Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Δε φαντάζεστε τι σκέφτονται οι γυναίκες μετά από ένα one night stand

Οι πρώτες σκέψεις κάθε γυναίκας έπειτα από ένα one night stand

Και αφού βγήκες και τα ήπιες και έγινες λιώμα, βρήκες το κουράγιο, γιατί είσαι και
λίγο ντροπαλός, να πας επιτέλους να μιλήσεις στην τύπισσα που κοιτάζεις ένα ολόκληρο βράδυ και σε κοιτάζει κι αυτή.
Και πώς τα φέρνει έτσι η ζωή, βασικά κυρίως η στιγμή, και καταλήγετε σπίτι σου να κάνετε σεξ! Ναι φίλε μου, μόλις έκανες one night stand με μία παντελώς άγνωστη, και τώρα κοιταζόσαστε σαν… ηλίθιοι και δεν ξέρετε τι να πείτε. Αν σε παρηγορεί κάπως, ρωτήσαμε και μάθαμε, τις βασικές σκέψεις που κάνει μία γυναίκα μετά από ένα one night stand, έτσι για να μη νομίζεις ότι μόνο εσύ είσαι χαμένος στο διάστημα. Έχουμε και λέμε.
1.    Μετάνοια: Αρχικά έρχεται η μετάνοια, οι τύψεις και οι ενοχές. «Θεέ μου τι έκανα», «Και ποιος είναι αυτός;»,  «Και ευτυχώς που δεν με σκότωσε» (ναι κι όμως) και όλα αυτά. Αντί δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία να ξυπνήσει με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, ξυπνάει με πανικό και τρόμο. Χαλάρωσε, είναι απλώς τα πρώτα λεπτά.
2.    Και αρχίζει να θυμάται: Όσο η ώρα περνάει λοιπόν, και τα κομμάτια του παζλ ενώνονται, για να γίνουμε και πιο δραματικοί, αρχίζει και θυμάται πού ήσασταν, τι έγινε, και ποιος είσαι. Η αλήθεια είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η μερική απώλεια μνήμης είναι απαραίτητη γιατί μία γυναίκα δύσκολο να κάνει one night stand-να την πούμε ξεπέτα να τελειώνουμε;-χωρίς να είναι έστω και  λίγο μεθυσμένη. Να τα λέμε κι αυτά.
3.    Μετά έρχονται οι σκέψεις: Σε περίπτωση που το σεξ ήταν μέτριο, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να θελήσει να σε ξαναδεί. Καλά όχι ότι θα το θυμάστε και 100% αλλά το θέμα είναι η αίσθηση με την οποία ξυπνάς. Αν το σεξ όμως ήταν καλό, κάτι που φυσικά σημαίνει χημεία, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σκεφτεί το κάτι παραπάνω μεταξύ σας.  Όχι μόνο σχέση, αλλά ακόμα και σεξ σε… καθημερινή ή έστω εβδομαδιαία βάση. Τώρα αν εσύ θέλεις, είναι άλλο θέμα.
4.    Και έρχεται η στιγμή της εξόδου: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γιατί όσο περίεργος είναι για σένα αυτός ο… αποχωρισμός, άλλο τόσο είναι και για εκείνη. Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να αρχίσεις να απαριθμείς τις δουλειές που έχεις να κάνεις. Εντάξει είναι Κυριακή-συνήθως-, δε σε πιστεύει κανείς. Από την άλλη βέβαια, το πιο πιθανό είναι να μη θέλει κι εκείνη να κάτσει παραπάνω, διότι οι γυναίκες που γίνονται κολλιτσίδα δεν είναι πια και τόσες πολλές. Επίσης, ακόμα και να της προσφέρεις έναν καφέ, δε σημαίνει ότι θα της κάνεις και πρόταση γάμου. Anyway, το πιθανότερο είναι κι εκείνη να ψάχνει έντρομη την έξοδο για να γλιτώσει. Σε περίπτωση που σε γουστάρει, ή θα σε κάνει φίλο στο Facebook, ή θα ζητήσει το κινητό σου (αν κάνει το δεύτερο μην την απορρίψεις αμέσως. Το λέει η ψυχούλα της).
Aυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις