Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Αυτές είναι οι 6 κινήσεις που θα την κάνουν να «τελειώνει» κάθε φορά που το κάνετε!

Φίλε μου για ένα πράγμα να είσαι σίγουρος όσα χρόνια κι αν περάσουν: Τις γυναίκες δε θα τις καταλάβεις ποτέ όσες συζητήσεις
κι αν κάνεις με φίλους και όσα περιοδικά και άρθρα κι αν διαβάσεις.

Οπότε κι εμείς να ξέρεις, δεν πρόκειται να σε διαφωτίσουμε και πολύ, απλά επειδή εν έτη 2018 είναι κρίμα ένας ενήλικας να μην απολαμβάνει και να μην ευχαριστιέται το σεξ, λόγω ταμπού ή δισταγμού να μιλήσει, εμείς λέμε, στο όνομα όλων των γυναικών, να σου δώσουμε κάποιες μικρές συμβουλές, ώστε να την κάνεις να τελειώνει κάθε φορά που κάνετε σεξ!

Έχουμε και λέμε…

1. Πρώτο και βασικό: Μην παραμελείς ποτέ το στήθος της είτε είναι… αξιοπρόσεκτο είτε είναι σχεδόν ανύπαρκτο (μην της το πεις φυσικά, το ξέρει ήδη). Εσείς οι άντρες έχετε την τάση να ασχολείστε με το συγκεκριμένο σημείο κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και να το αγνοείτε πιο μετά. Και ερχόμαστε να ρωτήσουμε ένα… παραπονεμένο: «Γιατί»; Δοκίμασε για μία και μόνο φορά να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στο σημείο αυτό και η επιτυχία σου είναι εγγυημένη.

2. Συνεχίζουμε με τον… αιφνιδιασμό. Με λίγα λόγια, έτσι όπως κάθεστε αμέριμνοι, εντάξει δεν σου είπαμε να είναι έτοιμη να τον γλυκοπάρει κι εσύ να έχεις ορεξούλες, άρπαξέ τη, πες της και ένα: «Σε θέλω εδώ και τώρα», εντάξει πιάνει πάντα, και κάνε μετά αυτό που ξέρεις να κάνεις, γρήγορα και ασυγκράτητα-είπαμε της δείχνεις ότι δεν αντέχεις να μην την αγγίζεις. Να ξέρεις, ότι αυτομάτως θα γίνεις ο Θεός της.

3. Και πάμε στα μαλλιά τα οποία όσο κι αν δεν το πιστεύεις παίζουν τον ρόλο τους, γιατί πολύ απλά υπάρχουν αμέτρητα νεύρα στο κεφάλι τα οποία τη διεγείρουν, προφανώς. Προσοχή όμως: Μην της τα τραβήξεις από πίσω, γιατί έτσι θα αισθανθεί ότι τη μειώνεις-εκτός πια αν αυτό είναι το concept της βραδιάς-. Προτίμησε όταν είναι από πάνω σου να περάσεις το χέρι σου μέσα από τα μαλλιά της και να της κάνεις ένα μασάζ-σύντομο μη φανταστείς-.

4. Θεωρούμε δεδομένο ότι της μιλάς, όχι για δουλειές ή για το γκολ της ομάδας σου, διότι τα έχουμε πει πολλές φορές: Το σεξ στα μουγγά κρύβει παγίδες όπως το να… κοιμηθεί! Θέλεις κάτι τέτοιο; Τουλάχιστον ο εγωισμός σου σίγουρα όχι. Οπότε πίεσε τον εαυτό σου να πεις κάτι-οτιδήποτε σε σέξι και πρόστυχο-και θα βγεις κερδισμένος.

5. Δεν πιστεύουμε να είσαι από εκείνους που αρνούνται να κάνουν στοματικό, γιατί αν είσαι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Της κόβεις την μισή απόλαυση και είναι κρίμα, γιατί σύμφωνα πάντα με στατιστικά, ο οργασμός από το συγκεκριμένο τυγχάνει να είναι πιο έντονος και απολαυστικός. Θα πας κόντρα στις πιθανότητες και τις έρευνες τώρα;

6. Και έξτρα tip επειδή είναι Παρασκευή: Το δέρμα ανάμεσα στο αυτί και το στέρνο είναι πολύ λεπτό άρα και πολύ ευαίσθητο. Ασχολήσου λίγο παραπάνω μαζί του. Ήρθε η ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις