Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Κτηνωδία! Βίασαν, σκότωσαν και πέταξαν στα σκουπίδια 7χρονη (βίντεο)

Κύμα διαδηλώσεων έχει προκαλέσει η φριχτή υπόθεση του κοριτσιού. 

Φρίκη και αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Πακιστάν η άγρια δολοφονία 7χρονης.

Η σορός του κοριτσιού εντοπίστηκε την περασμένη Τρίτη σε κάδο απορριμμάτων, στην πόλη Καζούρ (Kasur), στο ανατολικό Πακιστάν, τέσσερις μέρες αφού είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.
Όπως διαπιστώθηκε, το παιδί είχε βιαστεί προτού δολοφονηθεί.
Με το άκουσμα της φρικτής υπόθεσης, ξέσπασαν αντιδράσεις, με τον κόσμο να διαδηλώνει σε πολλές πόλεις του Πακιστάν, καθώς πρόκειται για το 12ο θύμα ανάλογης κτηνωδίας μέσα σε έναν χρόνο.
Δύο άτομα σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να εμποδίσουν πλήθος που επιχείρησε να επιτεθεί σε αστυνομικό τμήμα.
Οι πολίτες του Πακιστάν διαμαρτύρονται ότι οι Αρχές δεν κάνουν τίποτα για να ερευνήσουν ανάλογες υποθέσεις, με θύματα παιδιά.
Βιασμός - δολοφονία - 8χρονη - Πακιστάν
Στην επαρχία Παντζάμπι, όπου σημειώθηκε το φριχτό έγκλημα έχουν συγκεντρωθεί μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις από όλη τη χώρα, καθώς και στρατός, για να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Reuters, συνολικά 26 άτομα έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται για την υπόθεση της 7χρονης, μεταξύ αυτών και δύο συγγενείς της.
Βιασμός - δολοφονία - 8χρονη - Πακιστάν
Να σημειωθεί ότι όταν απήχθη το κοριτσάκι, οι γονείς της ήταν εκτός πόλης και επέστρεψαν εσπευσμένα, όταν έγινε αντιληπτή η απουσία της.
AP - Διαδηλώσεις - βιασμός - δολοφονία - 8χρονη - Πακιστάν
AP - Διαδηλώσεις - βιασμός - δολοφονία - 8χρονη - Πακιστάν
AP - Διαδηλώσεις - βιασμός - δολοφονία - 8χρονη - Πακιστάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις