Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Όταν στον Ερυθρό Σταυρό τελειώνουν οι παγοκύστες αναλαμβάνει ρόλο ο... αρακάς - ΦΩΤΟ αναγνώστη

Τραγικές είναι οι ελλείψεις στα νοσοκομεία της χώρας, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να αναγκάζονται να φέρνουν από το σπίτι
τους υγειονομικό υλικό, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και σεντόνια και κουβέρτες.
Τι γίνεται όμως όταν τελειώνει το απόθεμα σε παγοκύστες; Στον Ερυθρό Σταυρό βρήκαν τη λύση και αυτή είναι ο κατεψυγμένος αρακάς.
Οι φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr τραβήχτηκαν χθες στην ορθοπαιδική κλινική του Ερυθρού Σταυρού, δηλαδή σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας, και προκαλούν αίσθηση.
Όπως αναφέρει ο αναγνώστης του enikos.gr που έστειλε τις φωτογραφίες, δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι, μέσα στην απόγνωσή τους, καταφεύγουν σε αυτή η λύση ανάγκης, προσπαθώντας να περιθάλψουν τους ασθενείς.Οι νοσηλευτές, αναγκάστηκαν, λόγω της έλλειψης σε παγοκύστες, να φέρουν από την κατάψυξη ένα πακέτο αρακά και να το δέσουν με γάζα στο πόδι του ασθενή. Απ' ότι φαίνεται το αγαπημένο μας όσπριο, με τη μεγάλη διατροφική αξία, δεν γεμίζει μόνο των ασθενών του νοσοκομείου, αλλά τους ανακουφίζει και από τον πόνο.
Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.
Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις