Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Ο Κοντονής μετατρέπει τη χώρα σε “στρατοδικείο” του Ερντογάν…


Ο Κοντονής μετατρέπει τη χώρα σε “στρατοδικείο” του Ερντογάν…

Παν. Λαφαζάνης: Ο Στ. Κοντονής έτοιμος να μετατρέψει την χώρα σε “στρατοδικείο του Ερντογάν”

 Η τοποθέτηση του Στ. Κοντονή για την δυνατότητα να δικαστούν στην χώρα μας οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί είναι κάτι παραπάνω από εξωφρενική και αποτελεί παραχώρηση υποτελούς κράτους προς τον εφέντη Ερντογάν, πολύ περισσότερο που ως κίνηση έρχεται ως συνέχεια του απαράδεκτου κυβερνητικού αιτήματος ακύρωσης του ασύλου σε έναν εκ των «8», το οποίο αίτημα εκκρεμεί, πλέον, στην ελληνική Δικαιοσύνη.


          Ο Στ. Κοντονής διαβεβαιώνει με την τοποθέτησή του αυτή ότι στην ουσία η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να μετατρέψει την χώρα σε στρατοδικείο του Ερντογάν, με τον τελευταίο κατήγορο των «8» και με «αξιόπιστα» στοιχεία που θα παρέχει άφθονα η γνωστή για τον ρόλο της τουρκική MIT και οι αρχές Ασφαλείας της Τουρκίας.
          Ο Στ. Κοντονής, ο κατά τεκμήριο υπουργός φύλακας της όποιας ανεξαρτησίας της ελληνικής Δικαιοσύνης, παρεμβαίνει κατ' αυτόν τον τρόπο κατάφωρα στην λειτουργία της, για να ακυρώσει αυθαίρετα και στην πράξη κάθε δυνατότητα χορήγησης ασύλου στους «8», διακηρύσσοντας απροσχημάτιστα πως για να μην εκδοθούν οι “8” και καταλήξουν στα τουρκικά μπουντρούμια είτε σε κάτι ακόμα χειρότερο, η εναλλακτική επιλογή για την τύχη τους είναι οι ελληνικές φυλακές.
          Η Κυβέρνηση Τσίπρα, δυστυχώς, εξευτελίζει και εκθέτει με τις επιλογές της όλο και περισσότερο τη χώρα σε επιβουλές και ιταμές αξιώσεις τρίτων.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις