Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ο γγ του OHE παρουσιάζει σχέδιο για την προώθηση της παγκόσμιας μαζικής μετανάστευσης!

Η νέα τάξη  πραγμάτων ομιλεί δια μέσου του Γενικού  Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών António Guterres παρουσιάζοντας
το σχέδιό της  για την προώθηση της παγκόσμιας μαζικής μετανάστευσης, αναφέρει η εφημερίδα Guardian.

Ο επικεφαλής του ΟΗΕ δήλωσε  «Η μετανάστευση μπορεί να ωφελήσει τον κόσμο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο εμείς υλοποιούμε το σχέδιο του ΟΗΕ για να βοηθήσουμε τον πλανήτη».

Ο ίδιος  κάνει τον τολμηρό ισχυρισμό ότι η μαζική μετανάστευση αυξάνει την οικονομική ανάπτυξη, μειώνει τις ανισότητες και συνδέει διάφορες κοινωνίες .

Το σχέδιό του θα γίνει δεκτό χωρίς αμφιβολία από εκείνους που δυσκολεύονται να κατανοήσουν τη διαφορά μεταξύ της υπεύθυνης μετανάστευσης και της απερίσκεπτης μεταναστευτικής πολιτικής.

Πρόκειται για μια  πολιτική που αφήνει τις πύλες ανοιχτές για να εισέλθουν όχι μόνο  όλοι όσοι έχουν ανάγκη , αλλά και τζιχαντιστές τονίζει η εφημερίδα .


«Δεν είναι όλοι οι  μετανάστες  βιαστές, τζιχαντιστές , μισογύνηδες και κακοποιοί . Για να ελέγξουμε την όλη κατάσταση πρέπει  να ελέγχουμε  υπεύθυνα τα σύνορα», δήλωσε ο ίδιος.
Η Ευρώπη όμως έχει μετατραπεί σε  ένα χάος, χάρη σε αυτήν την παγκοσμιοποιημένη ατζέντα που αποσταθεροποιεί τις ελεύθερες κοινωνίες και θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία του λόγου και του κράτους δικαίου.
Η αλήθεια είναι ότι ο ΟΗΕ είναι ένας σταθερός σύμμαχος  και συνεργάτης του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, ο οποίος έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό τη Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και βασίζεται στη Σαρία, η οποία αναφέρει:
«Επαναβεβαιώνοντας τον πολιτιστικό και ιστορικό ρόλο της Ισλαμικής Ummah, που ο Αλλάχ  έκανε για το καλύτερο έθνος και έδωσε στην ανθρωπότητα έναν οικουμενικό και ισορροπημένο πολιτισμό στον οποίο καθιερώθηκε αρμονία μεταξύ αυτής της ζωής , της εποχής και της  γνώσης που συνδυάζεται με την πίστη. και τον ρόλο που θα έπρεπε να έχει αυτή η Ummah  για να καθοδηγήσει μια ανθρωπότητα μπερδεμένη από ανταγωνιστικές τάσεις και ιδεολογίες και να παράσχει  λύσεις στα χρόνια προβλήματα αυτού του υλιστικού πολιτισμού».
Πρόκειται δηλαδή , τονίζει ο Guardian για το μανιφέστο του Ισλάμ κατά του δυτικού πολιτισμού .
Είναι μεγάλο ψέμα ότι η Ευρώπη χρειάζεται αυτήν την τεράστια  μάζα της μουσουλμανικής μετανάστευσης .
Από τα 1,2 εκατομμύρια μετανάστες που πλημμύρισαν στη Γερμανία το 2016, μόνο «34.000 ή το 2,8% έχουν βρει δουλειά», ενώ μόνο το ένα τρίτο του 1% βρήκε δουλειά στη Σουηδία. Στη Βρετανία, οι μετανάστες βρέθηκαν να έχουν αποστραγγίσει …ένα τεράστιο ποσό από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Ο πρόεδρος Τραμπ  απέρριψε το σχέδιο του Guterres ως «απλά ασύμβατο με την αμερικανική κυριαρχία», διότι ο  σοσιαλιστής António Guterres δεν μπορει  να πείσει κανέναν  ότι «η μετανάστευση μπορεί να ωφελήσει τον κόσμο».
Ο Guterres, πρώην πρωθυπουργός του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην πατρίδα του στην Πορτογαλία, ανέλαβε την  θέση του γγ του  ΟΗΕ την 1η Ιανουαρίου, έχοντας προηγουμένως υπηρετήσει ως Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ  για τους πρόσφυγες.
Το άρθρο του, με τίτλο «Η μετανάστευση μπορεί να ωφελήσει τον κόσμο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο εμείς θέλουμε να υλοποιήσουμε το Σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών και να βοηθήσουμε », κάνει τον τολμηρό ισχυρισμό ότι η μαζική μετανάστευση« αυξάνει την οικονομική ανάπτυξη, μειώνει τις ανισότητες και συνδέει τις διαφορετικές κοινωνίες », προκειμένου να προωθήσει το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση.
«Αυτή θα είναι η πρώτη παγκόσμια συμφωνία αυτού του είδους», δήλωσε ο Γκουτιέρες , αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν θα «βάλει δεσμευτικές υποχρεώσεις στα κράτη», αλλά θα χρησιμεύσει ως «μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία για ηγέτες να αντιμετωπίσουν τους ολέθριους μύθους γύρω από τους μετανάστες».
Αυτές οι διαβεβαιώσεις δεν κατάφεραν να πείσουν τον Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Λευκός Οίκος το απέρριψε ως «απλά ασύμβατο με την αμερικανική κυριαρχία».
Ωστόσο, η κυβέρνηση της πρωθυπουργού Theresa May στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει αποσυρθεί από το σχέδιο .
Ο Guterres δήλωσε ότι είναι σημαντικό να «αναγνωριστούν και να ενισχυθούν τα οφέλη της μετανάστευσης … διότι οι μετανάστες συμβάλλουν τεράστια τόσο στις χώρες υποδοχής όσο και στις χώρες προέλευσής τους».
Απέκρουσε τον ισχυρισμό ότι οι μετανάστες «παίρνουν δουλειές» από τους  τοπικούς  εργάτες , λέγοντας ότι πρόκειται για δουλειές που αυτοί δεν μπορούν να τις κάνουν , και υποστήριξε ότι αυτό είναι θετικό.
Προσπάθησε  επίσης να επισημάνει το γεγονός ότι οι μετανάστες στέλνουν τεράστια χρηματικά ποσά κατευθείαν από τις χώρες υποδοχής τους ως ένα είδος συμπλήρωσης της εξωτερικής βοήθειας.
Ο νέος γενικός γραμματέας δεν είναι ο πρώτος γγ του ΟΗΕ που ομιλεί για  τα υποτιθέμενα οφέλη της μαζικής μετανάστευσης.  Αυτός ο διακυβερνητικός θεσμός το έχει προωθήσει ως «αναπόφευκτο, απαραίτητο και επιθυμητό» εδώ και μερικά χρόνια.
Το 2012, φημολογείται ότι στην  Ευρωπαϊκή Ένωση, στην οποία είχε προηγουμένως υπηρετήσει ο Γκουτιέρες  ως Ευρωπαίος Επίτροπος είχε  δηλώσει ότι η ένωση  πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να «υποσκάψει την εθνική ομοιογένεια» και να προωθήσει τις «πολυπολιτισμικές κοινωνίες » μέσω της μαζικής μετανάστευσης.
Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων και αυτά είναι τα πραγματικά σχέδια που υποκρύπτονται πίσω από τα μνημόνια και τις δήθεν οικονομικές κρίσεις, χωρίς τις οποίες τα σχέδια τους δεν θα μπορούσαν να ψηφιστούν από τα εθνικά κοινοβούλια όπως το ελληνικό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις