό ελιγμό στη Συρία

youtube com Rossiyskaya Gazeta
Στο Διαδίκτυο υπάρχει  ένα βίντεο που δείχνει την υψηλότερη ικανότητα πτήσης ρωσικών πιλότων στη Συρία. Η βιντεοσκόπηση έλαβε έναν εντυπωσιακό αεροπορικό
ελιγμό , ο οποίος χαρακτηρίστηκε  φανταστικός στο διαδίκτυο.
Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube δείχνει πως το στρατιωτικό αεροσκάφος IL-76 παρέδωσε ανθρωπιστικό φορτίο στην επαρχία Deir ez Zor. Εντούτοις, στην προκειμένη περίπτωση ο ήρωας της βιντεοσκόπησης  ήταν το  πολυλειτουργικό μαχητικό  Su-30CM που συνόδευε  την μεταφορά.
Μετά το πέρας της εκφόρτωσης του IL-76 της  «ανθρωπιστικής βοήθειας » με  αλεξίπτωτα, το Su-30CM αναδύθηκε απροσδόκητα από πίσω και κάτω. Πέταξε στην ανοιχτή θυρίδα μεταφοράς σχεδόν έξω από το αεροσκάφος- τόσο κοντά που τον πιλότο του μαχητικού, κυριολεκτικά «τον έβλεπαν» μέσα στο IL-76 και ήταν δυνατό να επικοινωνήσουν  με χειρονομίες.
Το μαχητικό  παρέμεινε για πολύ ώρα  στην ελάχιστη απόσταση, αν και ο πιλότος έπρεπε να δράσει στις ροές του αέρα από τους ισχυρούς κινητήρες του αεροσκάφους μεταφοράς. Στη συνέχεια, γυρίζοντας στον αέρα, το Su-30CM πήγε όμορφα κάτω από την κοιλιά του IL-76. Όπως σημειώνουν οι χρήστες του διαδικτύου, είναι πιθανό με αυτόν τον τρόπο το μαχητικό  με το αντιπυραυλικό  ραντάρ στην πίσω ζώνη να ασφαλίζει το IL-76 από επιθέσεις πυραύλων από το έδαφος μέχρι να φτάσει σε ασφαλές ύψος.
Κάτω από ένα θεαματικό βίντεο έχουν ήδη εμφανιστεί ενθουσιώδη σχόλια. «Το αεροπλάνο και ο χειριστής είναι τέλεια. Η Ρωσία μπορεί να κάνει τα καλύτερα αεροσκάφη του κόσμου και να προετοιμάσει τους καλύτερους πιλότους του κόσμου!» – έτσι μιλούν για το τι είδαν τους χρήστες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις