Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Πως η Τουρκία ξεπέρασε την Ελλάδα – Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Τι συμβαίνει στην Ελλάδα και δεν παράγει τίποτα; Όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα βιομηχανικό. Την ίδια στιγμή η Τουρκία είναι χώρα παραγωγής πολλών πολυεθνικών και έχει ξεπεράσει για τα καλά όλες τις προσδοκίες.
Την στιγμή που η Ελλάδα «πεινάει» οι γείτονες κάνουν θραύση στην παγκόσμια αγορά. Η Τουρκία που κάποτε την κοροϊδεύαμε τώρα έχει γίνει περιφερειακή υπερδύναμη και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει στο εσωτερικό της, είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Για αυτό λοιπόν η Τουρκία μπορεί και έχει διεκδικήσεις εις βάρος της Ελλάδας, αφού βλέπει ότι εμείς δεν έχουμε καμία δύναμη.
Αμέσως μας έρχεται στο μυαλό η ελλαδική κατάσταση και όπως είναι λογικό έχουμε πολλές απορίες. Πως γίνεται η χώρα μας να είναι τόσο πίσω στα πάντα σε ότι αφορά την βιομηχανία; Θα πει κανείς ότι για αυτό ευθύνεται η κρίση αλλά αυτό δεν ισχύει επειδή κρίση περνάμε την τελευταία δεκαετία, πριν; Οι Έλληνες μάθαμε να προσφέρουμε μόνο υπηρεσίες και όχι να δημιουργούμε με αποτέλεσμα τώρα να έχουμε γίνει «ζήτουλες» και ζούμε με τα δανεικά που παίρνουμε ώστε να πληρώνουμε τόκους παλαιότερων δανικών κ.ο.κ. Για να επιστρέψω στο προηγούμενο θέμα λοιπόν να σας αναφέρω ότι οι Τούρκοι έχουν βιομηχανία και παράγουν σχεδόν τα πάντα.
Δείτε το βίντεο:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις