Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Π. Λαφαζάνης: Το ψέμα έχει καταντήσει δεύτερη φύση για την κυβέρνηση.


Π. Λαφαζάνης: Το ψέμα έχει καταντήσει δεύτερη φύση για την κυβέρνηση.

Παν. Λαφαζάνης: Εφιάλτης για κοινωνία και οικονομία το επερχόμενο «τσουνάμι» πλειστηριασμών!

 


Ο Παν. Λαφαζάνης, που έδωσε το παρόν σήμερα σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιείτο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η κυβέρνηση λένε για άλλη μια φορά ψέματα όταν επιχειρούν να διαψεύσουν τις υποχρεώσεις που ανέλαβαν για 130.000 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μέχρι το 2021 και 10.000 για φέτος.
Το ψέμα έχει καταντήσει δεύτερη φύση για την κυβέρνηση.
Αυτό το «τσουνάμι» ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα αποτελέσει έναν εφιάλτη για την ελληνική κοινωνία που θα βάλει ταφόπετρα και στην οικονομία.
Τσίπρας, Τόσκας, Κοντονής θα καταγραφούν στην ιστορία ως ολετήρες των φτωχών νοικοκυριών και ως πολιτικοί «ληστές» των μικρομεσαίων πολιτών.
Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση για να προωθήσει αυτόν τον Αρμαγεδδώνα πλειστηριασμών θα μετατρέπει συνολικά την Αστυνομία και τα ΜΑΤ σε security ενός κλειστού κυκλώματος συμβολαιογράφων εγκαθέτων των τραπεζών υπό τον Γ. Ρούσκα!
Σήμερα κάτω και στα γύρω τετράγωνα από το συμβολαιογραφικό γραφείο της κ. Σκούρα στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο πήγαμε να διαμαρτυρηθούμε, ήταν παρατεταγμένες αναρίθμητες διμοιρίες ΜΑΤ για να αντιμετωπίσουν τον ειρηνικό «εσωτερικό εχθρό» και να μεθοδεύσουν την υλοποίηση ενός παράνομου και αδιαφανούς πλειστηριασμού.
Είναι τραγικό ότι η συμβολαιογράφος, υπό την προστασία των ΜΑΤ, αρνήθηκε να δει μια επιτροπή που ήθελε να ζητήσει διευκρινίσεις και να καταθέσει τις αντιρρήσεις της.
Εμείς ισχυριζόμαστε ότι οι, ούτως ή άλλως, αντισυνταγματικοί και αδιαφανείς ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, είναι και για έναν πρόσθετο λόγο παράνομοι: διότι δεν υπάρχει η κατά νόμο σύμβαση για την πραγματοποίησή τους.
Ζητάμε εδώ και τώρα να μας δείξουν την σύμβαση λειτουργίας της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και όλα τα σχετικά έγγραφα νόμιμης διεξαγωγής πλειστηριασμών.
Εμείς πάντως θα καταθέσουμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τους παράνομους αυτούς πλειστηριασμούς.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις