Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Κάτω τα ξερά σας από Την Μία και Ελληνική Μακεδονία!


Κάτω τα ξερά σας από Την Μία και Ελληνική Μακεδονία!

Τάσος Σαμπάνης - Οικονομολόγος

Αλέξανδρος προς τον Πέρση βασιλιά Δαρείο: «Ήρθα εδώ για να σε τιμωρήσω γιατί εισέβαλες στο Βασίλειο μου και στην ΥΠΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ»  


 Ρωτάω τους αριστερούς… (;) του ΣΥΡΙΖΑ, τους όψιμους Αμερικάνο-τσολιάδες, τους δικαιωματιστές  του Σόρρος , των ΜΚΟ, των ανοικτών συνόρων και δεξιούς υπαλλήλους του 4ου Ράιχ...  ώστε πάντα "Μακεδονία" ήταν τα Σκόπια; Ανιστόρητοι υπαλληλίσκοι των Αμερικάνο-νατοϊκών συμφερόντων , σας αφιερώνω σχετικό γραμματόσημο σε μεγέθυνση της Γιουγκοσλαβίας του 1939 , όπου αναφέρεται ως Βαρντάρσκα .



Με την ευκαιρία σας υπενθυμίζω  και την περίφημη Συμφωνία Αθηνών  (1913) που αφορά συμφωνία καθορισμού συνόρων μεταξύ Ελλάδος και Σερβίας που υπογράφηκε στην Αθήνα στις 5 Μαΐου του 1913. Ονομάζεται επίσης και Πρωτόκολλο Κορομηλά – Μπόσκοβιτς, από τα ονόματα των εκπροσώπων των 2 χωρών που το υπέγραψαν. Συγκεκριμένα οι δύο κυβερνήσεις δια των όρων αυτού θα παράσχουν αμοιβαία βοήθεια έτσι, ώστε οι δύο Χώρες, να έχουν κοινό σύνορο δυτικά του Αξιού (Βαρδάρη), η δε χάραξη των νέων συνόρων, να βασίζεται επί της «αρχής των κατεχομένων εδαφών«, («Occupation Effective») κλπ.
Σας υπενθυμίζω επίσης, σύμφωνα με αδιαμφισβήτητα ιστορικά ντοκουμέντα, τις 300 Περσικές ασπίδες που ο Αλέξανδρος αφιέρωσε και κατέθεσε στον Παρθενώνα, καθώς, επίσης και την ιστορική του φράση προς τον Πέρση Βασιλιά Δαρείο : «Ήρθα εδώ για να σε τιμωρήσω γιατί εισέβαλες στο Βασίλειο μου και στην ΥΠΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ» 
Για αυτό, σταματήστε το μεγάλο “Τιτοϊκό” παραμύθι περί Ψευδομακεδονίας και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ κρατιδίου και άλλων ιστοριών της …Χαλιμάς! Που δήθεν υπάρχουν για πολλές ..δεκαετίες. 
Σταματήστε την καραμέλα της Σύνθετης Ονομασίας με … Γεωγραφικό Προσδιορισμό και φροντίστε να ενημερωθείτε Ιστορικά, πριν διαπράξετε το Έγκλημα της Εθνικής Προδοσίας και Μειοδοσίας, το οποίο υπενθυμίζω ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ..!!!

Κάτω τα ξερά σας από Την Μία και Ελληνική Μακεδονία .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις