Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

Πανικόβλητη η κυβέρνηση…


Πανικόβλητη η κυβέρνηση…

Μεγάλη και ενωτική συγκέντρωση κινημάτων και συλλογικοτήτων στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας ενάντια στην αρπαγή λαϊκών περιουσιών!!!

 

  

 Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, έδωσε σήμερα, Τετάρτη, 10 Γενάρη 2018, μία μεγάλη - την μεγαλύτερη μέχρι τώρα - αγωνιστική απάντηση στο κυβερνητικό μνημονικό πολυνομοσχέδιο, με την πολύ μαζική και μαχητική παρουσία του σε συμβολαιογραφεία της Αθήνας που πραγματοποιούνταν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, αλλά κυρίως με μεγάλη και ενωτική συγκέντρωση στο ειρηνοδικείο Αθήνας, καθώς και στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας.


Η κυβέρνηση πανικόβλητη από την ανάπτυξη και την κοινωνική απήχηση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, σε συνεργασία με την επίορκη ηγεσία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών - Πειραιώς και νήσων, ανέβαλε τους 240 συμβατικούς πλειστηριασμούς που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα στα Ειρηνοδικεία, με στόχο μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου να μετατραπούν σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, παρά ταύτα, δεν ανέστειλε αλλά, συνέχισε και σήμερα, 10/1/2018, τις κινητοποιήσεις του, δίνοντας και πάλι το αγωνιστικό παρόν στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, αλλά και στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.
Ιδιαίτερα, στο Ειρηνοδικείο Αθήνας πραγματοποιήθηκε μία μαζικότατη και κυρίως ενωτική συγκέντρωση και εν συνεχεία πορεία του κινήματος και κοινωνικών συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών. Σε αυτή την κινητοποίηση έδωσε το αγωνιστικό παρών μπλοκ αγωνιστών της ΛΑ.Ε, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Π.Σ Παναγιώτη Λαφαζάνη, το ΠΑΜΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΠΑΜ, η Πλεύση Ελευθερίας και το «Δεν Πληρώνω».
Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, με τη σημερινή αγωνιστική του κινητοποίηση, δήλωσε και πάλι ότι δεν το φοβίζουν οι εντολές της κυβέρνησης για ωμή αστυνομική καταστολή, τα χημικά, ούτε η πολιτική συκοφαντία του από όλο το μνημονιακό, πολιτικό, οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο, αλλά και η ψήφιση από την κυβέρνηση της χουντικής έμπνευσης (ν)τροπολογίας για θέσπιση ως ιδιώνυμου αδικήματος σε βάρος των μελών του.
Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών έστειλε, επίσης, ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, στην μνημονιακή “αντιπολίτευση”, στις τράπεζες, στα funds και στους κερδοσκόπους ότι δεν θα το σταματήσει ούτε η μετατροπή όλων των πλειστηριασμών σε ηλεκτρονικούς και ότι και πάλι θα βρει τον τρόπο να σταματήσει την αρπαγής λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.
Η μεγάλη συγκέντρωση κατέληξε με πορεία μέσω της Λεωφ. Αλεξάνδρας ως το τέρμα Αμπελοκήπων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις