Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018

Πρώην πορνοστάρ σε γκέι ταινίες είναι καθηγητής μαθηματικών σε Πανεπιστήμιο [εικόνες & βίντεο]

Έχει πτυχία στη Μηχανική υπολογιστών, στα Μαθηματικά και το παρελθόν ενός γκέι πορνοστάρ. Ο λόγος για τον Ρουτζέρο Φρέντι, που διδάσκει μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης.

Οι φοιτητές στο πανεπιστήμιο τον γνώριζαν ως καθηγητή Φρέντι. Αυτό που δεν γνώριζαν μέχρι πρόσφατα ήταν πως ο καθηγητής μαθηματικών τους, ήταν παλαιότερα γνωστός ως Κάρλος Μάσι, ένας δημοφιλής γκέι πορνοστάρ.
Το παρελθόν του έγινε γνωστό όταν ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο του επιδεικνύει τους μύες του στο Facebook και κάποιος τον αναγνώρισε και ήρθε σε επαφή με έναν ντόπιο δημοσιογράφο.
Όπως δήλωσε ο καθηγητής στην Repubblica, δεν έχει αναστατωθεί καθόλου που αποκαλύφθηκε το παρελθόν του, λέγοντας πως δεν το έκρυβε.
«Μερικοί μαθητές δημοσίευσαν τη φωτογραφία μου σε ορισμένα sites και έτσι αποκαλύφθηκε η προηγούμενη ζωή μου ως ηθοποιός πορνογραφικού περιεχομένου» εξήγησε. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν ακριβώς μυστικό».
Ο Φρέντι πρόσθεσε πως αρχικά ήθελε να εργαστεί στον τομέα της μηχανικής στην Ιταλία, αλλά η έλλειψη ευκαιριών των οδήγησε να αναζητήσει αλλού δουλειά. «Μου πρόσφεραν την ευκαιρία να κάνω ταινία στις ΗΠΑ. Και σκέφτηκα ‘γιατί όχι; Μια δουλειά που με βοηθά να κερδίζω περισσότερα» είπε.
Υπέγραψε στο Colt Studios, αλλά παραιτήθηκε το 2013 για να επιστρέψει στην Ιταλία και να πάρει το μεταπτυχιακό του στα μαθηματικά.
Ο Φρέντι συζεί με τον εδώ και 11 χρόνια σύντροφό του Γκουστάβο Αλεχάντρο Λεγκιζαμόν, επίσης πρώην γκέι πορνοστάρ. «Ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε κάτι, αλλά δεν περίμενα κάτι τόσο μεγάλο» λέει. «Νόμιζα ότι κάποιος θα δημοσίευε κάτι και οι μαθητές θα μιλούσαν γι’ αυτό για λίγο αλλά δεν περίμενα πως όλοι η χώρα θα μιλά για τη ζωή μου» και προσθέτει πως δεν έχει προβλήματα με το πανεπιστήμιο. «Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τις δύο καριέρες μου» λέει. «Και οι δύο αντικατοπτρίζουν ένα μέρος της προσωπικότητάς μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις