Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Μετανάστες εισέβαλαν σε πλοίο στην Πάτρα και απείλησαν να κάψουν τον καπετάνιο με φωτοβολίδα!

Συνολικά επτά άτομα κατόρθωσαν να μπουν σε πλοίο που πήγαινε Ιταλία για να ταξιδέψουν λαθραία – Δύο από αυτούς έφθασαν μέχρι τον καπετάνιο και απείλησαν να τον κάψουν, εάν τους έπιαναν
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Τετάρτη στο λιμάνι της Πάτρας, όταν επτά μετανάστες, από τους εκατοντάδες που φτάνουν στην πόλη με σκοπό να βρουν μια ευκαιρία να τρυπώσουν στα πλοία για Ιταλία, έφτασαν μέχρι να απειλήσουν έναν καπετάνιο με τη ζωή του.
Οι επτά αλλοδαποί, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, κατάφεραν να ελιχθούν ανάμεσα από σταθμευμένα φορτηγά στο νέο λιμάνι της Πάτρας, να κρυφτούν για όσο χρειαζόταν και να τρυπώσουν πεζοί σε πλοίο της γραμμής Πάτρα – Ιταλία. Όταν τους εντόπισαν μέλη του πληρώματος, ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό μέσα στο πλοίο!
Δύο από τους μετανάστες αυτούς έφθασαν μέχρι τον καπετάνιο, τον οποίο μάλιστα απείλησαν να κάψουν με ναυτική φωτοβολίδα που κρατούσε ο ένας από αυτούς στο χέρι του, προκειμένου να μην τους συλλάβουν.
Στο περιστατικό κλήθηκαν να επέμβουν άνδρες του λιμενικού και τελικά ο μετανάστης πείσθηκε να αφήσει την φωτοβολίδα και να παραδοθεί.
Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά που φέρνουν μέλη πληρωμάτων, αλλά ακόμη και οδηγούς φορτηγών οχημάτων, αντιμέτωπους με απελπισμένους και επίσης αποφασιμένους μετανάστες, να κάνουν τα πάντα για να φύγουν από την Πάτρα και να κατευθυνθούν προς την κεντρική Ευρώπη με πλοίο της γραμμής Πάτρα – Ιταλία.
Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις