Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Αστυνόμοι... σαϊνηδες πέρασαν χειροπέδες σε γυναίκα ποδοσφαιριστή - Την πέρασαν για... παράνομη μετανάστρια - ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Κύπρο όταν αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα ενόςποδοσφαιριστή επειδή δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μαζί της.


Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή της Μακεδονίτισσας στην Λευκωσία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν κατά λάθος τη σύζυγο του ποδοσφαιριστή της Δόξας Κατωκοπιάς, Λουΐς Κάρλος, επειδή είχαν πληροφορίες ότι σε εκείνο το σημείο γινόταν παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Μάλιστα, το ζευγάρι των αστυνομικών εντόπισαν την άτυχη Βραζιλιάνα την ώρα που πήγαινε να πάρει το παιδί της από το σχολείο. Ντυμένοι με πολιτικά για να μην δίνουν στόχο, οι γκαφατζήδες... ντετέκτιβ σταμάτησαν την σύζυγο του Λουίς Κάρλος για έλεγχο, αλλά επειδή εκείνη δεν μιλάει αγγλικά... την συνέλαβαν και μάλιστα την έχωσαν με βίαιο τρόπο στο αυτοκίνητο μέχρι να εξακριβώσουν τα στοιχεία της.

Παρότι η γυναίκα φώναζε και έκλαιγε τρομοκρατημένη δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με αποτέλεσμα να της περάσουν χειροπέδες.

Έπειτα από λίγο το περιστατικό λύθηκε, με την Βραζιλιάνα να κάνει καταγγελία στην πρεσβεία της χώρας της για ότι συνέβη. Μάλιστα, ο Λουίς Κάρλος ζήτησε να εγκαταλείψει την Κύπρο.

Δείτε το βίντεο από το sigmalive:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις