Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

video - Ζωολογικοί κήποι στη Δανία δέχονται κατοικίδια ως τροφή για τα λιοντάρια

Δύο ζωολογικοί κήποι στη Δανία ζητούν από τους ανθρώπους να δωρίσουν τα κατοικίδια που δεν θέλουν πιά, ώστε να ταϊσουν τα λιοντάρια και τις τίγρεις.


Η Δανία, η οποία έχει προκαλέσει προηγουμένως αντιδράσεις με τους ανορθόδοξους τρόπους θανάτωσης των ζώων, έφτασε τα πράγματα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο θέλοντας να χρησιμοποιούνται τα ανεπιθύμητα κατοικίδια ζώα ως ζωοτροφή για τα σαρκοφάγα.


Για όσους επιθυμούν να δωρήσουν το κατοικίδιο ζώο τους, ο ζωολογικός κήπος της Κοπεγχάγης και ο ζωολογικός κήπος Givskud είναι περισσότερο από έτοιμοι να τα αναλάβουν. Και οι δύο ζωολογικοί κήποι δέχονται κατοικίδια ζώα ως ζωοτροφές για τα σαρκοφάγα, όπως τα λιοντάρια, οι τίγρεις, οι λύκοι και οι διάβολοι της Τασμανίας. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να δώσουν ένα άλογο θα αντιμετωπίσουν τριμηνιαία περίοδο αναμονής εξαιτίας του περιορισμένου χώρου κατάψυξης, ενώ τα μικρότερα ζώα γίνονται δεκτά αμέσως.

Προς το παρόν, ο ζωολογικός κήπος της Κοπεγχάγης δέχεται περίπου πέντε με έξι τρωκτικά, συνήθως κουνέλια, ανά μήνα.

"Είναι καλό τα ζώα να έχουν διαφορετική διατροφή και να μην τρώνε συνέχεια άλογο ή αγελάδα. Επιπλέον, η γούνα είναι διασκέδαση για αυτά στο μάσημα" τόνισε η εργαζόμενη στον ζωολογικό κήπο σε τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε το βίντεο:



Πληροφορίες: RT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις