Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

EKTAKTO - VIDEO / Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία – Ξεκίνησαν τα επεισόδια ANTIEΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΕΤΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ!

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Λ. Βασ. Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη, κατά την έναρξη του συλλαλητηρίου για το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων. 


Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής (21/01/2018) η Λ. Βασ. Γεωργίου, καθώς αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε άτομα που κρατούσαν ελληνικές σημαίες, αναφέρει το Thestival.gr.
Όλα ξεκίνησαν όταν άτομα που κρατούσαν ελληνικές σημαίνες κατευθύνονταν προς το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, πέρασαν μπροστά από την κατάληψη «Σχολείο». 

Τότε, σύμφωνα με το Thestival.gr δέχθηκαν επίθεση από αντιεξουσιαστές, οι οποίοι τους πέταξαν μπουκάλια, πέτρες και φωτοβολίδες. Στο σημείο έφθασαν άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι ηρέμησαν τα πνεύματα.Ομάδα ατόμων που κρατούσε ελληνικές σημαίες και σημαίες της Μακεδονίας, προσπάθησε να προσεγγίσει τον χώρο όπου είναι σε εξέλιξη η αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών, στην Καμάρα.

Πενήντα άτομα που φορούσαν κουκούλες προσπάθησαν να κινηθούν προς την Εγνατία, ωστόσο, η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να φτάσουν στην Καμάρα και τότε οι κουκουλοφόροι πέταξαν πυρσούς και πέτρες προς τα ΜΑΤ.

Η αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση χημικών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις