Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Συνέβη στην Αθήνα – Η Poζ ιστορία με τον ηλεκτρολόγο που σοκάρει…

Περιγράφοντας το χρονικό ενός ευτυχισμένου (όπως νόμιζε) γάμου, ο 42χρονος… ηλεκτρολόγος από τον Μαραθώνα επισημαίνει ότι τίποτα στην αρχή της κοινής τους
ζωής δεν προμήνυε την κρυφή, γεμάτη απιστία καθημερινότητα της συζύγου του.
Στα πρώτα χρόνια του γάμου μας ήμασταν πολύ ερωτευμένοι.
Έπειτα από περίπου ένα έτος δημιουργούσε σοβαρές προστριβές, με αφορμή κυρίως την επιθυμία της για νυχτερινές εξόδους με την κολλητή της φίλη και κουμπάρα μας. Δεν υποψιάστηκα ποτέ τίποτα περισσότερο να συμβαίνει από τη γυναίκα μου, πέρα από απλές φιλικές εξόδους» αναφέρει στην αγωγή που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας στις 28 Σεπτεμβρίου.
Οι πρώτοι… ψύλλοι στα αυτιά του συζύγου μπήκαν όταν κατέρρευσε το «άλλοθι» που επικαλέστηκε η 40χρονη για να καλύψει τα έξαλλα νυχτοπερπατήματά της, όπως εξηγεί στην αγωγή: «Ένα βράδυ κι ενώ η σύζυγός μου μου είχε πει ότι θα βγει για φαγητό με την κουμπάρα μας, χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν η κουμπάρα που μου ζητούσε να μιλήσει με τη σύζυγό μου!»
Το ίδιο βράδυ, οι πειστικές εξηγήσεις της γυναίκας του τον καθησύχασαν προσωρινά, όμως άρχισαν και πάλι να τον ζώνουν τα φίδια, με αποτέλεσμα ο ηλεκτρολόγος να αναλάβει ρόλο… πράκτορα 007! Ηθελα να την παγιδεύσω» Οι υποψίες για την άσωτη ζωή της 40χρονης επιβεβαιώθηκαν, όταν διαπίστωσε ότι εκείνη ψάχνει εραστές στο διαδίκτυο. «Μπήκα στο ιστορικό αρχείο που κρατάει ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και διαπίστωσα ότι η σύζυγός μου περνά πολλές ώρες της ημέρας στο facebook, σε σελίδες με περιεχόμενο για ανεύρεση ερ…..ών συντρόφων και σε ιστοσελίδες «μόνο σ…ξ για παντρεμένους».
Αμέσως δημιούργησα λογαριασμό με σκοπό να δω αν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί δεν το πίστευα. Σκοπός ήταν να την παγιδεύσω» υποστηρίζει στην αγωγή του. Ψάχνοντας για πρόσωπα που θα μπορούσαν να ταιριάζουν στο προφίλ και στα χαρακτηριστικά της συζύγου του, ο 42χρονος άρχισε να συνομιλεί online με πέντε γυναίκες.
«Έπεσα από τα σύννεφα όταν ο λογαριασμός με τα στοιχεία «tapeino p…aki» σε ιστοσελίδα μόνο για παντρεμένους μου έστειλε φωτογραφία, που ήταν η γυναίκα μου» αποκαλύπτει ο ίδιος, προσθέτοντας: «Ντρέπομαι να αναφέρω τους διαλόγους που έχω στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά πλέον έχω πειστεί ότι έχω παντρευτεί όχι απλή γυναίκα, ιδιωτική υπάλληλο, αλλά μία πορν….στάρ»!
Οπως εξηγεί στην αγωγή, «η σύζυγός μου ήθελε επιμόνως σ….ξ με έναν ή περισσότερους άνδρες, ήταν μονίμως ανικανοποίητη, έστελνε μαζικά μηνύματα στο facebook στο οποίο ζητούσε «σ….ξ της μίας βραδιάς»». Προκειμένου να την… ξεμπροστιάσει αλλά και να διαπιστώσει μέχρι πού ήταν διατεθειμένη να φτάσει η σύζυγός του, της έκλεισε ραντεβού σε…. ξενοδοχείο!
Η άπιστη σύζυγος εμφανίστηκε και, μόλις συνειδητοποίησε ότι ο υποψήφιος εραστής ήταν ο άντρας της, άρχισε να του επιτίθεται φραστικά. «Εκεί έφτασε μόνη της και όταν μπήκε στο δωμάτιο, παραδέχθηκε ότι πράγματι είχε σαρκική συνάφεια με άλλους άνδρες, χαρακτηρίζοντάς με «αδερφή», «ανίκανο» και άλλα υποτιμητικά».
Μηνιαία διατροφή 1.000 ευρώ
Η γυναίκα φέρεται ότι απαίτησε από τον σύζυγο να της καταβάλει διατροφή προκειμένου να του δώσει συναινετικό διαζύγιο.
«Κατά την απόπειρα υπογραφής ιδιωτικού συμφωνητικού που απαιτείται για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου απροκάλυπτα μου διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει κανένα απαιτούμενο έγγραφο, αν δεν της καταβάλλω μηνιαία διατροφή 1.000 ευρώ!» Μιλώντας στην «Espresso», o συνήγορος του ενάγοντος Ηλίας Σιδέρης είπε:
«Είναι μια τραγωδία για τον σύζυγο όταν όχι απλώς χωρίζει για λόγους συνηθισμένους, αλλά όταν καταρρέουν τα οικογενειακά πρότυπα.
Επειδή η συμπεριφορά της 40χρονης δεν συνάδει με αυτή που όφειλε να έχει ως παντρεμένη μητέρα, ο εντολέας μου θα διεκδικήσει δικαστικά και την επιμέλεια του ανήλικου τέκνου του».
ΠΗΓΗ: espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις