Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ” ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Γελάει ο Ερντογάν με τον ΟΗΕ και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Οι γνωρίζοντες τα θέματα θορυβήθηκαν πάρα πολύ με τα όσα αποκαλυπτικά παρουσίασα στο άρθρο μου, που δημοσιεύθηκε στην
Ελεύθερη Ώρα με τον τίτλο: «Ο Ερντογάν “κυρίαρχος” και της Αφρικής –
Γέμισε κλιμάκια της ΜΙΤ η Ελλάδα», την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 και ελάχιστοι ανίδεοι τα χλεύασαν στο διαδίκτυο, σε σωρεία διαδικτυακών σελίδων που ανέβηκε το συγκεκριμένο αποκαλυπτικό άρθρο!

Μεσσίας στο Σουδάν ο Ερντογάν…

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι, ο Ερντογάν είναι ένας χαρισματικός ηγέτης! Τέτοιον, που πασχίζει να βρει η Πατρίδα μας και δυστυχώς δεν υπάρχει! Ο ηγέτης της Τουρκίας δεν σταματάει να γυρίζει όλον τον Πλανήτη και να υφαίνει το νήμα της σύγχρονης Τουρκίας! Αφού λοιπόν, επισκέφτηκε χώρες του Κόλπου, άπλωσε τα πλοκάμια του και προς την Αφρική! Επισκέφτηκε το Σουδάν στη ΒΑ Αφρική, το Τσαντ στην Κεντρική Αφρική, την Τυνησία των μεσογειακών ακτών της Βόρειας Αφρικής και την Σομαλία της Ανατολικής Αφρικής! Στην Σομαλία εγκαινίασε μια άρτια εκπαιδευτική στρατιωτική βάση, από όπου ήδη αποφοίτησαν Σομαλοί στρατιωτικοί που εκπαιδεύτηκαν από Τούρκους Αξιωματικούς! Στην Τυνησία και το Τσαντ, συνοδευόμενος από πλήθος υπουργών και επιχειρηματιών, υπέγραψε οικονομικές συμφωνίες συσφίγγοντας τους δεσμούς φιλίας με αυτές τις χώρες!
Αλλά, το φοβερό και συνάμα επικίνδυνο είναι, η περιοδεία του Ερντογάν στο Σουδάν! Σε αυτήν την αφρικανική χώρα τον υποδέχτηκαν ως μεσσία και κατά την είσοδό του στη Βουλή αλάλαζαν φωνάζοντας “Allahu Akbar” (ο Θεός είναι ο μεγαλύτερος)! Σε ανταπόδοση ο Ερντογάν έκανε την κίνηση με τα τέσσερα δάχτυλα και τον αντίχειρα διπλωμένο! Η οποία ονομάζεται “Rabbia” (οργή – θυμός ή Rabinia – Ραβίνος)!

Ο Ερντογάν υπεράνω του ΟΗΕ και του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου…

Ωστόσο, πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι της εφημερίδος, προφανώς διαβάζοντας το αποκαλυπτικό μου άρθρο ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ Μανώλης Χατζησάββας – κατά τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης της Πατρίδος μας, πράκτορας της ΜΙΤ (;;;) – μας απέστειλε το παρακάτω υλικό που επιβεβαιώνει τα όσα αποκαλυπτικά αναφέραμε στο άρθρο μου στην ΕΩ της 5ης Ιανουαρίου!
…Ο Πρόεδρος του Σουδάν από το 1993 Ομάρ αλ Μπεσίρ, κατέλαβε την Εξουσία με στρατιωτικό πραξικόπημα και κατηγορείται από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου στο Νταρφούρ το 2003! Ο ΟΗΕ τον κατηγορεί για το θάνατο 300 χιλιάδων ανθρώπων και 2μιση εκατομμύρια εκτοπισμένους…
Στις 13 Δεκεμβρίου 2017 ο Ομάρ αλ Μπεσίρ παρακολούθησε μια Σύνοδο Κορυφής των ισλαμικών εθνών στην Κωνσταντινούπολη, καλεσμένος, ως επίτιμος επισκέπτης, του Ερντογάν…
Την ίδια ημέρα το ΔΠΔ, ζήτησε τη σύλληψη του Ομάρ αλ Μπεσίρ από τις τουρκικές αρχές, αλλά δεν το επέτρεψε ο Τούρκος Σουλτάνος Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν…
Όλα τα παραπάνω τα αποκάλυψε ο Ερντογάν σε συνέντευξή του στα ΜΜΕ της Τουρκίας την 28η Δεκεμβρίου 2017 επιστρέφοντας από το τετραήμερο ταξίδι του στην Αφρική! Βέβαια, κάνοντας ειρωνικό σχόλιο για το επίσημο αίτημα του ΔΠΔ, που ζητούσε να συλληφθεί ο ηγέτης του Σουδάν! Λέγοντας: “Κάτι τέτοιο απλά μας κάνει να γελάμε! Θα σας παραδίδαμε κάποιον που είναι μέλος του OIC και ο οποίος συμμετείχε σε μια τέτοια Σύνοδο Κορυφής; Τι είδους κατανόηση θα ήταν αυτή; Είναι αδύνατον να το καταλάβετε; Σημειώστε ότι, η Τουρκία δεν έχει υπογράψει τη συνθήκη που θέσπισε το ΔΠΔ της Χάγης”!
Γι΄ αυτό, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης ο Ομάρ αλ Μπεσίρ, κατά τη διάρκεια τελετής στο Χαρτούμ (πρωτεύουσα του Σουδάν) την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017, παρασημοφόρησε τον Ερντογάν με το υψηλότερο μετάλλιο της χώρας του!
Σημειώστε πως, η φωτογραφία που κοσμεί το άρθρο μου είναι από την επίσκεψη του Ερντογάν στο Σουδάν την 24η Δεκεμβρίου 2017 (σ.σ. βλέπετε στο χέρι του Ομάρ αλ Μπεσίρ το Rolex President Platinum DD MoP Limitededition των 200 χιλιάδων ευρώ)!
Ο Ερντογάν παρασημοφορημένος

Και “νησί” παραχώρησε το Σουδάν στον Ερντογάν…

Οι Σουδανοί μέχρι και “νησί” παραχώρησαν στον Ερντογάν προκειμένου να δημιουργηθεί τουριστική ανάπτυξη και όχι μόνο… Πρόκειται για το νησί Sawakin (παρ΄ ότι είναι συνδεδεμένο με την πόλη – λιμάνι) στο ΒΑ Σουδάν, στη δυτική ακτή της Ερυθράς Θάλασσας! Παλαιότερα, ήταν το κύριο λιμάνι της περιοχής, αλλά σήμερα όχι, αφού πρώτο είναι το λιμάνι Post Sudan, που βρίσκεται Βόρεια! Το Sawakin κατά τους Οθωμανούς ήταν η πόλη με την μεγαλύτερη μεσαιωνική πολυτέλεια στην Ερυθρά Θάλασσα, διότι η παλαιά πόλη στο “νησί” ήταν χτισμένη με κοράλλια (σ.σ. σήμερα ερείπια)! Υπάρχει καθημερινή σύνδεση με την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας!
Απεικόνιση από δορυφόρο (χάρτης) του “νησιού”

Μεγάλες οικονομικές συμφωνίες Τουρκίας – Σουδάν…

Η συμφωνία “Sawakin”ήταν μια από τις πολλές (ύψους 650 εκ. $) που συμφωνήθηκε μεταξύ Τουρκίας και Σουδάν! Ο Ερντογάν συμφώνησε με τον Σουδανό Πρόεδρο να κατασκευαστεί ναυτικός λιμένας εκεί, ώστε να αξιοποιηθεί το λιμάνι της Ερυθράς Θάλασσας! Αλλά, το λιμάνι θα είναι και μια βάση για σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας, αυξάνοντας έτσι, την στρατιωτική της παρουσία στην περιοχή! Συμφωνήθηκε επίσης, να ανοικοδομηθεί η ερειπωμένη οθωμανική πόλη στο “νησί” για να μεταβληθεί σε τουριστικό προορισμό για πολλούς προσκυνητές!
Να σημειώσουμε πως, η Τουρκία μόλις πρόσφατα “άνοιξε” και επισήμως τη στρατιωτική βάση στη Σομαλία, επενδύοντας 50 εκ. $, αυξάνοντας έτσι την επιρροή της στην περιοχή!
Όμως ο Ερντογάν, έκανε και άλλες συμφωνίες όπως, η ανακατασκευή του αερολιμένα του Χαρτούμ, η ενίσχυση της παραγωγής και εξαγωγής βαμβακιού (για την ενδυνάμωση της υφαντουργίας με μεγάλες εξαγωγές σε όλο τον κόσμο), την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και την κατασκευή σιλό σιτηρών και μοντέρνων σφαγείων ζώων!

Αυξάνει τη στρατιωτική της επιρροή η Τουρκία…

Όμως σήμερα, θα σας κάνουμε άλλη μια μεγάλη αποκάλυψη, που δείχνει πως η Τουρκία κινείται σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις χώρες, μεθοδικά και συντονισμένα, προκειμένου να αυξήσει την Παγκόσμια επιρροή της!
Στον χάρτη που δημοσιεύουμε, βλέπετε οκτώ (8) στρατιωτικές εγκαταστάσεις – βάσεις της Τουρκίας, με τα τούρκικα ονόματα! Θα διαπιστώσετε πως, δυο (2) εξ αυτών είναι στη Δύση! Ακριβώς δίπλα μας! Είπατε κάτι;
Μετά ταύτα επανέρχομαι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις