Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια 2018 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.- Μάθε πως θα είναι το νέο έτος για το ζώδιό σου

 Μπορείς να διαβάσεις το πως θα σε επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις και οι θέσεις των πλανητών της χρονιάς. Η Μαρία Ραπατοδήμου μελέτησε τα αστρολογικά δρώμενα της χρονιάς και αναλύει για κάθε ζώδιο τι θα φέρουν σε όλους τους τομείς.

Κριός
Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου )

Είναι αλήθεια ότι στο πέρασμά του ο Πλούτωνας μπορεί να φέρνει δυσκολίες και να αφήνει πληγές. Όμως η μεταμορφωτική του δύναμη σε ωθεί να αφήσεις κομμάτια του εαυτού σου που δεν βοηθούσαν στην εξέλιξή σου και να βρεις ένα «νέο» εαυτό, πιο δυνατό, για να προχωρήσεις. Όλο αυτό γίνεται στον τομέα των επαγγελματικών σου και του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις είναι τέτοιες που θα χρειαστεί να πάρεις γενναίες αποφάσεις στα επαγγελματικά σου και γιατί όχι, να αλλάξεις άρδην κατεύθυνση. Ετοιμάσου να αφήσεις την δημόσια εικόνα που είχες δημιουργήσει στο παρελθόν και να συνεχίσεις αναγεννημένος με μεγαλύτερη γνώση και δύναμη. Χρησιμοποίησε την διαίσθησή που σου δίνει ο Πλούτωνας για να κάνεις επιλογές ή να δεχθείς αλλαγές που είναι αναγκαίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην αντιστέκεσαι στο καινούργιο φοβούμενος το άγνωστο. Η ένταση και η καχυποψία που μπορεί να νιώθεις δεν θα βοηθήσουν να κρατήσεις ισορροπημένες σχέσεις, αν αυτό είναι που πραγματικά θέλεις. Θυμήσου όμως ότι κάθε αλλαγή που έρχεται στην ζωή μας είναι για να μας οδηγήσει καρμικά προς τον ανώτερο εαυτό μας.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (για τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου)
Είναι η ώρα που επαναστατείς, αντιδράς σε καταστάσεις και συμπεριφορές που νιώθεις ότι καταπατούν την προσωπικότητά σου. Μάχεσαι δυναμικά να επιβάλλεις τον εαυτό σου ως αυτόνομο διαφορετικό ον, το έχεις ούτως ή άλλως τώρα γίνεται ακόμα πιο έντονα. Πρωτοποριακές ιδέες έρχονται στον νου σου και εντυπωσιάζεις το περιβάλλον σου. Ξαφνικά γεγονότα φέρνουν τα πάνω κάτω και είναι τώρα η κατάλληλη περίοδος για να δηλώσεις περίτρανα ότι βλέπεις την ζωή σου με διαφορετική ανατρεπτική σκοπιά. Ο τρόπος που εκφράζεις τα θέλω και την προσωπικότητά σου είναι κάποιες φορές απότομος και αυτό αναστατώνει τους γύρω σου. Γίνεσαι απόλυτος και εριστικός, όμως είναι σίγουρο ότι αυτό οδηγεί σε μία νέα κατάκτηση, την απελευθέρωση της προσωπικότητάς σου από στεγανά και νοοτροπίες που σε βάραιναν. Είναι πιθανό να στραφείς στο μεταφυσικό αφού κάθε τι άγνωστο σε εξιτάρει. Να είσαι έτοιμος για ξαφνικές συνεργασίες ή για να απομακρύνεις απότομα άτομα από την ζωή σου που δεν μπορούν να συμβαδίσουν με αυτό που εξελίσσεσαι.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Και ήρθε η ώρα της κρίσεως… Ο Κρόνος στον Αιγόκερω έρχεται για να σε επιβραβεύσει για την προσπάθειά σου ή να σου χτυπήσει δυνατά το καμπανάκι σε περίπτωση που δεν προσπάθησες αρκετά ή λειτούργησες με αθέμιτα μέσα. Αν η πορεία σου μέχρι στα επαγγελματικά σου τώρα δεν ήταν με το πνεύμα του, έρχεται να κατεδαφίσει ότι έχεις χτίσει σε σαθρά θεμέλια. Φόβοι και ανασφάλειες είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια, όπως και  έλλειμμα ενέργειας αφού νιώθεις ότι είσαι σε συνεχή προσπάθεια. Δυσκολίες και εμπόδια εμφανίζονται για να σου διδάξουν ότι η αναγνώριση στον επαγγελματικό σου χώρο θα έρθει μετά από κόπο και υπευθυνότητα. Επιπλέον ευθύνες θα προστεθούν και ο τρόπος που θα λειτουργήσεις θα ανοίξει τον δρόμο για την εδραίωσή σου ή την «πτώση» σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Ο Δίας διελαύνει τον όγδοο οίκο σου και είναι στην κατάλληλη θέση για να σε ευνοήσει σε παντός τύπου οικονομικά θέματα. Δάνεια, επενδύσεις, κληρονομιές, οικονομικές απολαβές μέσω συνεργασιών είναι πιθανών να προκύψουν και να βελτιώσουν εξαιρετικά τα οικονομικά σου. Είναι πολύ πιθανό ακόμα να βελτιωθούν τα οικονομικά του συντρόφου σου. Ότι και να προκύψει σε αυτόν τον τομέα είναι βέβαιο ότι θα έχεις την εύνοιά του και θα μπορέσεις να επεκταθείς με τον καλύτερο τρόπο. Πάντα όμως σε πνεύμα συνεργασίας με άλλους, αφού εδώ καλείσαι να μην επικεντρωθείς στο «εγώ» αλλά στο «εμείς».

Από τις 9 Νοεμβρίου 2018 ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη, στον ένατο οίκο σου και δίνει όλη του την εύνοια σε ότι έχει να κάνει τόσο με την πνευματική σου ανάπτυξη, όσο και με νομικά θέματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν ή θέματα ταξιδιών που μπορεί να προγραμμάτιζες και μέχρι τώρα δεν είχαν ευοδώσει. Θα είναι εξαιρετική εποχή για να ασχοληθείς με επιμορφωτικά σεμινάρια ή ημερίδες πάνω στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει, αφού κύριο μέλημά του θα είναι να σου δώσει όλες του τις θετικές επιρροές για να προαχθείς πνευματικά και φιλοσοφικά σαν προσωπικότητα.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2018

Η μερική Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου 2018 γίνεται στις 20ο 41΄ μοίρες του Καρκίνου και εγείρει θέματα οικογενειακά στο προσκήνιο. Επηρεάζει κυρίως εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και στις αρχές του τρίτου. Είναι περίοδο σημαντικών αλλαγών και ανακατατάξεων σαν αποτέλεσμα δράσεων και κινήσεών σου που συμβαίνουν εδώ και καιρό. Ένταση αλλά και ανασφάλεια είναι πιθανό να σε καταβάλλουν αλλά είναι ξεκάθαρο ότι όλο αυτό έρχεται για να σου δώσει γνώση αλλά και να σε πάει παρακάτω στην ζωή σου, δίνοντας σου ένα νέο όραμα.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ από 26 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου

Ο Άρης θα ξεκινήσει την αναδρομή του στις 26 Ιουνίου στον Υδροχόο και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω στις 13 Αυγούστου. Δράσεις που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις με φίλους βρίσκουν εμπόδια και αυτό φέρνει έντονη φόρτιση και εκνευρισμό. Είναι προτιμότερο να σχεδιάσεις μεθοδικά αυτήν την εποχή αυτό που θέλεις να δρομολογήσεις και να κινηθείς αποφασιστικά όταν ο Άρης ορθοδρομήσει, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να μην έχει εύκολη έκβαση η όλη κατάσταση και αυτό να φέρει έντονες συγκρούσεις με το φιλικό σου περιβάλλον. Περνώντας ο Άρης ανάδρομος στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εκνευρισμό αλλά και εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα που να σε απογοητεύσουν. Μην παραδώσεις τα όπλα, προσπάθησε πολύ, σχεδίασε την κάθε σου κίνηση με προσοχή και σύνεση και όταν ορθοδρομήσει δράσε προς την κατάλληλη κατεύθυνση. Έντονος ανταγωνισμός και αντιδικίες στον επαγγελματικό σου χώρο είναι αναμενόμενες, γι’ αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην μπεις σε ατέρμονες αντιπαραθέσεις.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ από 5 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στον Σκορπιό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και μετά θα περάσει στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όπου και θα ορθοδρομήσει. Στην ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό θα έχεις την δυνατότητα να εμβαθύνεις μέσα σου και να ανακαλύψεις τους κρυμμένους θησαυρούς του εαυτού σου. Καλό θα ήταν να το διαχειριστείς με αυτόν τον τρόπο, γιατί διαφορετικά μπορεί η ζήλια, η καχυποψία και η κακεντρέχεια να εκδηλωθούν με έντονο τρόπο και να δημιουργηθούν προβλήματα με τους γύρω σου. Καλό επίσης θα ήταν να μην παρθούν αποφάσεις τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Επιστρέφοντας στον Ζυγό, σχέσεις και συνεργασίες από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο και μπαίνεις σε διαδικασία σκέψης ως προς το τι έχουν να σου προσφέρουν. Άνθρωποι που υπήρξαν στην ζωή σου μπορεί να διεκδικήσουν πάλι θέση σε αυτή. Εκμεταλλεύσου την συγκεκριμένη περίοδο για να σκεφτείς καλά τι θέλεις πραγματικά και όταν η Αφροδίτη ορθοδρομήσει δρομολόγησε αυτά που είσαι αποφασισμένος να κάνεις.
Ταύρος
Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου )

Είναι δεδομένο ότι με τον Πλούτωνα στον ένατο οίκο σου δεν μπορεί να μην αλλάξεις φιλοσοφία και στάση ζωής. Έρχεται με κάθε έκφρασή σου να σου δείξει ότι αν πραγματικά κοιτάξεις μέσα σου θα βρει ένα υπέροχο θησαυρό που θα σε οδηγήσει σε πνευματική αναβίβαση… αρκεί να μην το φοβηθείς. Τώρα είναι η κατάλληλε περίοδος αφού με τις πλουτώνιες ενέργειές του σου δείχνει πως να μεταμορφωθείς, φτάνει μόνο να το θέλεις. Φόβοι και κρυφές καταστάσεις μπορεί να έρθουν στο φως, θα είναι ευεργετικό γιατί θα σε προφυλάξουν από το να προχωρήσεις σε ένα δρόμο που μπορεί να αποβεί αρνητικός για εσένα. Η αλλαγή στην ζωή σου μπορεί να είναι να θέλεις να ζήσεις στο εξωτερικό ή τελικά να αποφασίσεις να ακολουθήσεις την διδασκαλία σε κάποιο αντικείμενο που τόσο λατρεύεις. Πίστεψε στον εαυτό σου αφού τώρα έχεις την ψυχική δύναμη να καταφέρεις τα πάντα.

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ (για τους γεννημένους αρχές με μέσα του δευτέρου δεκαημέρου)
Τα ιδανικά σου, οι στόχοι και το όραμά σου για την ζωή αποκτούν νέο νόημα αφού ο ιδεαλισμός, η αναβίβαση των ιδανικών σου σε ανώτερο επίπεδο, ο έντονος συναισθηματισμός και η διάθεση προσφοράς που σε διακρίνει αλλάζουν τον τρόπο που φέρεσαι και πως προσεγγίζεις αυτά που θέλεις να πετύχεις. Οι φιλικές σου συναναστροφές αυξάνονται και κοντά σου έρχονται άτομα που έχουν έντονα συναισθηματικά αποθέματα να δώσουν στο κοινωνικό σύνολο. Μπορεί όμως, λόγω της καλοπροαίρετης τάσης αλλά και της έλλειψης ευθυκρισίας να σε προσεγγίσουν άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που φαντάζεσαι και να σε εξαπατήσουν. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να κρίνεις τον κάθε ένα βάσει των πράξεών του και όχι αυτού που φαντάζεσαι.

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου)
Και ήρθε η ώρα να πάρεις μία γεύση από τις ανατροπές που θα φέρει ο Ουρανός στην ζωή σου. Κάτι βέβαια που δεν σου αρέσει πολύ αλλά τώρα θα «χορέψεις» μαζί του σε έναν επαναστατικό ρυθμό για εσένα, που στην πορεία όμως θα συνηθίσεις και πολύ πιθανόν να σου κάνει. Ο Ουρανός περνάει για πρώτη φορά στο ζώδιό σου στις 16 Μαΐου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου όπου θα περάσει ανάδρομος και πάλι στις τελευταίες μοίρες του Κριού. Η επιρροή του είναι έντονη αφού τώρα είναι μία περίοδος που ξεκινάει για εσένα, που βγάζεις στην επιφάνεια τον επαναστάτη που κρύβεις μέσα σου. Ανατροπές που μπορεί να προκύψουν έρχονται να σε ταρακουνήσουν και να στρέψεις την πορεία της ζωή σου σε νέα κατεύθυνση, χωρίς να καταπιέζεις τον εαυτό σου. Τα σχέδιά σου μπορεί να ανατρέπονται, κάτι που εκ φύσεως δεν σας αρέσει, όμως ο λόγος που γίνεται αυτό είναι σημαντικός και θα τον ανακαλύψεις όσο περνάει ο καιρός. Οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι το πιθανότερο έκπληκτοι από την συμπεριφορά σου, αφού δεν είναι το φυσικό σου να αντιδράς ακαριαία και να μην δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου, αλλά καλά θα κάνουν να συνηθίσουν σιγά σιγά, γιατί από τις 6 Μαρτίου 2019 που θα μπει οριστικά στο ζώδιό σου μόνο τον επαναστατικό εαυτό σου θα βλέπουν.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο)

Ο Κρόνος έχει περάσει στον επεκτατικό ένατο οίκο σου. Σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς πολύ καλά και με απόλυτη λογική την πορεία και την φιλοσοφία της ζωής σου από εδώ και πέρα. Έρχεται να βάλει μέτρο σε υπέρμετρες φιλοδοξίες αλλά και συζητήσεις δίχως νόημα που μπορεί να κάνεις και αν ξεπεράσεις τα όρια και τις αρχές του θα είναι αυστηρός μαζί σου. Πνευματικές αναζητήσεις, επιμορφωτικά σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, ημερίδες για θέλεις να συμμετάσχεις έρχονται στο προσκήνιο αλλά θυμήσου, ότι θα αποδώσουν μόνο αν εσύ καταβάλεις την προσπάθεια που αναλογεί και δείξεις σοβαρή αντιμετώπιση. Δεν αποκλείεται να πάρεις απόφαση να αφήσεις πίσω σου σχέσεις που δεν σε κάνουν χαρούμενο ή δεν σε προάγουν σαν προσωπικότητα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Ο Δίας ήδη από 10 Οκτωβρίου βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου και «αγγίζει» θετικά τον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων και των συνεργασιών σου. Άτομα που εμφανίζονται στην ζωή σου και ζητούν συνεργασία από εσένα μόνο θετικά μπορούν να σου φέρουν. Μπορεί να υπάρξουν και δύσκολες στιγμές στα επαγγελματικά σου, που με τον Δία εκεί να λειτουργήσει σαν φύλακας άγγελος και να σε προστατεύσει από κακοτοπιές. Έχεις και εσύ πια όμως την διάθεση να δει χωρίς επιφυλάξεις άτομα και καταστάσεις που μπορεί να σε προάγουν σε αυτό το επίπεδο. Ευνοϊκά θα λειτουργήσει και στο επίπεδο των σχέσεών σου αφού δεν αποκλείεται να προχωρήσεις την σχέση σου σε επόμενο επίπεδο, για παράδειγμα να την επισημοποιήσεις, ή να σου δώσει την δύναμη να φύγεις μακριά από σχέσεις που δεν μπορούσες μέχρι πρότινος αφού δεν περνούσες καλά. Για εσένα που ακόμα είσαι μόνος, οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές και αυτό θα σε ανεβάσει πολύ αλλά και θα σε απελευθερώσει, αφού νιώθεις πια ότι είσαι έτοιμος για να είσαι μαζί με ένα νέο άνθρωπο και μπορείς να του δώσεις αλλά και να πάρεις πολλά.

Από τις 9 Νοεμβρίου 2018 ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη, στον όγδοο οίκο σου και η επιρροή του τώρα περνάει στον τομέα των κοινών οικονομικών που μπορεί να έχεις είτε με τον σύντροφό σου, είτε με συνεργάτες. Θέματα με δάνεια, επενδύσεις ευνοούνται, όπως ευνοούνται αποπληρωμές και διακανονισμοί προς το δημόσιο, τις τράπεζες ή τους ασφαλιστικούς οργανισμούς που μπορεί να έχεις.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2018

Η οικογενειακή σου ζωή αναταράσσεται για τα καλά με την ολική Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Ένας κύκλος πολύ σημαντικός δείχνει ότι ήρθε η ώρα να κλείσει και να περάσεις σε επόμενο στάδιο. Μετακόμιση ή συμβίωση είναι μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα μπορεί να προκύψουν και θέματα ακίνητης περιουσίας. Δείχνεις πάντως ότι όλα θα τα αντιμετωπίσεις αφήνοντας πίσω το συναίσθημα, βάζοντας μπροστά την λογική.

Ο επαγγελματικός τομέας έχεις την τιμητική του με την μερική Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Ανοίγει ένας νέος σημαντικός κύκλος για εσένα που μπορεί να φέρει μία νέα δουλειά ή μία καλύτερη θέση στον επαγγελματικό σου χώρο που ανοίγει μπροστά σου νέους ορίζοντες. Έντονες συζητήσεις θα υπάρξουν αυτή την περίοδο, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου ή την αντικειμενικότητά σου.

Ένας κύκλος κλείνει στην οικογενειακή σου ζωή, με μεγάλη όμως ένταση, για εσένα που είσαι γεννημένος στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου με την ολική Σεληνιακή έκλειψη στις 27 Ιουλίου. Οι αναταραχές, οι ανατροπές αλλά και οι συγκρούσεις θα είναι αρκετές, γι’ αυτό πρόσεχε πως θα διαχειριστείς την κατάσταση. Είναι ίσως η εποχή που θα πρέπει να κλείσεις με θέματα που εκκρεμούσαν αλλά αυτό μπορεί να σου κοστίσει πρώτον και κύριων τα νεύρα σου.

Η μερική Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 11 Αυγούστου επηρεάζει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένο στα μέσα με τέλος του δευτέρου δεκαημέρου δίνοντάς σου την δυνατότητα να ξεκινήσεις νέα πράγματα στο επαγγελματικά σου που θα σε ωθήσουν σε μία νέα περίοδο της ζωή σου. Προσοχή γιατί η υποκειμενικότητα και ο εγωκεντρισμός θα βλάψουν. Καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα είναι πιθανό να προκύψουν, πρόσεχε όμως μην χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί θα χάσεις τον στόχο.

 ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ από 26 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου

Ο Άρης θα ξεκινήσει την αναδρομή του στις 26 Ιουνίου στον Υδροχόο και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω στις 13 Αυγούστου. Η ένταση, οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα θα ανεβάσουν την νευρικότητά σου, που καλό είναι να έχεις υπό έλεγχο, γιατί διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις αυτήν την εποχή να επαναξιολογήσεις και να αναδιοργανώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, για να μπορέσεις να τα δρομολογήσεις με περισσότερη ακρίβεια όταν ορθοδρομήσει ο Πλανήτης. Προσοχή γιατί μπορεί λόγω κακών χειρισμών ή βιασύνης και αμέλειας να βρεθείς εκτεθειμένος και να χαλάσεις όλο αυτό που έχτιζες τόσο καιρό. Με το πέρασμά του στον Αιγόκερω έρχονται κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα επιμόρφωσης ή και νομικά που μπορεί να υπάρχουν αλλά είναι βέβαιο ότι όταν ορθοδρομήσει όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ από 5 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στον Σκορπιό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και μετά θα περάσει στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όπου και θα ορθοδρομήσει. Ήρθε η στιγμή να αναλογιστείς κατά πόσο σε καλύπτουν οι παρούσες σχέσεις και συνεργασίες που έχεις στην ζωή σου. Εμπόδια και ασυνεννοησία φέρνουν στην επιφάνεια συμπεριφορές που μπορεί να μη σου αρέσουν ή να μην αφήνουν την σχέση σου να εξελιχθεί. Άτομα από το παρελθόν σου έρχονται να σου χτυπήσουν την πόρτα και επανέρχονται συναισθήματα που δεν περίμενες ότι ακόμα υπήρχαν.

Δίδυμος
ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου)

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και βάζει τις πινελιές του ώστε αργά ή γρήγορα να καταλάβεις με ποιον πρέπει να συνεργάζεσαι, ποιον πρέπει να εμπιστεύεσαι και ποιον όχι. Είναι σημαντικό να μην παραμένεις στην εικόνα που δημιουργείς για συνεργάτες, συναδέλφους και ανωτέρους σου γιατί είναι πιθανό να ωραιοποιείς την κατάσταση και να μην είναι δύσκολο να παραπλανηθείς από επιφανειακά καλές συμπεριφορές που πίσω κρύβουν παρασκήνιο. Είναι βέβαιο ότι είναι η περίοδος στην ζωή σου που παρατηρώντας τις πράξεις των γύρω σου θα καταλάβεις ποιοι από τον επαγγελματικό σου περίγυρο είναι ειλικρινείς μαζί σου και ποιοι όχι. Είναι γεγονός ότι θα υπάρξουν περιπτώσεις που, θέλοντας να είσαι καλοπροαίρετος, θα εμπιστευτείς λόγια και υποσχέσεις. Καλό θα είναι όμως τότε να είσαι προετοιμασμένος να απογοητευτείς και να πληγωθείς. Γι’ αυτό πρώτα και πάνω από όλα προστάτευσε τον εαυτό σου. Είναι περίοδος που είναι επίσης πιθανό να μπεις σε μία εσωτερική αναζήτηση για τον αν είσαι εσύ ο ίδιος ευχαριστημένος με το επάγγελμα που κάνεις ή αν θα πρέπει να κάνεις το βήμα ώστε να αλλάξεις και να εξασκείς ένα επάγγελμα που καλύπτει και την ψυχή σου. Καλό θα ήταν να σκεφτείς πολύ καλά πριν αποφασίσεις. Για εσένα που ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ο Ποσειδώνας επιφυλάσσει μοναδικές στιγμές αναγνώρισης, αφού βρίσκεσαι στις επιταγές του.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Ο Κρόνος από 22 Δεκεμβρίου 2017 έχει περάσει στον όγδοο οίκο σου και έρχεται με αυστηρότητα να ξεκαθαρίσει οικονομικά θέματα αλλά και θέματα υλικών και συναισθηματικών αξιών. Προσοχή μεγάλη θα χρειαστεί αν έχεις αφήσει υπόλοιπα ποσά απλήρωτα σε τράπεζες, δημόσιο ή ασφαλιστικά ταμεία γιατί θα έρθουν στο προσκήνιο και μάλιστα με πρόστιμο, αυτή θα είναι η συνέπεια. Δάνεια και επενδύσεις θα πρέπει να αποφασιστούν με μεγάλη προσοχή, όπως και οι αγοροπωλησίες ακινήτων. Το πιο πιθανό κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης είναι τα οικονομικά του συντρόφου σου να περιοριστούν. Όσον αφορά σε συναισθηματικό επίπεδο, έλλειμμα εμπιστοσύνης, ανασφάλεια αλλά χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια. Αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να βρεις την δύναμη που πηγάζει μέσα σου και να δεις μέσα από τις δυσκολίες ότι μόνο η θετική σκέψη και η αισιοδοξία μπορεί να σε βγάλει στο φως. Αναθεωρείς τις αξίες σου και αφήνεις πίσω σου αυτές που δεν μπορούν να ανταποκριθούν με τον δρόμο ζωής που θέλεις να ακολουθήσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ
Ο Δίας έχει περάσει στον έκτο οίκο σου, στον τομέα της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας σου. Η καθημερινότητά σου είναι πιθανό να γίνει πιο έντονη, με περισσότερες υποχρεώσεις. Περισσότερες υποχρεώσεις και αγγαρείες μπορεί να υπάρξουν και στην εργασία σου, αλλά εκεί θα υπάρχει και προστασία αφού ότι και να γίνει εσύ δεν πρόκειται να χάσεις την θέση σου. Για εσένα που ψάχνεις εργασία είναι εξαιρετική εποχή και είναι το πλέον πιθανό να αποκατασταθεί το κομμάτι αυτό της ζωής σου. Είναι επίσης εξαιρετική περίοδος να ασχοληθείς με την σωματική σου υγεία. Ξεκινώντας δίαιτα ή διατροφή είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την υγεία σου αλλά και θα σε προφυλάξει από περιττά κιλά, λόγω των πολλών ωρών εργασίας.

Από τις 9 Νοεμβρίου 2018 ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη και θα δώσει την επεκτατική του εύνοια στον τομέα των σχέσεών σου, τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών. Αρχίζει μία πολύ σημαντική περίοδος για εσένα αφού και ο ίδιος πια είσαι έτοιμος να ανοιχτείς και να εμπιστευτείς ένα άτομο, να είσαι ζεστός και δοτικός με τον σύντροφό σου, να προσπαθήσεις μέσα από την σχέση σου να δώσεις και να πάρεις το καλύτερο. Υπάρχει πιθανότητα να φύγεις από μία σχέση που δεν σε ικανοποιεί, αφού πια νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στα θέλω σου. Πάντως, είναι βέβαιο ότι οι άνθρωποι που θα έρθουν στην ζωή σου το επόμενο διάστημα, μόνο τα καλύτερα έχουν να σου προσφέρουν και εσύ αντίστοιχα το ίδιο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥ ΑΡΗ από 26 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου

Ο Άρης θα ξεκινήσει την αναδρομή του στις 26 Ιουνίου στον Υδροχόο και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω στις 13 Αυγούστου. Εμπόδια, καθυστερήσεις και αστοχίες μπορεί να προκύψουν σε θέματα επιμόρφωσης που σε ενδιαφέρουν και αυτό είναι κάτι που θα σε φορτίσει έντονα. Το κέφι σου και η αισιοδοξία σου πολλές φορές θα χαθούν αφού θα νιώσεις ότι δεν μπορούν οι γύρω σου να καταλάβουν αυτό που θέλεις να κάνεις για να αλλάξεις πορεία στην ζωή σου. Αντιδικίες με μακρινούς συγγενείς, φίλους από τα παλιά, άτομα από το εξωτερικό είναι πιθανά. Καλό θα ήταν επίσης, μεγάλα ταξίδια που σκοπεύεις να πας να αποφευχθούν αν γίνεται μέσα σε αυτήν την περίοδο. Με το πέρασμά του στον Αιγόκερω η ένταση αυξάνεται και χτυπάει κόκκινο. Οικονομικά θέματα που δεν είχαν λυθεί στο παρελθόν είναι πιθανό να προκύψουν και σε αγχώνουν πολύ. Πρόσεχε την ψυχολογία σου αλλά και τα νεύρα σου, γιατί οι εντάσεις θα επηρεάσουν τις συνεργασίες αλλά και την προσωπική σου ζωή.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ από 5 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στον Σκορπιό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και μετά θα περάσει στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όπου και θα ορθοδρομήσει. Ο έκτος οίκος σου είναι αυτός της καθημερινότητας και της εργασίας αλλά και της σωματική υγείας. Η Ανάδρομη Αφροδίτη εκεί μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και μπεις σε μία διαδικασία επαναπροσδιορισμού ανάλογα με τις συμπεριφορές που υπάρχουν. Είναι πιθανό επίσης να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας που θα σε ανακουφίσουν. Περνώντας ανάδρομη στον Ζυγό μπαίνει στον οίκο των ερώτων σου αλλά και της δημιουργικότητας. Εδώ σε βάζει σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης της ερωτικής σου σχέσης και μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς αν είσαι ικανοποιημένος από τα συναισθήματα που εισπράττεις από το ταίρι σου. Όποιες και να είναι οι αποφάσεις σου, θα ήταν προτιμότερο να λειτουργήσεις και να δράσεις όταν η Αφροδίτη ορθοδρομήσει για να μην έχεις μετά εσύ ο ίδιος αμφιβολίες.
Καρκίνος
Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου)

Η επιρροή του Πλούτωνα στις παντός είδους σχέσεις σου είναι μεταμορφωτική. Σχέσεις που δεν σε προωθούσαν σαν προσωπικότητα, σχέσεις που σε κρατούσαν πίσω αλλά μπορεί εσύ να μην το είχες αντιληφθεί, μπαίνουν τώρα στο μικροσκόπιο και είναι πολύ πιθανό ή να προχωρήσουν δυναμικά ή να τελειώσουν γιατί θα πρέπει μέσα από αυτόν τον «θάνατό» να επέλθει η «αναγέννησή» σου. Αυτό είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να έρθει έτσι απλά. Συχνά πυκνά θα έχεις την τάση να προσπαθήσεις να ελέγξεις, να χειραγωγήσεις τον άλλο. Καχυποψία και κακεντρέχεια μπορεί να εκδηλωθούν αλλά δεν θα βοηθήσουν, το πιθανότερο είναι να αυξήσουν κατακόρυφα την ένταση. Θα έρθει η στιγμή που θα καθίσεις απέναντι στον εαυτό σου και θα πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις. Ή θα προσπαθήσεις για κάποιον που σημαίνει πολλά για εσένα ή θα προχωρήσεις, κάτι που δεν σημαίνει ότι δεν θα σου στοιχίσει. Αν αποφασίσεις να προχωρήσεις μπορεί να νιώσεις ότι δεν μπορείς να αντέξεις την απώλεια αλλά θα δεις στην πορεία της ζωής σου ότι αυτές οι απώλειες λειτούργησαν καταλυτικά για να εξελιχθείς σε έναν άλλο, ωριμότερο άνθρωπο.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (για τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου)
Ο πλανήτης των ανατροπών, της επαναστατικότητας βρίσκεται στον οίκο των επαγγελματικών σου και του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Και είναι εκεί για να ανατρέψει κάθε κατάσταση που σε έχει φέρει σε τέλμα. Οι εντάσεις και οι αντιδικίες δεν θα λείψουν, πια και εσύ δεν δέχεσαι να σε υποτιμούν ή να θεωρούν ότι δεν θα αντιδράσεις σε καμία κατάσταση που σε θίγει. Είσαι σε μία συνεχή διέγερση για το αν θα ακολουθήσεις την παλιά πεπατημένη στα επαγγελματικά σου ή θα κάνεις την ανατροπή και θα ακολουθήσεις αυτό που θεωρείς ότι σου ταιριάζει περισσότερο, ξαφνιάζοντας τους πάντες και ανατρέποντας την εικόνα που έχει σχηματίζει για εσένα το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η αναταραχή που θα επικρατήσει θα έρθει να ξεκαθαρίσει το τοπίο αλλά και να αιφνιδιάσει πρώτα εσένα τον ίδιο και δευτερευόντως τους υπόλοιπους με την δυναμικότητά σου, την ανατρεπτικότητά σου και την επαναστατικότητά σου. Οι αλλαγές που θα προκύψουν μόνο θετικά προσφέρουν, κάτι που μπορεί άμεσα να μην το αντιλαμβάνεσαι αλλά θα το συνειδητοποιήσεις μακροπρόθεσμα.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Ο Κρόνος έχει μπει από τις 22 Δεκεμβρίου 2017 στον έβδομο οίκο σου και είναι η εποχή που θα αξιολογήσεις με αυστηρότητα και περίσκεψη τις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες και θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος. Αυτές που έχουν γερές βάσεις, πράγματα να σου δώσουν που σε βελτιώνουν και σε καλύπτουν θα παραμείνουν στην ζωή σου. Από την άλλη σχέσεις που θεωρείς ότι είναι χτισμένες σε σαθρά θεμέλια, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σου, ήρθε η ώρα να τις αφήσεις πίσω σου. Αυτό το διάστημα θα προκύψουν δοκιμασίες που το μόνο σκοπό που έχουν είναι να σε οδηγήσουν στο να βγάλεις το δικαιότερο και ασφαλέστερο συμπέρασμα. Έτσι, να είσαι σίγουρος, ότι οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι κάτω από ώριμη σκέψη. Σχέσεις που έχουν αντέξει στο χρόνο και στην κρίση θα περάσουν σε επόμενο στάδιο. Ανάλογα θα συμβούν και στις συνεργασίες σου και θα σου δώσουν και σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Ο Δίας βρίσκεται στον πέμπτο σου οίκο, αυτών των ερωτικών σου σχέσεων, της δημιουργικότητας και των παιδιών. Το πέρασμά του από τον συγκεκριμένο οίκο έρχεται να ισορροπήσει την διάθεσή σου από κάποιες δυσκολίες που μπορεί να περνάς. Η χαρά είναι δεδομένη και οι δυσκολότερες στιγμές σου θα ξεπερνιούνται με αισιοδοξία. Θα φλερτάρεις, θα θέλεις να νιώσεις το έντονο συναίσθημα του έρωτα. Οι επιτυχίες σου σε αυτόν τον τομέα είναι εξαιρετικές. Για εσένα που θέλεις να αποκτήσεις έναν απόγονο, είναι εξαιρετική περίοδος μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Άλλωστε σε διέπει και εσένα μία παιδικότητα και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Κατά τα άλλα, η ζωή αντιμετωπίζεται από την πλευρά σου σαν παιχνίδι, όχι ανώριμα αλλά με κέφι και ζωντάνια.

Από τις 9 Νοεμβρίου ο Δίας περνάει στον έκτο οίκο σου φέρνοντας διεύρυνση σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας και της εργασίας σου. Η προστατευτική του διάθεση απέναντί σου είναι ιδιαίτερα εμφανής στην εργασία σου, όπου μπορεί να σου δίνει πολλές ώρες απασχόλησης αλλά σου δίνει επίσης εύνοια και ασφάλεια. Η υγεία σου έρχεται στο προσκήνιο και είναι εξαιρετική εποχή για να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2018

Η μερική Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου 2018 γίνεται στις 20ο 41΄ μοίρες του ζωδίου σου έρχεται να ανακινήσει με δυναμικό τρόπο τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, αλλά το πρωταρχικό ρόλο για εσένα είναι αυτά που θέλεις και έχεις ανάγκη εσύ. Ανοίγει ένας κύκλος όπου βάζεις τις προσωπικές σου ανάγκες σε πρώτο πλάνο και αυτό μπορεί να δώσει την εντύπωση στο περιβάλλον σου ότι λειτουργείς με εγωιστικό ή εγωκεντρικό τρόπο, κάτι που θα δυσκολέψει την κατάσταση. Μέσα από εντάσεις και νευρικότητα θα ξεδιπλωθεί τι θέλεις από τον σύντροφό σου και θα το διεκδικήσεις με έντονο τρόπο. Καλό θα ήταν βέβαια να μην εγκλωβιστείς στις δικές σου επιθυμίες και να μπεις σε διαδικασία να ακούσεις και τι θέλει και ο άνθρωπός σου από εσένα, για να μην χαθείτε μεταξύ σας.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ από 26 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου

Ο Άρης θα ξεκινήσει την αναδρομή του στις 26 Ιουνίου στον Υδροχόο και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω στις 13 Αυγούστου. Όσο θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο θα πρέπει να προσέξεις την διαχείριση των οικονομικών σου υποθέσεων και καλό θα ήταν αν θέλεις να κάνεις διακανονισμούς να μην τους επιχειρήσεις αυτήν την περίοδο. Ένταση και άγχος θα σε διέπει κάποιες στιγμές και αυτό θα βγαίνει έντονα στις σχέσεις σου. Αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις, γι’ αυτό θα ήταν καλύτερο να προσέχεις τι λες και να ελέγχεις τα νεύρα σου. Με το πέρασμά του στον Αιγόκερω «αγγίζει» δυναμικά τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Καθυστερήσεις και εμπόδια μπορεί να δυναμιτίσουν την κατάσταση και να σε βάλουν σε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Ανάλογη θα είναι και η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην αφήνεις την παρορμητικότητά σου να παίρνει τα ηνία και να σκέφτεσαι καλά πριν κάνεις κάτι. Αποφάσεις που μπορεί να έχεις πάρει, θα ήταν προτιμότερο να μην τις βάλεις σε εφαρμογή αυτό το διάστημα και να περιμένεις μέχρι να γυρίσει ο Άρης και πάλι ορθόδρομος.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ από 5 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στον Σκορπιό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και μετά θα περάσει στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όπου και θα ορθοδρομήσει. Η ανάδρομη πορεία της στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο έρχεται να σε βάλει σε μία κατάσταση εσωτερικής ενδοσκόπησης σε ότι αφορά τα θέματα των ερωτικών σου σχέσεων και σκέφτεσαι διεξοδικά αν σε καλύπτει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου, αν σου προσφέρει την αγάπη και την χαρά που ζητάς. Είναι εξαιρετικά πιθανό άτομα από το παρελθόν να επανεμφανιστούν και να μπεις σε διαδικασία να ξανανιώσεις και βιώσεις από την αρχή ξεχασμένα συναισθήματα. Περνώντας στον Ζυγό θα στραφείς στην οικογένειά σου, θα επανεκτιμήσεις τις αξίες της, την θαλπωρή της και την ασφάλεια που σου δίνει.
Λέων
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (για τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου)

Είναι μία εποχή που για εσένα θα είναι καταλυτική στην ζωή σου. Ο Ουρανός βρίσκεται στον επεκτατικό ένατο οίκο σου και σε οδηγεί με ανατρεπτικά γεγονότα και επαναστατικές συμπεριφορές σε μία νέα φιλοσοφία που θέλεις να ζήσεις την ζωή σου. Είναι βέβαιο ότι εκεί που λειτουργεί έντονα σε εσένα είναι ότι σε κάνει να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να μην περιορίζεσαι σε παλαιότερες νοοτροπίες. Ευχάριστα γεγονότα και ξαφνικοί έρωτες έρχονται από το πουθενά για να δώσουν ένα διαφορετικό τόνο στην ζωή σου. Θέματα επιμόρφωσης έρχονται στο προσκήνιο και τώρα είσαι διατεθειμένος και αποφασισμένος να σπουδάσεις αυτό που ήθελες πάντα στην ζωή σου. Και να είσαι βέβαιος ότι ο Ουρανός από αυτήν την θέση έρχεται να σου δώσει όλη του την εύνοια για να βοηθήσει να εξελιχθείς σε μία νέα επαναστατική, για τα δεδομένα των γύρω σου, προσωπικότητα.

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου)
Και ήρθε η ώρα να συνηθίζεις σιγά σιγά τον πλανήτη της ανατροπής στον δέκατο ηλιακό σου οίκο. Η πρώτη πρόβα γίνεται μέσα σε αυτόν τον χρόνο και η οριστική του είσοδος θα γίνει τον 2019. Ο Ουρανός περνάει για πρώτη φορά στον Ταύρο στις 16 Μαΐου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου όπου θα περάσει ανάδρομος και πάλι στις τελευταίες μοίρες του Κριού. Εσύ που είσαι γεννημένος τις τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου θα πάρεις μία γεύση από τις αλλαγές που προτίθεται να σε ωθήσει να κάνεις. Ο επαγγελματικός σου τομέας αλλά και η εικόνα που έχεις προς το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον ανατρέπεται αφού είναι πιθανό να βγάζεις δυσαρέσκεια, κούραση, νωθρότητα. Αυτή σου η διάθεση σε κάνει να επαναστατείς με καταστάσεις που βιώνεις που δεν σου ταιριάζουν, με συμπεριφορές ανωτέρων σου που δεν σου αρέσουν και δεν είσαι διατεθειμένος να ανεχτείς πια. Είναι πολύ πιθανό ακόμα να σε αιφνιδιάσουν με αποφάσεις που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σου. Όλα αυτά συμβαίνουν για έναν μόνο λόγο… για να σου τονίσουν ότι δεν βρίσκεσαι εκεί που σου αρέσει, δεν κάνεις την δουλειά που σε ικανοποιεί, δεν δείχνεις αυτό που πραγματικά είσαι.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Ο Κρόνος έχει ήδη περάσει από τις 22 Δεκεμβρίου 2017 στον έκτο οίκο σου και είναι το πιο πιθανό να αυξήσει τις υποχρεώσεις σου και να σε αναγκάσει να μπεις σε απόλυτο προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε μία απαιτητική καθημερινότητα. Στην εργασία σου, όλο και περισσότερες υποχρεώσεις αναλαμβάνεις που χρειάζονται υπευθυνότητα, σοβαρότητα και εργατικότητα και είναι στιγμές που μπορεί να θεωρήσεις ότι πνίγεσαι χωρίς να υπάρχει το ανάλογο αντίκρισμα. Μην δυσανασχετείς γιατί είναι σίγουρο ότι αν ανταπεξέλθεις στις καθημερινές «δοκιμασίες» να ξέρεις ότι θα σε ανταμείψει, έστω και αργότερα. Εξαιρετική περίοδος για να αλλάξεις τρόπο σκέψεις ως προς την υγεία σου και στο πως συμπεριφέρεσαι στο σώμα σου. Η διατροφή που θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις ή το είδος γυμναστικής που είναι στην ιδιοσυγκρασία σου θα έχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας αφού εσύ πια είσαι διατεθειμένος και αφοσιωμένος στο να πετύχεις την αλλαγή που τόσο θέλεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Ο Δίας βρίσκεται ήδη στον τέταρτο οίκο σου. «Ακουμπάει» θετικά την οικογένειά σου και ευνοεί όλες τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και αφορούν το σπίτι σου. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις οικογενειακές σου σχέσεις. Βλέπεις με άλλη οπτική καταστάσεις του παρελθόντος και αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι να συνδεθείς με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο με την οικογένειά σου. Θέλεις να νιώσεις θαλπωρή και ζεστασιά που μόνο η οικογένεια παρέχει και αυτό είναι κάτι που επιδιώκεις. Μετακομίσεις και αγοροπωλησία σπιτιού που μπορεί να είναι στο μυαλό σου, θα έχουν εξαιρετική εύνοια και θα μπορέσεις να ζήσεις σε μία «βάση» που σου αρέσει και σε καλύπτει.

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 9 Νοεμβρίου και έρχεται η ώρα του έρωτα, της χαράς, της παιδικότητας αλλά και της υπερβολής. Είναι εξαιρετική περίοδος για να ανανεώσεις τον έρωτα με τον σύντροφό σου και κάνεις την φλόγα να είναι δυνατή ξανά. Ήρθε η στιγμή για εσένα που είσαι μόνος να ερωτευτείς με πάθος και ένταση. Διασκεδάζεις, χαίρεσαι την ζωή με την ψυχή σου και δεν δείχνεις διατεθειμένος να αφήσεις ούτε ένα λεπτό χωρίς να το εκμεταλλευτείς και να περάσεις καλά. Όπου και αν βρεθείς εντυπωσιάζεις, στρέφοντας τα βλέμματα πάνω σου, με αποτέλεσμα να έχεις και πολλές κατακτήσεις. Η χαρά της ζωής είναι εδώ.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2018

Η ολική Σεληνιακή έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου γίνεται στον άξονά σου με τον Υδροχόο και έρχεται να ανακινήσει τα θέματα των σχέσεών σου, τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών και επηρεάζει έντονα εσένα που είσαι γεννημένος στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Η συναισθηματική σου ένταση είναι μεγάλη και αυτό που αναλογίζεσαι είναι αν σε καλύπτει συναισθηματικά ο σύντροφός σου ή αν είσαι ικανοποιημένος από το ταίρι σου. Νιώθεις ότι είναι στιγμή για να κλείσει ο κύκλος σε κάποιες σχέσεις, από την άλλη όμως δεν είσαι αρκετά αποφασιστικός για να προχωρήσεις παρακάτω.

Η μερική Ηλιακή έκλειψη στις 17 Φεβρουαρίου επηρεάζει έντονα εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Νέες ερωτικές και επαγγελματικές έρχονται στο προσκήνιο ή ακόμα και νέα ξεκινήματα είναι πιθανό να επιδιώξεις με τις υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες σου. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις κάτι που θα απογειώσει. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, μόνο μην ξεχνάς ότι δεν χρειάζεται να συμβιβάζεσαι.

Η ολική Σεληνιακή έκλειψη στις 27 Ιουλίου επηρεάζει άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου. Ήρθε η κομβική στιγμή να δεις τον εαυτό σου μέσα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Είναι πολύ πιθανό να ανατρέψεις την μέχρι τώρα ζωή σου σε προσωπικό επίπεδο αφού επαναστατείς γιατί νιώθεις ότι δεν σε καλύπτει μέχρι στιγμής. Η επαναστατικότητά σου και η έντονες αντιδράσεις σου θα εντυπωσιάσουν τόσο τον σύντροφό σου, όσο και τους συνεργάτες σου και δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσεις τους πάντες και να κάνεις την ανατροπή, κλείνοντας σημαντικά κεφάλαια της ζωής σου.

Η μερική Ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και λειτουργεί σαν σταθμός στην ζωή σου. Έχεις πια την δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα να προχωρήσεις δυναμικά μπροστά βγάζοντας το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σου στους άλλους. Πατάς με μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση στα πόδια σου και τίποτα δεν σε σταματά στο να κατακτήσεις αυτά που θέλεις. Προσοχή μόνο στις πομπώδεις φράσεις και στις μεγαλοστομίες που μόνο αρνητικό αντίκτυπο θα έχουν στο περιβάλλον σου.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ από 26 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου

Ο Άρης θα ξεκινήσει την αναδρομή του στις 26 Ιουνίου στον Υδροχόο και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω στις 13 Αυγούστου. Η ανάδρομη διέλευσή του στον έβδομο οίκο σου φέρνει αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου και έλλειμμα συντονισμού σε αυτά που θέλεις να κάνεις μαζί τους. Καλό θα ήταν νέες συνεργασίες να μην ξεκινήσουν αυτήν την εποχή γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες. Περνώντας στον έκτο σου οίκο θα φέρει ένταση στην εργασία και οι εντάσεις με τους συναδέλφους είναι πολύ πιθανές. Έντονη καθημερινότητα, πολλές υποχρεώσεις που όμως δεν μπορείς να βάλεις σε σωστό προγραμματισμό.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ από 5 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στον Σκορπιό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και μετά θα περάσει στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όπου και θα ορθοδρομήσει. Με την ανάδρομη διέλευση στον τέταρτο οίκο σου, μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειά σου, τις ανάγκες σου και πως καλύπτονται από αυτούς, αν λαμβάνεις την ζεστασιά και την ασφάλεια που εσύ επιθυμείς. Καλό θα ήταν σε αυτή την ενδοσκόπηση να σκεφτείς αν ανταποκρίνεσαι και εσύ σε αυτά που σου ζητούν. Με την επιστροφή της στον τρίτο οίκο επικεντρώνεσαι σε θέματα επικοινωνίας και το αν σε καλύπτει ο τρόπος που επικοινωνείς με στενούς συγγενείς και φίλους. Η προσωπική σου στάση και προσπάθεια επανεκτιμάται και αυτή και θα ήταν εξαιρετικό να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις επικοινωνιακά με τους δικούς σου ανθρώπους όταν η Αφροδίτη θα ορθοδρομήσει.

Παρθένος
Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου )

Με τον πλανήτη του «θανάτου» και της «αναγέννησης» να διελαύνει στον οίκο  των ερώτων σου είναι βέβαιο ότι το πιο πιθανό που μπορεί να συμβεί είναι να αλλάξεις ριζικά άποψη για το πως αντιμετωπίζεις και τι θέλεις στην ερωτική σου ζωή. Σαν γήινο ζώδιο θέλεις σταθερότητα και όχι εναλλαγές, θέλεις ή ήθελες; Ο τρόπος που σκέφτεσαι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι ο ίδιος που είχες παλαιότερα και αυτό το γεγονός σε κάνει να ψάχνεις το απόλυτο αφού πια είσαι και εσύ διατεθειμένος να το δώσεις. Αυτό δεν θα έρθει εύκολα αφού ίσως χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου άτομα και καταστάσεις που να μην ταιριάζουν με την νέα σου αντίληψη. Το ίδιο συμβαίνει και στο τρόπο που διασκεδάζεις αφού πια δεν είσαι διατεθειμένος να παραμένεις στάσιμος και συμβατικός αλλά θέλεις να ζήσεις την κάθε στιγμή και να νιώσεις μέχρι σε βάθος την χαρά της ζωής. Είναι εξαιρετικά πιθανό, αυτή η νέα στάση ζωής να εντυπωσιάσει τους γύρω σου αλλά είναι βέβαιο ότι εσύ πια δεν πρόκειται να διαπραγματευτείς τον τρόπο που θέλεις να ζήσεις με κανέναν.

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ (για τους γεννημένους αρχές με μέσα του δευτέρου δεκαημέρου)
Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου, αυτών των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Βρίσκεται εκεί γιατί ήρθε η περίοδος που πρέπει να δεις τα άτομα που έχεις δίπλα σου, το πως θα τα δεις είναι δική σου επιλογή. Είτε θα τα δεις με αντικειμενικότητα και σοβαρότητα, δεν θα ωραιοποιείς καταστάσεις, είτε θα τα δεις μέσα από μία θολή ματιά που θα σου στοιχίσει την ξεκάθαρη άποψη αλλά και την ψυχική σου ηρεμία. Το να μην αναβιβάζεις ούτε τον εαυτό σου, ούτε το άτομο που έχεις απέναντί σου θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε ασφαλή συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με σταθερές βάσεις στην ζωή σου. Σε περίπτωση που δεν έχεις αντικειμενική άποψη για τον εαυτό σου, δεν θα έχεις και για τον άλλο και αυτό θα σου στοιχίσει κάποια στιγμή αφού ο μύθος θα καταρρεύσει και η αλήθεια τότε θα είναι πικρή. Μικρά και μεγάλα μυστικά αποκαλύπτονται με μόνο στόχο το να μπορέσεις αργά ή γρήγορα να κάνεις την καλύτερη επιλογή ανθρώπων για εσένα. Προσοχή γιατί είναι πιθανό να δείξεις τάσεις εξάρτησης τόσο σε ανθρώπους όσο και σε πράγματα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δυσκολέψεις τον εαυτό σου, αφού το έλλειμμα αντικειμενικότητας μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο)
Ο Κρόνος έχεις περάσει από τις 22 Δεκεμβρίου στον πέμπτο οίκο σου, της χαράς, του έρωτα και της δημιουργικότητας. Αυτό που ήρθε να σου μάθει σε αυτή την διέλευσή του είναι ότι πρέπει να κρατήσεις ισορροπία μεταξύ χαράς και διασκέδασης με την υπευθυνότητα και την σοβαρότητα. Ότι και αν κάνεις, μπορείς να διασκεδάσεις και να ερωτευτείς, καλό θα ήταν να το κάνεις με σύνεση και σοβαρότητα, διαφορετικά θα αποδειχθεί αρκετά αυστηρός μαζί σου. Αν έχεις μία σταθερή σχέση και σκέφτεσαι ότι ήρθε η ώρα ενός απογόνου, είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνεις. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις με σύνεση και ωριμότητα και όχι με απαισιοδοξία. Τότε θα σου δώσει ακόμα περισσότερα πράγματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Ο Δίας στον έχει περάσει στον τρίτο οίκο σου και έρχεται να επεκτείνει κάθε είδους επικοινωνία σου. Είσαι τώρα πιο κοινωνικός και θέλεις να αποκαταστήσεις και να βελτιώσεις σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, κολλητούς φίλους που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να είχατε απομακρυνθεί. Μπαίνεις σε διαδικασία να αποκτήσεις γνώσεις που ήθελες πάντα και δεν θα ήταν καθόλου περίεργο αν αρχίσεις να παρακολουθήσεις μαθήματα για κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ. Μικρά αλλά και μεγάλα ταξίδια μπαίνουν στο πρόγραμμά σου. Οι παρέες σου ολοένα και αυξάνονται και η επικοινωνία με τους γύρω σου γίνεται με μεγάλη ευκολία. Δεν αποκλείεται να προκύψουν άτομα μέσω του στενού σου κύκλου που να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Από τις 9 Νοεμβρίου ο Δίας περνάει στον Τοξότη και φέρνει την εύνοιά του στα οικογενειακά σου θέματα και στην ακίνητη περιουσία. Οι σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον εξομαλύνονται και αποζητάς και εσύ την ζεστασιά και την τρυφερότητα που μόνο η οικογένεια ξέρει να δώσει. Ζητήματα κατοικίας, όπως μετακόμιση ή αγοροπωλησία ευνοούνται, γι’ αυτό αν σκοπεύεις να μπεις σε αυτή την διαδικασία, μην διστάσεις να το κάνεις τώρα που ο Δίας διελαύνει στον τέταρτο οίκο σου.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ από 26 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου

Ο Άρης θα ξεκινήσει την αναδρομή του στις 26 Ιουνίου στον Υδροχόο και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω στις 13 Αυγούστου. Όντας στον Υδροχόο θα βρίσκεται στον έκτο σου οίκο και θα δημιουργεί καθυστερήσεις, εμπόδια και προβλήματα τόσο στην καθημερινότητά σου, αναστατώνοντας το πρόγραμμά σου, όσο και στην εργασία σου, φέρνοντας εμπόδια και νεύρα που μπορεί να εξελιχθούν σε έντονους καυγάδες με συναδέλφους. Το άγχος και η κακοκεφιά είναι πιθανή, γι’ αυτό προσπάθησε να ισορροπήσεις την διάθεσή σου με το να ασχοληθείς με την γυμναστική ή ένα άθλημα που σου αρέσει για να εκτονώνεις την ένταση. Με την επιστροφή του στον Αιγόκερω αρχίζουν οι καθυστερήσεις αλλά και τα εμπόδια σε δημιουργικές δραστηριότητες που συμμετέχεις. Ένταση και νεύρα μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι ή το παιδί σου, αλλά καλό θα ήταν να προσέχεις τι λες και πως αντιδράς για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ από 5 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στον Σκορπιό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και μετά θα περάσει στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όπου και θα ορθοδρομήσει. Αρχικά επηρεάζει έντονα τις επικοινωνίες σου με συγγενείς και φίλους και μπορεί να υπάρξει παρερμηνεία όσων λες ή να υπάρξει από την πλευρά σου απομάκρυνση αφού νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή για να αναθεωρήσεις τις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον. Άτομα του παρελθόντος εμφανίζονται και δημιουργούν αναταράξεις και καλείσαι να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση που δεν έχει κλείσει οριστικά. Με την επιστροφή της στον Ζυγό, μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς διεξοδικά τα οικονομικά σου, έσοδα και έξοδα. Υπάρχει πιθανότητες να παρασυρθείς σε σπατάλες θέλοντας να φτιάξεις την εικόνα σου και να αισθανθείς όμορφα, που αργότερα όμως θα μετανιώσεις. Ότι και αν θες να αγοράσεις καλό είναι να περιμένεις την Αφροδίτη να γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία για να είσαι απολύτως σίγουρος και να μην ξοδέψεις τα χρήματά σου άσκοπα.
Ζυγός
Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου )

Ο Πλούτωνας διελαύνει στον τέταρτο οίκο σου και κατεδαφίζει στο πέρασμά του όλες τις αντιλήψεις και τις συμπεριφορές που έχεις πάρει από την οικογένειά σου και που δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις μπροστά. Η οικογένειά σου βρίσκεται στο επίκεντρο και είναι πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις και απομάκρυνση από οικεία πρόσωπα σου αφού δεν δείχνουν να συμμερίζονται την αλλαγή σου ή δεν συμφωνούν με την στροφή που έχεις πάρει στην ζωή σου. Αποξενώνεσαι από άτομα της οικογενείας σου που θεωρείς ότι σε εμποδίζουν ή ακόμη και παρεμβαίνουν στην ζωή σου. Είναι μία έντονα μυητική διαδικασία για εσένα αφού έχεις στραφεί μέσα σου και βρίσκεις ένα προς ένα αυτά που έχεις αφομοιώσει σαν παιδί, συμπεριφορές και νοοτροπίες, και προσπαθείς να τα ανατρέψεις, να τα αποβάλλεις για να μπορέσεις να προχωρήσεις σε νέες, πιο σταθερές βάσεις, που θα μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου και να εκδηλώσεις τα θέλω σου. Πρόσεχε γιατί είναι πιθανό η αναποφασιστικότητά σου να σε κάνει να φοβηθείς τις αλλαγές και να μην τις προσπαθήσεις από μόνος σου… τότε να ξέρεις θα έρθουν τα γεγονότα να σε σπρώξουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (για τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου)
Ο Ουρανός κινείται στον έβδομο οίκο σου και είναι εκεί για να φέρει ανατρεπτικά αποτελέσματα αφού σου δείχνει με τον ξαφνικό και επαναστατικό τρόπο του ότι δεν μπορεί να συνεχίζεις να συμβιβάζεσαι σε σχέσεις και συνεργασίες εις βάρους των θέλω σου. Τα γεγονότα θα μπορεί παρά να είναι αναπάντεχα, άτομα μπαίνουν στην ζωή σου αλλά και βγαίνουν από αυτή ξαφνικά και μέσα από όλη αυτή την διεργασία έρχεται για εσένα ένα ξεκαθάρισμα, θα ξέρεις στο τέλος ποιοι θα παραμείνουν δίπλα σου και ποιοι θα μείνουν πίσω. Η έντονα επαναστατική σου συμπεριφορά μπορεί να αιφνιδιάσει το περιβάλλον σου αλλά πια δεν είσαι διατεθειμένος να καταπιέζεσαι και να μην είσαι ευχαριστημένος με εσένα τον ίδιο. Συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις αλλά και σχέσεις προσωπικές ζωής μπαίνουν στο στόχαστρο και είναι βέβαιο ότι όποιος καταφέρει και αντέξει τις αναταράξεις θα μείνει σταθερά μαζί σου, χωρίς να αμφιβάλλεις για την σχέση σας.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Με τον Κρόνο να έχει περάσει από το τέλος του 2017 στον τέταρτο οίκο σου δεν μπορείς παρά να περιμένεις δομικές αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο. Είναι πιθανό ότι οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα είναι περισσότερες από πριν και αυτό θα σου δημιουργήσει άγχος και βάρος. Θέματα ακίνητης περιουσίας τώρα ξεκαθαρίζονται και ίσως χρειαστεί να δαπανήσεις χρόνο και χρήμα για να επισκευάσεις το σπίτι σου ή να κάνεις μία μετακόμιση. Οι σχέσεις με την οικογένειά σου εξετάζονται από εσένα με την λογική που σου δίνει ο Κρόνος και είναι σίγουρο ότι δεν θα έχεις πια την ανεκτικότητα που είχες. Δεν θα διστάσεις να ξεκαθαρίσεις με αυστηρό τρόπο καταστάσεις που σε ενοχλούν και δεν θα αφήσεις κανέναν να επέμβει σε αυτό που θέλεις να κάνεις. Δεν είναι απίθανο να αποφασίσεις με τον σύντροφό σου να συγκατοικήσεις και να αρχίσει η δημιουργία την δική σου οικογένειας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Με τον Δία στον Σκορπιό η οικονομική σου κατάσταση παίρνει τα πάνω της, βρίσκεις τρόπους για νέα εισοδήματα, είναι πιθανή μία γενναία αύξηση από τον εργοδότη σου. Είναι επίσης πιθανό να πραγματοποιήσεις μία αγορά που ήθελες καιρό αλλά λόγω των οικονομικών σου δεν μπορούσες. Εκτός της οικονομικής ευμάρειας, έρχεται και η συναισθηματική σου σταθερότητα. Πιστεύεις πια στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου και αυτό βγαίνει και στους γύρω σου. Εκφράζεις άμεσα στους γύρω σου αλλά και στον σύντροφό σου αυτά που έχεις ανάγκη.

Με τον Δία να περνάει στον Τοξότη στις 9 Νοεμβρίου λειτουργείς πολύ επικοινωνιακά και επιθυμείς να αποκαταστήσεις σχέσεις με στενούς συγγενείς και φίλους που μπορεί να είχες απομακρυνθεί. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι εμφανής και γοητεύεις τους πάντες με τον τρόπο που εκφράζεσαι. Σεμινάρια και ημερίδες μπαίνουν στην ζωή σου και τώρα νιώθεις έτοιμος να παρακολουθήσεις και να λάβεις νέες γνώσεις. Ταξίδια που ήθελες να πραγματοποιήσεις έρχονται στο προσκήνιο και σε βοηθούν να μάθεις καινούργια πράγματα αλλά και να ξεφεύγεις από τα τετριμμένα.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2018

Η μερική Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου 2018 γίνεται στις 20ο 41΄ μοίρες του Καρκίνου και φέρνει κομβικές ανακατατάξεις στο επαγγελματικό πεδίο. Επηρεάζει άμεσα εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Οι ριζικές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν δεν θα είναι ευχάριστες αλλά στην πορεία της ζωής σου θα δεις ότι όλα έγιναν για να σε ωθήσουν στο να γίνεις καλύτερος. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να αφήσεις μία δουλειά πίσω σου, νιώθοντας ότι έκλεισε ένας κύκλος που δεν σε βοηθάει στην προσωπική σου πρόοδο.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ από 26 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου

Ο Άρης θα ξεκινήσει την αναδρομή του στις 26 Ιουνίου στον Υδροχόο και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω στις 13 Αυγούστου. Όντας ανάδρομος στον πέμπτο σου οίκο είναι πολύ πιθανό να φέρει εντάσεις και προστριβές με τον σύντροφό ου ή με τα παιδιά σου. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και συγκρούσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν ένταση και να χάσεις το κέφι σου. Δημιουργικές ιδέες που μπορεί να έχεις δεν μπορούν να εξελιχθούν ομαλά, αφού υπάρχουν συνεχώς καθυστερήσεις και εμπόδια. Επιστρέφοντας στον Αιγόκερω έρχεται να ταράξει τα νερά της οικογενειακής σου ζωής. Προσοχή σε νεύρα και εντάσεις με τα οικεία πρόσωπα που μπορεί να εξελιχθούν σε έντονες συγκρούσεις. Παλαιοτέρα απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια και η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και αν πραγματικά θέλεις να εκφράσεις παράπονα, κάντο όταν ο Άρης γυρίσει ορθόδρομος για να αποφευχθούν τουλάχιστον οι παρανοήσεις.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ από 5 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στον Σκορπιό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και μετά θα περάσει στο ζώδιό σου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όπου και θα ορθοδρομήσει. Όσο είναι ανάδρομη στον Σκορπιό θα μπεις σε διαδικασία να αναθεωρήσεις τα οικονομικά σου και να επανεξετάσεις τις ανάγκες σου. Είναι πολύ πιθανό να θέλεις να πραγματοποιήσεις αγορές, που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό πρόσεχε. Οι προσωπικές σου αξίες, η αυτοεκτίμηση και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου είναι στο επίκεντρο αυτής της ενδοσκόπησης. Επιστρέφοντας στο ζώδιό σου μπαίνεις σε διαδικασία να δεις πως εκφράζεις τις ανάγκες σου στο περιβάλλον σου, στον σύντροφό σου. Καλό θα ήταν να αποφευχθούν εγωιστικές τάσεις και απαιτήσεις που θα απομακρύνουν τον άνθρωπό σου. Κάνεις μία γενναία ανασκόπηση της προσωπικής σου ζωής και μπορεί να ανακαλύψεις ότι δεν σε καλύπτει η παρούσα κατάσταση. Πρόσωπα του παρελθόντος είναι πιθανό να εμφανιστούν και αναβιώνεις συναισθήματα που θεωρούσες ξεχασμένα.
Σκορπιός
Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου)

Ο Πλούτωνας διελαύνει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σου και έρχεται σε αυτό το πεδίο να λειτουργήσει μεταμορφωτικά στον τρόπο που επικοινωνείς, που εκφράζεσαι αλλά και στις αντιλήψεις που μπορεί να είχες μέχρι στιγμής. Είναι γεγονός ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μία μέρα στην άλλη. Είναι φορές που θα γίνεις σκληρός σε αυτά που λες και θα αιφνιδιάσεις τους γύρω σου με αυτήν την συμπεριφορά σου. Από την άλλη μπορεί να εκδηλώσεις έντονες τάσεις ελέγχου σε πρόσωπα και καταστάσεις. Περνώντας ο καιρός αυτό που θα μάθεις είναι, ότι ο έλεγχος δεν έχει κανέναν νόημα και ότι αυτό που θα προσφέρει τα μέγιστα στην ζωή σου είναι να αποκτήσεις νέα, ριζικά διαφορετική αντίληψη για τις σχέσεις σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου)
Με τον Ποσειδώνα στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σου είναι παραπάνω από πιθανό να βγάλεις όλη σου την καλλιτεχνική πλευρά στην επιφάνεια και θα έχεις όλη την διάθεση να γίνεις έντονα δημιουργικός, εσύ που καταπιάνεσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Είναι εξαιρετική στιγμή για να προωθήσεις έργα σου και να είσαι βέβαιο ότι το σύμπαν θα βοηθήσεις με το να φέρει γνωριμίες στην ζωή σου που θα σε βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι ερωτικές σου σχέσεις είναι βέβαια στο «στόχαστρο», αφού γενικότερα καλείσαι να αφεθείς και να εμπιστευτείς τον άνθρωπό σου. Να σταματήσεις να είσαι καχύποπτος και ανασφαλής. Από την άλλη αυτό που θα ήταν ιδανικό να κάνεις είναι να είσαι ξεκάθαρος με αυτά που θέλεις από μία σχέση και να απαιτείς και από τον άλλο το ίδιο. Θολές σχέσεις και καταστάσεις μπορεί να σε ανεβάσουν στα ύψη για κάποιο καιρό, είναι πολύ πιθανό όμως μετά να πέσεις απότομα και να πληγωθείς βλέποντας ότι είχες ωραιοποιήσει τον άνθρωπο που επιθυμούσες και δεν έβλεπες ξεκάθαρα την αλήθεια.

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου)
Ο Ουρανός περνάει για πρώτη φορά στον Ταύρο στις 16 Μαΐου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου όπου θα περάσει ανάδρομος και πάλι στις τελευταίες μοίρες του Κριού. Όσο θα παραμείνει στον Ταύρο θα σου δώσει μία πρώτη γεύση για τις αλλαγές και τις ανατροπές που θα ακολουθήσουν τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σου. Έρχεται για να σου διδάξει ότι ο συμβιβασμός και οι ισορροπίες που κρατάς στις σχέσεις σου γενικότερα δεν μπορούν να αποδώσουν και ήρθε πλέον ο καιρός να διεκδικήσεις αυτά που αξίζεις και επιθυμείς. Ξαφνικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις εισβάλλουν στην ζωή σου και έρχονται για να σε οδηγήσουν στο να αλλάξεις και να βιώσεις επαναστατικά τις διεργασίες μέσα σου.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)

Από το τέλος του 2017 ο Κρόνος έχει περάσει στον Αιγόκερω και στον τρίτο σου οίκο. Η σκέψη αλλά και ο τρόπος που επικοινωνείς είναι πια δομημένος, σοβαρός, μετρημένος. Η ωριμότητά σου είναι εμφανής και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν πολύ αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα απευθυνθούν σε εσένα για να τους δώσεις την άποψή σου για θέματα που μπορεί να τους απασχολούν. Με την ίδια ωριμότητα, αλλά και κάποιες φορές με σκληρότητα και απολυτότητα, αντιμετωπίζεις τις σχέσεις κοντινό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος που δεν θα χαριστείς σε κανέναν.  Γενικά, έχεις την τάση να μην μιλάς πολύ, να παρατηρείς και να σκέφτεσαι περισσότερο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Και ναι… από τις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και έρχεται να επεκτείνει όλες σου τι σχέσεις και τις δραστηριότητες, πάντα βέβαια με την προϋπόθεση ότι έχεις δουλέψει γι’ αυτές και είσαι μέσα στο πνεύμα του. Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου μπορεί να προκύψουν γνωριμίες από τις οποίες θα υπάρξουν εξαιρετικά αποδοτικές συνεργασίες για εσένα, νέοι άνθρωποι στην ζωή σου που θα ερωτευτείς και θα σε κάνουν να δει και πάλι το μέλλον με αισιοδοξία και θετικότητα, νέοι ορίζοντες γνώσεων όπου μπορείς να ακολουθήσεις. Όλα αυτά θα πρέπει να τα διαχειριστείς με την ηθική που επιτάσσει ο συγκεκριμένος πλανήτης και να ξέρεις ότι θα είσαι σίγουρα κερδισμένος.

Από τις 9 Νοεμβρίου ο Δίας περνάει στον δεύτερο οίκο σου και έρχεται να επεκτείνει τόσο τα οικονομικά σου, όσο και να σε κάνει να νιώσεις εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου. Προσοχή όμως και σε τάσεις σπατάλης γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν και υπερβολές.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2018

Η ολική Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα επηρεάζει κυρίως εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και στις αρχές του δεύτερου. Έρχεται να δονήσει για τα καλά την οικογενειακή σου ζωή και σε ωθεί στο να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Σημαντικά γεγονότα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και στον επαγγελματικό τομέα. Η ένταση που θα υπάρξει θα είναι μεγάλη αλλά οι αποφάσεις που θα πάρεις θα οριστικοποιήσουν καταστάσεις που εκκρεμούσαν και η εξέλιξη θα είναι εξαιρετικά σημαντική για την ζωή σου.

Η μερική Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 17 Φεβρουαρίου επηρεάζει έντονα εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου και φέρνει γεγονότα που θα σε ωθήσουν να κάνεις νέα αρχή σε οικογενειακό επίπεδο. Μπορεί να υπάρξουν έντονες προστριβές με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, είναι πιθανό και εσύ να έχεις μία τάση υποκειμενικότητας αλλά να είσαι βέβαιος ότι οι στιγμές αυτές που βιώνεις θα είναι κομβικές για την μετέπειτα πορεία σου. Είναι πιθανή η μετακόμιση ή η συμβίωση με το ταίρι σου.

Η ολική Σεληνιακή έκλειψη στις 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και επηρεάζει άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου. Έρχεται να οριστικοποιήσει καταστάσεις τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο που βλέπεις ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν και σου δημιουργεί αρκετή ένταση. Είναι πιθανό να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που θα φορτίσουν την κατάσταση ακόμα περισσότερο και θα σε «αναγκάσουν» να πάρεις αποφάσεις που θα αιφνιδιάσεις τους γύρω σου.

Η μερική Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και έρχεται να φέρει ανανεωτικές καταστάσεις και νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή γιατί τόσο η ένταση των ημερών , όσο και μία τάση υποκειμενικότητας που έχεις, μπορεί να φέρουν προστριβές με ανωτέρους ή άτομα στον επαγγελματικό σου χώρο. Προσοχή πρέπει να έχεις και σε περίπτωση που αποφασίσεις να αλλάξεις δουλειά. Όλες σου οι δράσεις καλό θα ήταν να κάτω από ώριμη σκέψη.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ από 26 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου

Ο Άρης θα ξεκινήσει την αναδρομή του στις 26 Ιουνίου στον Υδροχόο και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω στις 13 Αυγούστου. Με την αναδρομή του στον τέταρτο οίκο σου είναι πολύ πιθανό να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικογενειακές υποθέσεις που έχεις δρομολογήσεις. Προσοχή, γιατί οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και οι εκρήξεις μέσα στην οικογένεια μπορεί να φέρουν έντονες συγκρούσεις. Προσπάθησε να έχεις αυτοέλεγχο και να μην πεις πράγματα που μπορεί να εξαγριώσουν τους οικείους σου. Όταν περάσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, είναι πιθανό να βρεις εμπόδια σε ταξίδια που θέλεις να κάνεις ή επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες που θέλεις να παρακολουθήσεις. Παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν με αδέρφια, ξαδέρφια και γείτονες αφού η ένταση και η νευρικότητα θα είναι στα ύψη.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ από 5 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στο ζώδιό σου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και μετά θα περάσει στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όπου και θα ορθοδρομήσει. Όσο είναι ανάδρομη στο ζώδιό σου θα σε απασχολήσει το αν σε ικανοποιεί η παρούσα σχέση σου και αν καλύπτει τις ανάγκες σου. Μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία και είναι πιθανό να έχει ως αντίκτυπο την απομάκρυνση,  εγωιστικές συμπεριφορές και απότομο τρόπο προς το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη να περνάει στον δωδέκατο οίκο σου αισθηματικές ιστορίες από το παρελθόν που σε πλήγωσαν έρχονται στο μυαλό σου. Άτομα του παρελθόντος μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους αλλά δεν είσαι βέβαιος για τις πραγματικές προθέσεις τους. Μελαγχολικές τάσεις και εσωστρέφεια μπορεί να χαλάσουν την διάθεσή σου.
Τοξότης
ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου)

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου και επηρεάζει τόσο τις σχέσεις με την οικογένειά σου, όσο και την φιλοσοφία που έχεις αποκτήσεις από αυτήν. Είναι γεγονός ότι είσαι πιο ευαίσθητος σε ότι αφορά τα οικογενειακά ζητήματα και εκδηλώνεις έντονα προστατευτική συμπεριφορά. Δίνεις όλη σου την τρυφερότητα, την συμπόνια και αγάπη σε όποιον δικό σου την χρειάζεται. Θα πρέπει μόνο να προσέξεις μην προβάλλοντάς σου προβλήματα, η οικογένειά σου λειτουργεί χειριστικά πάνω σου και επί τις ουσίας προσπαθεί να σε κατευθύνει στην ζωή σου. Είναι επίσης πιθανό, να απομακρυνθείς από άτομα του φιλικού οικείου περιβάλλοντός, αφού η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις ποιος έχει πραγματικά συναισθήματα για εσένα και ποιος αισθάνεται προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου. Η αλλαγή οικείας δεν αποκλείεται, όπως και η αγορά ενός οικογενειακού οικήματος που θα είναι κοντά στην θάλασσα, αφού αυτή καταφέρνει να σε γαληνεύσει.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (για τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου)
Ο Ουρανός στον πέμπτο οίκο σου έρχεται να λειτουργήσει ανατρεπτικά και επαναστατικά, όπως μόνο αυτός ξέρει. Σε δημιουργικό επίπεδο θα είσαι ευφάνταστος, πρωτότυπα δημιουργικός και ότι και αν σκεφτείς να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. Η προσωπική σου στάση απέναντι στις ερωτικές σου σχέσεις αλλάζει και ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις τα όριά σου και να διεκδικήσεις περισσότερες ελευθερίες για εσένα. Είναι επίσης πιθανό να σε υπάρξουν γεγονότα που να σε ξαφνιάσουν σε σχέση με το παιδί σου και θα πρέπει να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς σε νέες καταστάσεις. Ξαφνικοί έρωτες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, που μπορεί να μην ήρθαν για να μείνουν, αλλά ήρθαν για να σε κάνουν να αλλάξεις δραστικά και δραματικά τον τρόπο που βλέπεις τον έρωτα. Καθόλου περίεργο δεν θα είναι αν εσύ αποφασίσεις ξαφνικά να διακόψεις μία ερωτική σου σχέση γιατί θεωρείς ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Ο Κρόνος έχει περάσει από το τέλος του 2017 στον δεύτερο οίκο σου και έρχεται με τον γνωστό αυστηρό τρόπο του να σου διδάξει ότι θα πρέπει να περιοριστείς σε οικονομικό επίπεδο και θα πρέπει να προσπαθήσεις να ζήσεις με λιγότερα χρήματα. Είναι πιθανό να υπάρξουν έκτακτα έξοδα ή μία μείωση του μισθού σου που θα σε κάνει, εκ των πραγμάτων να μάθεις να ζεις πιο περιορισμένα. Σε επίπεδο αυτοεκτίμησης, ίσως νιώθεις ότι δεν αξίζεις, μία κρίση ταυτότητας είναι πολύ πιθανή, αλλά αν σκεφτείς με ψυχραιμία και λογική θα δεις ότι σφάλεις. Δεν θα είναι για εσένα εύκολο να απολαύσεις πράγματα που σε έκαναν να χαίρεσαι την ζωή σου, προσωρινά όλα αυτά, αφού μετά από αυτήν την διέλευση θα έχεις μάθει ότι τα πιο σημαντικά είναι τα πιο απλά πράγματα και αυτά θα απολαμβάνεις από εδώ και πέρα περισσότερο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Με τον Δία στον δωδέκατο οίκο σου έχεις την δυνατότητα να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σε θύμωσαν, σε πλήγωσαν, σε πίκραναν και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που είχαν μείνει χαραγμένα στην ψυχή σου. Καταστάσεις που μπορεί να σου προκύψουν και να φανούν στην αρχή αρνητικές, δεν θα σε ακουμπήσουν στο τέλος, αφού η αλήθεια είναι ότι ο Δίας σε αυτήν την θέση λειτουργεί προστατευτικά για εσένα. Μπορείς να αγαπήσεις τώρα χωρίς όρια και με όλο σου το είναι αφού νιώθεις ότι η καρδιά σου έχει ανοίξει και βλέπεις πια με συμπόνια, τρυφερότητα και κατανόηση τον κόσμο γύρω σου. Σχέσεις μπορεί να προκύψουν που δεν θα θέλεις να εμφανίσεις στον περίγυρό σου για αρχή. Αλλά και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μία εργασία ή δραστηριότητα που θα έχει σχέση προσφοράς με το κοινωνικό σύνολο.

Από τις 9 Νοεμβρίου ο Δίας περνάει στο ζώδιό σου και έρχεται για σένα μία χρονιά που θα μπορέσεις να επεκταθείς σε όλα τα επίπεδα που επιθυμείς, αρκεί να έχεις εργαστεί γι’ αυτά. Σχέσεις και συνεργασίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν που θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις σαν προσωπικότητα και θα μείνουν με θετικό πρόσημο στην ζωή σου. Είναι μία εξαιρετικά ευνοϊκή χρονιά αυτή που ανοίγεται μπροστά σου αφού υποδέχεσαι τον κυβερνήτη σου… στο μόνο που πρέπει να δώσεις προσοχή είναι στα περιττά κιλά, αφού λόγω διασκέδασης, ποτού και φαγητού είναι πιθανό να «επεκταθείς» και σε αυτόν τον τομέα!

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ από 26 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου

Ο Άρης θα ξεκινήσει την αναδρομή του στις 26 Ιουνίου στον Υδροχόο και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω στις 13 Αυγούστου. Με το Άρη ανάδρομο στον τρίτο σου οίκο καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στο πως εκφράζεσαι γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα παρεξηγήσεων με αδέρφια, ξαδέρφια και στενούς φίλους. Είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια σε δράσεις και ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Καλό θα ήταν να προσέξεις σε συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν και θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψεις συμβόλαια ή οποιαδήποτε έγγραφα σε αυτήν την περίοδο. Με τον Άρη ανάδρομο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να προκύψουν έξοδα ή παρελθούσες οικονομικές απαιτήσεις που τώρα θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Πρόσεχε επίσης, γιατί θα έχεις μία τάση σπατάλης και αυτό θα κοστίσει στην τσέπη σου αρκετά, αφού θα έρθει η στιγμή που θα καταλάβεις ότι δεν έχεις κάνει επιτυχημένες αγορές. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες στην εργασία σου, που μπορεί να ανατραπούν όταν ο Άρης γυρίσει ορθόδρομος.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ από 5 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στον Σκορπιό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και μετά θα περάσει στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όπου και θα ορθοδρομήσει. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον δωδέκατο οίκο σου είναι πιθανό να έρθουν στο μυαλό σου μνήμες από παρελθούσες προσωπικές σου σχέσεις που σε πλήγωσαν και να βιώσεις πάλι αυτά τα έντονα συναισθήματα. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητά σου θα γίνει αντιληπτή από το ταίρι σου και είναι πιθανό το ότι δεν εκφράζεσαι συναισθηματικά να δημιουργήσει εντάσεις. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σου προετοιμάσου να αναθεωρήσεις σχέσεις με φίλους που πια δεν σε καλύπτουν. Είναι επίσης πιθανότατο φίλοι από τα παλιά να εμφανιστούν ξανά. Μπαίνεις σε κατάσταση επαναπροσδιορισμού των στόχων σου και σκέφτεσαι αν αυτοί που έχεις θέσει καλύπτουν την παρούσα ζωή σου και τις ανάγκες σου.
Αιγόκερως
Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου)

Με τον Πλούτωνα στον πρώτο σου οίκο δεν μπορεί παρά να αλλάζεις… αλλάζεις σε βάθος, ριζικά. Σε ωθείς να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου και να εξετάσεις τι πραγματικά θέλεις από την ζωή σου. Αυτό δεν μπορεί παρά να έχει αντίκτυπο στο περιβάλλον σου αλλά και στις συνεργασίες σου. Δεν θα διστάσεις να αλλάξεις τα πάντα, αρκεί να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου. Αυτό γίνεται αργά και σταθερά και δεν μπορεί παρά να έχει κόστος, πόνο. Σίγουρα είναι δύσκολο και για τους γύρω σου, προσπαθούν να γνωρίσουν έναν νέο άνθρωπο… γιατί όπως και να το κάνουμε αυτή η διαδικασία για εσένα είναι αναγεννησιακή. Θέλεις τον έλεγχο της ζωής σου και δεν θα επιτρέψεις σε κανέναν να σε καθορίσει. Το άγχος και η πίεση που νιώθεις κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη. Όταν περάσει αυτή η περίοδος, να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις αφήσει πίσω παλιές αντιλήψεις, νοοτροπίες και κοινωνικές νόρμες που αποτελούσαν εμπόδιο για εσένα. Θα έχεις «θανατώσει» τον παλιό σου εαυτό και θα έχεις «γεννήσει» έναν νέο.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (για τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου)
Ο ανατρεπτικός και πρωτοποριακός Ουρανός στον τέταρτο οίκο σου υπόσχεται αλλαγές στην οικογενειακή σου εστία και αλλά και σε παραδοσιακές νοοτροπίες που έχεις «κληρονομήσει» από την οικογένειά σου. Εκεί γίνεται μία επαναστατική αλλαγή αφού γεγονότα που μπορεί να προκύψουν ή επαναστατικές συμπεριφορές από την πλευρά σου φέρνουν τα πάνω κάτω στον τομέα αυτό. Μπορεί να προκύψει από μετακόμιση μέχρι μετεγκατάσταση σε άλλη πόλη ή χώρα. Δεν μπορεί να σε σταματήσεις τίποτα προς την ολοκληρωτική αλλαγή… και αν αντισταθείς ο Ουρανός θα φροντίσει να φέρει τα κατάλληλα γεγονότα για να σε ωθήσει προς την αυτήν την κατεύθυνση. Παλεύεις με ότι σε δένει με την οικογένειά σου, πάνω από όλα παλεύεις με αυτό την έντονο συναισθηματικό δέσιμο που έχεις με αυτήν. Ήρθε η ώρα να ανεξαρτητοποιηθείς και να προχωρήσεις σε νέους δρόμους που θα σε οδηγήσουν σε έναν ανανεωμένο εαυτό, μακριά από «πρέπει» και «κλισέ» συμπεριφορές.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Και ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σου, έχει μπει από τις 22 Δεκεμβρίου στο ζώδιό σου. Ήρθε η περίοδος που θα κρίνει, και μάλιστα με αυστηρό τρόπο, τις πράξεις και τις προσπάθειές σου τον προηγούμενο καιρό και ή θα σε επιβραβεύσει, αφού προχώρησες με τους κανόνες του, ή θα κατεδαφίσει ότι έφτιαξες με σαθρά θεμέλια. Σε αυτή την διέλευση σε βοηθάει να επικεντρωθείς στους στόχους που θέλεις να πραγματοποιήσεις και είναι βέβαιο ότι για ότι θέλεις πραγματικά να κάνεις θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα αλλά και αυστηρότητα τις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές, και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να φύγεις από μία συνεργασία ή μία σχέση ζωής αφού μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που εσύ θέλεις. Αρχίζει μία εποχή που ξεκαθαρίζεις μέσα σου, και μπορεί αυτό να σου κοστίσει σε διάθεση αλλά μετά από αυτήν την περίοδο θα είσαι σίγουρα πιο δυνατός.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Μέσα σε όλα τα δύσκολα και τα αυστηρά που βιώνεις (με Πλούτωνα και Κρόνο στο ζώδιό σου) ο Δίας από τον Σκορπιό έρχεται για να σου δώσει φτερά να πετάξεις, να κάνεις τους στόχους και τα όνειρά σου πραγματικότητα. Κινείται στον ενδέκατο οίκο σου, όπου από εκεί επεκτείνει το φιλικό σου περιβάλλον. Γνωριμίες που μπορεί να σε στηρίξουν στα σχέδιά σου έρχονται στην ζωή σου και αναθαρρείς… μπορείς να τα καταφέρεις. Γίνεσαι περισσότερο κοινωνικός και πιο ανοιχτός στην επικοινωνία με το ευρύτερο περιβάλλον. Αυξάνονται και οι κοινωνικές και συλλογικές δράσεις. Θέλεις να προσφέρεις και βρίσκεις μεγάλη γαλήνη μέσο αυτού.

Από τις 9 Νοεμβρίου ο Δίας περνάει στον Τοξότη και σιγά σιγά βρίσκεις εσωτερική αγαλλίαση.  Συνειδητοποιείς ότι το καλύτερο που έχεις να προσφέρεις στον εαυτό σου είναι να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σε πόνεσαν και να συγχωρέσεις ανθρώπους που σε πλήγωσαν.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2018

Η μερική Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου 2018 γίνεται στις 20ο 41΄ μοίρες του Καρκίνου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στα τέλη του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Είναι μία έκλειψη που επηρεάζει άμεσα τον τομέα των σχέσεών σου και δίνει το έναυσμα να υπάρξουν κομβικές ενάρξεις που θα γίνουν σημείο αναφοράς στην ζωή σου. Πρόσεχε γιατί μπορεί να έχεις συναισθήματα ανασφάλειας και αυτά να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την ένταση. Είναι βέβαιο πάντως ότι είσαι έτοιμος για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, όσον αφορά τον συγκεκριμένο τομέα.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ από 26 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου

Ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη κίνησή του στις 26 Ιουνίου στον Υδροχόο και θα επιστρέψει στο ζώδιό σου στις 13 Αυγούστου. Όντας ανάδρομος στον δεύτερο οίκο σου είναι πιθανό να φέρει οικονομικά θέματα του παρελθόντος στην επιφάνεια και να χρειαστεί να δρομολογήσεις λύσεις. Περιττά ή απρόβλεπτα έξοδα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός στο πως ξοδεύεις τα χρήματά σου. Περνώντας ανάδρομα στο ζώδιό σου η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα γιατί είναι πιθανό πράγματα που επιθυμείς να μην δρομολογούνται με τον τρόπο που θέλεις. Εκφράζεσαι στο περιβάλλον σου απότομα, μπορεί και επιθετικά και αυτό είναι πολύ πιθανό να φέρει προστριβές και συγκρούσεις. Διεκδικείς να πάρεις πράγματα από τους άλλους αλλά το κάνεις με λάθος τρόπο. Σκέψου καλά τι θέλεις, προσπάθησε να έχεις αυτοέλεγχο και όταν ο Άρης γυρίσει σε ορθόδρομη φορά βάλε τα πλάνα σου και τα θέλω σου σε δράση.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ από 5 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στον Σκορπιό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και μετά θα περάσει στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όπου και θα ορθοδρομήσει. Στον ενδέκατο οίκο σου είναι πιθανό να φέρει παρεξηγήσεις με φίλους αφού νιώθεις ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τις ανάγκες που έχεις. Το πιθανότερο είναι όμως εσύ να σκέφτεσαι μόνο τις προσωπικές σου ανάγκες και όχι των άλλων και αυτό να φέρνει αντιδράσεις. Φίλοι από το παρελθόν είναι πιθανό να εμφανιστούν και προσπαθούν να μπουν στην ζωή σου. Περνώντας στον δέκατο οίκο σου είναι πιθανό να μπεις σε μία εσωτερική διεργασία για το πως θα καταφέρεις να επιτύχεις τις φιλοδοξίες σου ή με ποιον τρόπο πρέπει να προβάλλεις τον εαυτό σου προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχει πιθανότητα να αποκαλυφθούν άτομα που δεν σε βοηθούν στο να πετύχεις ή να έχεις επιστροφές από το παρελθόν που έρχονται για να είναι αρωγοί σου.
Υδροχόος
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (για τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου)

Ο Ουρανός διελαύνει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σου και σου χαρίζει επαναστατικές και ανατρεπτικές ιδέες. Όπως είναι βέβαιο ότι σου χαρίζει και έντονη νευρικότητα που πολλές φορές σε κάνει να χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου και να προσπαθείς να λειτουργήσεις σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ο τρόπος που επικοινωνείς αλλάζει αισθητά αφού λειτουργείς και εκεί ανατρεπτικά. Είναι πιθανό να αιφνιδιάσεις το στενό σου περιβάλλον με τον τρόπο και τις ιδέες που εκφράζεις ή να αιφνιδιαστείς εσύ με κάποιον από αυτό. Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος να απομακρυνθείς ή να σε απομακρύνουν άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, κάτι που θα σου κοστίσει αλλά δεν θα σε αφήσει πίσω. Ταξίδια ξαφνικά είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως και κεραυνοβόλοι έρωτες και η ζωή σου είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί κανείς να την πει βαρετή.

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου)
Ο Ουρανός από τον Μάρτιο μέχρι τον Νοέμβριο κάνει πρόβες στον τέταρτο οίκο σου και σε προετοιμάζει, ειδικά εσένα που έχεις γεννηθεί τις τρεις πρώτες μέρες, για τις επερχόμενες ανατροπές που θα επιφέρει σε οικογενειακό επίπεδο. Αλλαγές όχι μόνο εστίας, δεν θα είναι απίθανο αν αλλάξεις ξαφνικά σπίτι ή μετακομίσεις μακριά από το πατρικό σου, αλλά θα επιφέρει αλλαγές σε νοοτροπίες που η οικογένεια σου έχει εμφυσήσει και αποτελούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου. Ξαφνικά γεγονότα έρχονται για να σε ωθήσουν να αποβάλεις ότι μπαίνει εμπόδιο στην πρόοδό σου αλλά και να σου διδάξουν ότι η ανεξαρτησία του καθενός είναι πολύτιμο εφόδιο για την ζωή του. Ήρθε η ώρα για εσένα να αφήσεις πίσω σου την όποια επιρροή είχε πάνω σου η οικογένειά σου και να προχωρήσεις δυναμικά προβάλλοντας την προσωπικότητά σου. Είναι βέβαιο ότι θα ξαφνιάσεις τους οικείους σου με αυτή σου την αλλαγή, όμως όλοι θα δουν αργά ή γρήγορα ότι ξεδιπλώνεται η ξεκάθαρα η προσωπικότητά σου.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Ο Κρόνος έχει περάσει από το τέλος του 2017 στον δωδέκατο οίκο σου κα σου βγάζει έντονες φοβίες και ανασφάλειες. Η ψυχολογική ένταση είναι μεγάλη και καλό είναι να προσέχεις την υγεία σου. Είναι η καλύτερη εποχή για να κάνεις μία εσωτερική ενδοσκόπηση και να δεις ποιες καταστάσεις που βιώνεις έχουν μέλλον και ποιες πρέπει να μείνουν στο παρελθόν. Οι απώλειες που μπορεί να βιώσεις θα είναι επίπονες, όμως είναι ξεκάθαρο ότι αυτό θα σε κάνει πιο δυνατό αλλά και πιο ώριμο. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να ζει το παρελθόν που σε πλήγωσε, κλείσε οριστικά καταστάσεις και προχώρα στο μέλλον χωρίς βάρη.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Είναι σημαντική η διέλευση αυτή για εσένα αφού ο Δίας βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου, του επαγγελματικού τομέα και της κοινωνικής σου προβολής. Είναι η ώρα της διάκρισης, της αναγνώρισης για εσένα. Τώρα οι επαγγελματικοί σου στόχοι είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν. Ανοίγονται δρόμοι μπροστά σου για υψηλότερες ιεραρχικά θέσεις ή για μία καριέρα στο εξωτερικό. Άτομα που γνωρίζεις έρχονται στην ζωή σου για να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δώσει γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείς σε υπερβολές που μόνο κακό θα σου κάνουν.

Από τις 9 Νοεμβρίου ο Δίας περνάει στον Τοξότη και ευνοεί ότι έχει να κάνει με συλλογικές δραστηριότητες που ασχολείσαι, με τους στόχους και τα όνειρά σου, με τον φιλικό σου περίγυρο. Τώρα είναι πιο εύκολο να επικεντρωθείς και να θέσεις στόχους με άτομα που έχεις κοινά πιστεύω. Είναι βέβαιο ότι θα διαπρέψεις σε όποια συλλογική προσπάθεια και αν συμμετέχεις. Οι ιδέες σου θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου και θα βρεις με μεγάλη άνεση υποστηρικτές και αρωγούς σε όποια προσπάθεια ξεκινήσεις.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2018

Η ολική Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου στον άξονά σου με τον Λέοντα και επηρεάζει κυρίως εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και στις αρχές του δεύτερου. Είναι εμφανές ότι έρχεται η ώρα που θα αποφασίσεις ποιες σχέσεις και συνεργασίες θέλεις να παραμείνουν στην ζωή σου και ποιες είναι αυτές που θα αφήσεις πίσω σου. Όλα αυτά γίνονται κάτω από το πρίσμα των αναγκών σου αφού αυτές παίζουν πρωταρχικό ρόλο. Η ένταση θα είναι υψηλή αλλά είναι βέβαιο ότι μετά από αυτήν την περίοδο θα ξέρεις ποιοι θα συνεχίσουν να είναι δίπλα σου και στο μέλλον.

Η μερική Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 17 Φεβρουαρίου επηρεάζει έντονα εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου και σε βάζει στην ύψιστη διαδικασία να κάνεις νέα ξεκινήματα σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών με γνώμονα αυτά που σε καλύπτουν συναισθηματικά αλλά και σαν προσωπικότητα. Προσοχή γιατί η έντονη υποκειμενικότητα μπορεί να μην σε αφήνει να δεις αντικειμενικά τις καταστάσεις. Είναι μία κομβική στιγμή για εσένα που θα βάλεις πλώρη για μία νέα εποχή.

Η ολική Σεληνιακή έκλειψη στις 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου με τον Λέοντα και επηρεάζει άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου. Το έντονο συναισθηματικό φορτίο, η απίστευτη φόρτιση και νευρικότητα που νιώθεις, έχουν να κάνουν με το τι θέλουν οι άλλοι από εσένα και το κατά πόσο εσύ είσαι ευχαριστημένος από αυτό που ζεις ή απλά συμβιβάζεσαι. Είναι στιγμή που μπορεί να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που θα ανατρέψουν παγιωμένες καταστάσεις και να χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σε προάγουν. Προσοχή γιατί ο θυμός μπορεί να σε καθορίσεις και να χάσεις τον έλεγχο.

Η μερική Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου επηρεάζει ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και θέτει τα θέματα των σχέσεών σου αλλά από την ματιά των άλλων. Προσπαθείς να καθορίσεις μέσα σου τι μπορείς να κάνεις για να ισορροπήσεις καταστάσεις, τι δίνεις σε σχέσεις και αν σου αναγνωρίζεται. Προσοχή γιατί το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν θα βοηθήσει. Είναι βέβαιο ότι ξεκινά μία νέα σημαντική περίοδο σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και προσωπικών σχέσεων.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ από 26 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου

Ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη κίνησή του στις 26 Ιουνίου στο ζώδιό σου και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω στις 13 Αυγούστου. Με την αναδρομή στο ζώδιό σου μπορεί να βρεις εμπόδια και καθυστερήσεις σε προσωπικές επιδιώξεις ή επιθυμίες που έχεις. Νιώθεις συνέχεια μία νευρικότητα ή μπορεί και κούραση και αυτό καθορίζει την διάθεσή σου. Πρόσεχε γιατί η τόση ένταση μπορεί να εκτονωθεί σε άτομα του περιβάλλοντός σου αλλά και σε συνεργάτες σου και να δυσχεράνεις την κατάσταση. Με το πέρασμά του στον Αιγόκερω, φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχουν κλείσει. Είναι πιθανό να καταλάβεις ότι υπάρχει κινητικότητα πίσω από την πλάτη σου. Πρόσεξε γιατί το έλλειμμα συγκέντρωσης θα σε επηρεάσει στην καθημερινότητα και στην εργασία σου. Ότι και αν θέλεις να δρομολογήσεις, περίμενε μέχρι ο Άρης να γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ από 5 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στον Σκορπιό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και μετά θα περάσει στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όπου και θα ορθοδρομήσει. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον δέκατο οίκο σου μπαίνεις σε διαδικασία να αναζητήσεις τους τρόπους που μπορείς να εντυπωσιάσεις στον επαγγελματικό χώρο. Άτομα από το παρελθόν εμφανίζονται και σου προσφέρουν χείρα βοηθείας. Πρόσεχε τον τρόπο που κινείσαι γιατί υπάρχει περίπτωση να εκτεθείς. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα και νέα πλάνα. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον ένατο οίκο σου, θέματα φιλοσοφικά και πνευματικά που ήθελες να ακολουθήσεις επανέρχονται στο προσκήνιο. Είναι εξαιρετική στιγμή για να σχεδιάσεις αυτά που θέλεις να κάνεις και να τα υλοποιήσεις όταν ορθοδρομήσει. Παλιοί φίλοι και μακρινοί συγγενείς επανέρχονται στο προσκήνιο. Προσπάθησε να αποφύγεις να οργανώσεις ταξίδια σε αυτήν την περίοδο.

Ιχθύς
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ (για τους γεννημένους αρχές με μέσα του δευτέρου δεκαημέρου)

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου έρχεται να σε βάλει σε έντονη πνευματικότητα, σε μία βαθιά αναζήτηση του τι συμβαίνει πρώτα σε εσένα σαν προσωπικότητα και μετά στις σχέσεις σου και πως εξελίσσονται αυτές. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές που θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς, η πραγματικότητα είναι όμως ότι μετά από αυτήν την διέλευση θα καταλάβεις ότι όλα ήρθαν στον δρόμο σου για να σου δείξουν ότι μπορείς, αντέχεις αλλά και συγχωρείς και αυτό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν είναι καθόλου παράξενο να ασχοληθείς με τον εσωτερισμό ή πνευματικές επιστήμες αφού μέσα από αυτές βρίσκεις ανακούφιση στην ψυχή σου. Η υπερευαισθησία, η ενσυναίσθηση σε χαρακτηρίζουν και την δίνεις απλόχερα στους γύρω σου. Προσεκτικός πρέπει να είσαι τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σου γιατί η καλοπροαίρετη στάση σου και η τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις είναι πιθανό να σε κάνουν να μην βλέπεις ξεκάθαρα την εικόνα και να πληγωθείς. Μπες στην διαδικασία να εξερευνήσεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους και αυτό είναι βέβαιο ότι θα σε αναβιβάσει σαν προσωπικότητα.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο)
Ο Κρόνος από 22 Δεκεμβρίου 2017 βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά στις συλλογικές σου δραστηριότητες, το φιλικό σου περιβάλλον αλλά και τους στόχους και τα όνειρα που έχεις θέσει στην ζωή σου. Έρχεται εδώ να κρίνει με αυστηρό τρόπο ανθρώπους και φιλίες που έχεις στην ζωή σου. Είναι πιθανό μετά από αυτήν την διέλευση να μην υπάρχουν πια στον φιλικό σου περίγυρο άτομα που δεν έχουν κάτι να σου προσφέρουν και το μόνο που ήθελαν είναι να παίρνουν από εσένα χωρίς να δίνουν. Στρέφεσαι σοβαρά και μεθοδικά στις κοινωνικές σου ανησυχίες και προσπαθείς να εργαστείς πάνω σε αυτό που θα ανακουφίσει ένα κομμάτι της κοινωνίας με σχέδιο και δίνοντας το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σου. Στόχοι και όνειρα που είχες χτίσει πάνω σε σαθρά θεμέλια θα δεις να κατεδαφίζονται και ότι μείνει όρθιο θα είναι γιατί το έχεις σχεδιάσει με υπευθυνότητα. Είναι εξαιρετική στιγμή να θέσεις νέους σοβαρούς στόχους που έχεις σκεφτεί ώριμα και είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις σκληρά για να τους πετύχεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ
Με τον Δία στον Σκορπιό βρίσκεις το κέφι και την αισιοδοξία σου για την ζωή. Τώρα νιώθεις ότι κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στο να καταφέρεις αυτά που θέλεις και να ζήσεις με τον τρόπο που θέλεις. Πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις ευνοούνται και είναι τώρα η κατάλληλη εποχή για να επιδιώξεις να ξεκινήσεις σπουδές, επιμορφωτικές ημερίδες και σεμινάρια για κάποιο από τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα που τόσο πολύ μέχρι τώρα ήθελες αλλά δεν είχες καταφέρει. Νομικά θέματα ή υποθέσεις που μπορεί να έχεις ευνοούνται με αυτή την διέλευση και θα δεις τα θέματα αυτά να εξελίσσονται με ιδιαίτερα θετικό τρόπο. Είναι εξαιρετική περίοδος επίσης για να σχεδιάσεις και να πραγματοποιήσεις μακρινά ταξίδια, που θα βιώσεις και πάλι την περιπέτεια αλλά και θα σε γεμίσουν γνώσεις από μακρινούς πολιτισμούς. Ο έρωτας και το φλερτ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αφού η αισθησιακή διάθεσή σου θα κάνει πολλές καρδιές να χτυπήσουν.

Με τον Δία να περνάει στον Τοξότη έρχεται η ώρα της επαγγελματικής σου καταξίωσης και ανάδειξής σου στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Οι στόχοι σου σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται να επιτυγχάνουν και είναι ξεκάθαρο ότι είναι χρυσή εποχή για εσένα για να προωθήσεις τον εαυτό σου σε αυτό τον τομέα της ζωής σου. Προαγωγές αλλά και καλύτερες οικονομικές απολαβές είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν αυτήν την εποχή. Άτομα που γνωρίζεις έρχονται για να σε βοηθήσουν και να προωθήσουν τους στόχους σου. Πρόκειται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ από 26 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου

Ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη κίνησή του στις 26 Ιουνίου στον Υδροχόο και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω στις 13 Αυγούστου. Με τον ανάδρομο Άρη στον δωδέκατο οίκο σου είναι πιθανό να αισθάνεσαι άγχος και κακή διάθεση. Καταστάσεις από το παρελθόν έρχονται να σε ταράξουν και να σου δώσουν να καταλάβεις ότι δεν έχεις κλείσει παλαιά κεφάλαια της ζωή σου. Είναι επίσης πιθανό να αντιληφθείς κάποιου είδους δράσης που γίνεται στο παρασκήνιο εις βάρος σου και αυτό σε γεμίζει ένταση. Προσοχή στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και στην εργασία σου γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης αλλά και η γρήγορη και λανθασμένη σκέψη μπορεί να σε εκθέσουν και να κάνεις λάθη που δεν θα έπρεπε. Προσπάθησε να μετριάσεις τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου. Με τον Άρη ανάδρομο στον ενδέκατο οίκο σου η ένταση και οι παρεξηγήσεις περνούν στον φιλικό σου περίγυρο και είναι πιθανό να υπάρξουν προστριβές και καυγάδες από κακό συντονισμό ή συνεννόηση. Εμπόδια και καθυστερήσεις είναι πιθανό να προκύψουν σε στόχους που έχεις θέσει και αυτό θα σε κάνει να αντιδράσεις απότομα και εριστικά. Προσπάθησε να δεις τι κάνεις λάθος, να αναδιοργανώσεις τα πλάνα σου και όταν ο Άρης ορθοδρομήσει να μπεις σε δράση και να οριστικοποιήσει καταστάσεις.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ από 5 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στον Σκορπιό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και μετά θα περάσει στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όπου και θα ορθοδρομήσει. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον ένατο οίκο σου είναι πολύ πιθανό να επανεξετάσεις τις ανάγκες σου σε επίπεδο φιλοσοφίας ζωής και να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις δραστηριότητες που πια δεν έχουν τίποτα νέο να σου προσφέρουν. Άτομα από το παρελθόν ή από το εξωτερικό επανεμφανίζονται στην ζωή σου και είναι πιθανό να θέλουν πάλι να επικοινωνούν μαζί σου, κάτι που σε βάζει σε έντονη σκέψη. Έχεις την τάση να αμελείς τις υποχρεώσεις σου για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με φίλους και αυτό μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό πρόσεξε να είναι εντάξει σε αυτά που έχεις καθημερινά να κάνεις. Με την Αφροδίτη να είναι ανάδρομη στον όγδοο οίκο σου έντονα ξεχασμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν νευρικότητα. Μπαίνεις σε μία εσωστρεφή διάθεση και επανεξετάζεις συναισθήματα και σχέσεις με έναν πολύ παρατηρητικό αλλά και διεισδυτικό τρόπο. Οικονομικά θέματα που θεωρούσες ότι είχαν λήξει έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν να τα επανεξετάσεις και να δρομολογήσεις λύσεις.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις