Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

EKTAKTO - TΩΡΑ Στις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου η άδεια για το συλλαλητήριο της Κυριακής

Η αντιδήμαρχος Αθηναίων, Νέλλη Παπαχελά είχε συνάντηση με τους φορείς που ζήτησαν την άδεια χρήσης της πλατείας Συντάγματος για το συλλαλητήριο.

Η συντονιστική επιτροπή πανεθνικού - παλαϊκού συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου πήρε τελικά την άδεια από
τον Δήμο Αθηναίων για το συλλαλητήριο της Κυριακής.
Η αντιδήμαρχος Αθηναίων, Νέλλη Παπαχελά είχε συνάντηση σήμερα με τους φορείς που ζητούσαν τη σχετική άδεια χρήσης της πλατείας Συντάγματος, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης.

Ο δήμος ζήτησε έγγραφα που να πιστοποιούν την εκπροσώπηση των σωματείων που δήλωναν οι δύο αιτούντες ότι τους υποστηρίζουν. Τελικά, η αρμόδια αντιδήμαρχος ανέδειξε την συντονιστική επιτροπή των Πανμακεδονικών Ενώσεων καθώς πιστοποίησε τη φερεγγυότητα της.

Πρώτα κατέθεσε αίτημα ο Δημήτρης Μιχάκης, ο οποίος κατά δήλωσή του, εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», την «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι μωμόγεροι».

Το δεύτερο αίτημα κατατέθηκε από τη «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού - Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου», η οποία υπήρξε και η διοργανώτρια του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις