Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Οι Anonymous Greece «έντυσαν» τον Ερντογάν… γυναίκα! …Έβαλαν λεζάντα: «Είμαι ο Ερντογάν και είμαι ένας περήφανος gay»

«Χάκαραν» την ιστοσελίδα ενός απομακρυσμένου τουρκικού δήμου, του Καζίμ Καραμπεκίρ, που ανήκει στο Ερζερούμ και «οργίασαν» – Φόρεσαν στον Τούρκο πρόεδρο ροζ σκιά, ρουζ, κραγιόν και σκουλαρίκια

Σε τουρκική ιστοσελίδα επιτέθηκαν οι Anonymous Greece με σκοπό να χλευάσουν τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ειδικότερα, οι Anonymous Greece «επιτέθηκαν» στην ιστοσελίδα του τουρκικού δήμου Καζίμ Καραμπεκίρ που ανήκει στο Ερζουρούμ (kazimkarabekir.bel.tr), πήραν μία φωτογραφία του Ερντογάν και του έβαλαν ροζ σκιά, ρουζ, κραγιόν και σκουλαρίκια.
Μάλιστα, στην παραμορφωμένη φωτογραφία το φόντο της ήταν μία κυματίζουσα σημαία του gay pride και τη συνόδευσαν με λεζάντα: «Είμαι ο Ερντογάν και είμαι ένας περήφανος gay».
Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Οι Anonymous Greece φαίνεται ότι είχαν αρκετή διάθεση και έχουν ανεβάσει σειρά φωτογραφιών με τον παραμορφωμένο Ερντογάν ως «βαμπίρ» με τη λεζάντα: «Γεια σας είμαι ο Ερντογάν και είμαι ένας γέρος ψεύτης», ενώ σε μία άλλη φωτογραφία απεικονίζεται να βγάζει τη μάσκα ενός γενειοφόρου τζιχαντιστή και με τη λεζάντα: «Ο Ερντογάν βοηθά τους Κούρδους εναντίον του ISIS; Όχι, ο Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους και βοηθά το ISIS. Ερντογάν είσαι ψεύτης»
Στην  ιστοσελίδα πρώτο πρώτο φιγουράρει το δικό τους μήνυμα με το σύμβολό τους και το οποίο αναφέρει: «Ερντογάν, όλα τα μέλη των Anonymous και όλοι οι χάκερ είναι εναντίον σου! Είσαι ψεύτης!»
Οι Anonymous Greece ανέβασαν το «κατόρθωμά» τους στο Facebook παραπέμποντας στην τουρκική ιστοσελίδα για να «θαυμάσουν» οι διαδικτυακοί χρήστες όλο το έργο τους!


Δείτε τις φωτογραφίες:

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις