Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙ Απίστευτη πρόκληση από την Άντζυ Σαμίου για τη Μακεδονία με post ΝΤΡΟΠΗΣ!

Σάλος στο διαδίκτυο για τον χάρτη της ντροπής που ανέβασε στο facebook η λαϊκή τραγουδίστρια

Προκαλεί ξανά, και με άγριο τρόπο, η Αντζυ Σαμίου! Η τραγουδίστρια, γνωστή κυρίως από το γκραν σουξέ
«Πιο χαμηλά» που άφησε εποχή στις αρχές της δεκαετίας του ’90, τοποθετήθηκε για το μακεδονικό ζήτημα, δείχνοντας πόσο «πιο χαμηλά» μπορεί να ρίξει και το εθνικό μας φρόνημα!

Το επίμαχο postΗ λαϊκή αοιδός ανάρτησε στο facebook έναν χάρτη, ξεχωρίζοντας με μπλε χρώμα το κομμάτι της Μακεδονίας, των Σκοπίων και μέρους της Γιουγκοσλαβίας, και έγραψε: «Αυτή είναι η Μακεδονία, για πάνω από 100 χρόνια, μετά τους Βαλκανικούς πολέμους... Δεν είναι όλη δική μας, επεκτείνεται και σε άλλες χώρες, τι να κάνουμε τώρα;» Το προκλητικό post στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς φίλους της, οι οποίοι την «πυροβόλησαν», κατά ρυπάς για τις θέσεις τους με την αοιδό και να απαντά αναλόγως.

«Κοπέλα μου! Δεν αρχίζεις να τραγουδάς και πάλι για το ευαίσθητο σημείο σου!» της έγραψαν κι εκείνη απάντησε: «Οποιο παρτάλι μιλάει άσχημα θα παίρνει φύλλο πορείας!» Αλλος χρήστης ήταν πιο ευγενικός και με επιχειρήματα: «Αγαπητή Αντζυ, λυπάμαι, αλλά θεωρώ την ανάρτηση αυτή επιεικώς απαράδεκτη. Μαθήματα Ιστορίας, όπως καταλαβαίνεις, δεν γίνονται από το Fb». Ενας άλλος -πιο μουσικόφιλος- της έγραψε μαντινάδα: «Η Σαμίου αποτυχημένη σαν τραγουδίστρια, αποτυχημένη και σαν αβανταδόρα του Τσίπρα! Από τραγούδι τίποτα κι από Ιστορία πράμα! Στην κεφαλή της παίζανε το λάθος με το κλάμα». Υπήρξαν όμως και πιο... κάθετοι: «Μετά από αυτό το post, αυτοκτόνα»!

Η απάντηση της αοιδού; «Ναι, είναι γνωστό πως την Ιστορία την ξέρουν καλύτερα τα ούγκανα και οι ακροδεξιοί». Λίγες ώρες αργότερα η Αντζυ τοποθετήθηκε και για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο και σε μια προσπάθεια να το υποβαθμίσει μίλησε για «πατριδοκάπηλους, ακροδεξιούς»!
Να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αντζυ Σαμίου προκαλεί μέσω facebook.



Το καλοκαίρι, όταν η μισή Ελλάδα καιγόταν, μια σχεδόν ιερόσυλη ανάρτησή της είχε δημιουργήσει σάλο. «Τι να πεις... άπραγη κι η Παναγία... Τόσες λιτανείες, τόσες χιλιάδες κεριά θα καούν, τόσα πανηγύρια, τόσες προσευχές, μα δε λέει να βάλει το χεράκι της να σβήσουν οι φωτιές... λες να θέλει να μας πει κάτι;» είχε γράψει χωρίς ίχνος σεβασμού ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο η κυρία «Εκεί που καίγομαι πολύ», την ώρα που καιγόταν ο τόπος στην κυριολεξία!



Η Espresso ΛΕΕΙ! 

Τον Δεκαπενταύγουστο, όταν με ένα αδιανόητο post συνέδεε τις καταστροφικές πυρκαγιές που έκαιγαν τη χώρα με την... απραξία της Μεγαλόχαρης, αναρωτηθήκαμε μπας και τη χτύπησε η ζέστη! Λίγους μήνες μετά η αοιδός, που «εκεί που καίγεται πολύ θέλει να νιώσει το φιλί», ξαναχτύπησε, αυτήν τη φορά με μια προβοκατόρικη και προκλητική ανάρτηση για τη Μακεδονία. Ας τη μαζέψει κάποιος...


espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις