Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Αναγνώστης, καταγγέλει: Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ..

Κάτι πραγματικά παράξενο συμβαίνει στους κόλπους της ελληνικής ομογένειας στην Αυστραλία, καθώς ο πρόεδρος της Παμακεδονικής Ένωσης Μελβούρνης
φαίνεται πως δεν στηρίζει το συλλαλητήριο που διοργανώνουν ομογενείς μας στην Αυστραλία για το "Σκοπιανό"
Σας μεταφέρουμε αυτούσια την επιστολή που μας έστειλε ομογενής φίλος της σελίδας μας, διαβάστε την και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

"Μερες τωρα η ομογένεια της Αυστραλιας αναζητουσαν μια απαντηση απο τον πρόεδρο της παμακεδονικής ενωσης Μελβουρνης και Βικτωριας «κύριο» Παναγιώτη Ιασωνίδη σχετικά με την διοργάνωση διαμαρτυρίας για  την παραχώρηση του ονόματος στα Σκοπια με την χρηση του όρου Μακεδονίας . 

Ο Κυριος Ιασωνίδης κρατώντας σιωπή σχετικά με το αν θα κανει ή οχι καποια κινηση σαν ενωση αποφάσισε τελικα να μην διαμαρτυρηθεί και να μην στηριξη καμια κινηση , συγκεντρωση , πορεία κλπ που προκειται να κάνουν τελικως αυτόνομα και ανεξαρτητα καποιοι ομογενεις της Μελβουρνης .. 


O πρόεδρος της Παμακεδονικής Ένωσης Μελβούρνης
Κ. Ιασωνίδης

Με μεγαλη απογοήτευση αλλα και μεγαλη έκπληξη ενημερώθηκαν οι ομογενεις για την απόφαση του αυτη μέσω sms μυνηματος που στάλθηκε σε δεκαδες Ελληνες απο το προσωπικο του τηλεφωνο και που το μηνυμα του εχει ως εξής : 


ΤΟ SMS : 

“Το «απρόσωπο» συλλαλητήριο στη Μελβούρνη την Κυριακή 21/1/2018:
Η Παμμακεδονική Ένωση Μελβούρνης και Βικτώριας ενημερώνει πως το εν λόγω «συλλαλητήριο» δεν οργανώνεται από οποιονδήποτε ομογενειακό φορέα ή παροικιακό θεσμικό όργανο. Ως εκ τούτου, δεν τελεί υπό την αιγίδα του οργανωμένου Ελληνισμού.

Παναγιώτης Ιασωνίδης 
Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Μελβούρνης και Βικτώριας

Παρακαλώ προωθήστε το μήνυμα αυτό στον οικογενειακό και κοινωνικό σας κύκλο.”





ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ .. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΟΡΕΑ . 



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ : 




Αυτή την Κυριακή πραγματοποιούμε μια πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο προσχεδιασμένο ξεπούλημα της Μακεδονιας μας. Αφού κανένας φορέας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και όλοι οι ψευτοηγετες της παροικίας μας ασχολούνται με το πως θα φωτογραφηθούν με διάφορους πολιτικούς και επισήμους, ενώ την ίδια ώρα οι Σκοπιανοί δρομολογούν το σχέδιό τους για την υφαρπαγή της Μακεδονίας, εμείς προτιμησαμε να δείξουμε έμπρακτα την συμπαράσταση μας στα αδέρφια μας στη Θεσσαλονίκη και την αποφασιστικότητά μας να σταθούμε εμπόδιο σε όσους ξεπουλανε την πατρίδα μας. Δεν έχουμε χρήματα και κόμματα. Είμαστε απλά ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Ενωθείτε μαζί μας να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους "δεν θα την πάρουμε ποτέ τη γη των Μακεδόνων". Γιατί όπως είπε κάποτε ο Ίωνας Δραγουμης "Αν τρέξουμε να σωσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει".Ραντεβού αυτή την Κυριακή.21/1/2018 Θα ξεκινήσουμε από cnr Domain rd & st kilda rd 1.30pm
Κα θα τερματίσουμε στο Ελληνικό προξενείο.



«Κύριε» Ιασωνίδη θα πρεπει να ντρεπεστε για την προδοτική σας στάση .. οσο για την αιτιολόγηση που δώσατε κατα την τηλεφωνική σας συνομιλια με ομογενή , οτι δεν κανετε καμια διαμαρτυρία διότι φοβάστε οτι δεν θα μαζευτούν πολλοί και θα γυρίσει μπούμερανγκ οπως χαρακτηριστικά είπατε , να σας θυμίσουμε λιγο ιστορια και να σας πουμε «κύριε» Ιασωνίδη οτι παντα οι λίγοι κέρδιζαν τις μάχες και εδιναν το παράδειγμα στους υπόλοιπους για να κερδίσουν τελικώς τον πολεμο .. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ .. και αφήστε τέτοιου ειδους φτηνές δικαιολογίες στην ακρη .. 

Οτι κανουμε και οτι λεμε Ιασωνίδη μένει στην ιστορια .. και η ιστορια δεν ξεχνά ποτε .. τιμωρεί !! 

Μυνημα απο : 
Καποιους ομογενεις που αυριο θα σηκώσουμε την Ελληνικη σημαία και θα βροντοφωνάξουμε .

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ... 

Καλη κυριακη και καλη φραπεδια «κύριε» Ιασωνίδη .."

Εμείς σαν εξέγερση Ελλήνων θα θέλαμε να στείλουμε το εξής μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:

Τα μείζονα εθνικά θέματα δεν αποτελούν στίβο για μικροπολιτικές η προσωπικές σκοπιμότητες! Αυτή την στιγμή που η Ελλάς μας χρειάζεται θα έπρεπε άπαντες να είμαστε ενωμένοι για το καλό της αγαπημένης μας πατρίδας.

Αν ακόμα και την ύστατη αυτή ώρα, μπροστά στον εθνικό κίνδυνο, με τον εχθρό εντός και εκτός των πυλών, τρωγομαστε μεταξύ μας, γιατί δεν διοργάνωσε ο τάδε την εκδήλωση και την διοργάνωσε ο δείνα, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.....

Ομοψυχία αδέρφια

Ζήτω το έθνος
Ζήτω η αιώνια Ελλάς!!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις