Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΠΙΣΩ ΓΟΡΙΛΕΣ! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Επιχείρηση εφησυχασμού και αποπροσανατολισμού από την επικείμενη ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ονόματος της Μακεδονίας μας, επιχειρούν τώρα τα επιδοτούμενα «στρατόκαυλα»
καμμενοπαπαγαλάκια του διαδικτύου! Φαίνεται πως έπεσε γερό πρωτοχρονιάτικο δώρο, από τα μυστικά κονδύλια του τριτομνημονιακού ψευδοκράτους των λούστρων της Μέρκελ και του Τραμπ!

Έτσι, εμφανίζουν δηλώσεις κάποιου διεθνώς και επιτοπίως άγνωστου «Σέρβου ιστορικού», ονόματιΑλεξάνταρΡάκοβιτς, ο οποίος –τάχαμου!- έχει πληροφορίες από τα Σκόπια, που λένε ότι η ονομασία που έχει συμφωνηθεί για το σκοπιανό κρατίδιο είναι «Κεντρική Βαλκανική Δημοκρατία», η οποία –τάχα!- θα περιλαμβάνει δύο ομόσπονδα κρατίδια, την «Δημοκρατία της Ιλλυρίας» στα δυτικά (για τους Αλβανούς) και την «Δημοκρατία της Μακεδονίας» στα ανατολικά.
Πίσω γορίλες της επιδοτούμενης «εθνικοφροσύνης»! Κι αν καίγεστε τόσο πολύ για το όνομα της Μακεδονίας μας, να πείτε στον μεγάλο χορηγό σας ν’ αφήσει τα σάπια και να ρίξει την κυβέρνηση εδώ και τώρα!
Πηγή : ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις