Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Σκοπιανοί ζητούν προστασία από την Τουρκία! Απίστευτο κείμενο ακραίων στο διαδίκτυο

Ακραίοι Σκοπιανοί εθνικιστές ζητούν από την Τουρκία να ασκήσει βέτο στο ΝΑΤΟ σε περίπτωση που το κρατίδιό τους δεν ονομαστεί “Μακεδονία”!
Το …κίνημα “για την απελευθέρωση και την ένωση όλης της Μακεδονίας”,δημοσιεύει στην ιστοσελίδα “Μακεδονικό έθνος”, ένα κατάπτυστο κείμενο με το οποίο καλεί την Τουρκία να …τους προστατέψει.

Γράφουν μεταξύ άλλων απαιτώντας βέτο στο ΝΑΤΟ σε περίπτωση που δεν…βαφτιστούν όπως επιθυμούν:
“Αυτό το βέτο μπορεί να προέλθει από μια πολύ  φιλική χώρα, η οποία ήταν μεταξύ των πρώτων χωρών που έχει αναγνωρίσει τη Δημοκρατία της Μακεδονίας με το συνταγματικό της όνομα και δεν θέλει την αλλαγή του. Η χώρα αυτή έχει επανειλημμένα επισημάνει ότι η πΓΔΜ έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το συνταγματικό της όνομα…Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε επανειλημμένα ότι οι Τούρκοι και οι Μακεδόνες είναι αδέλφια και ότι η Τουρκία θα είναι πάντα πίσω από τους Μακεδόνες. Είπε επίσης ότι η Τουρκία θα είναι πάντοτε στην πλευρά της Μακεδονίας επειδή η Ελλάδα κάνει λάθος σ΄ αυτό το θέμα .

Τώρα που η Ελλάδα ζητά  αλλαγή ονόματος, ζητά  να αποσυρθούν τα μνημεία του Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, τα οποία, παρεμπιπτόντως, δεν είναι  αποκλειστικό δικαίωμα της Ελλάδας και ζητά  να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου των Σκοπίων όπου λειτουργεί η τουρκική εταιρεία TAV Eirport, πώς θα αντιδράσει στην Τουρκία, η οποία, μεταξύ άλλων, είναι σε αντιπαράθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες;  Θα συμφωνήσει να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου και αν ναι, θα επιτρέψει στη Μακεδονία να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ με ένα άλλο όνομα;

Η Μακεδονία και η Τουρκία  περιμένουν να γίνουν μέλη της ΕΕ και απομακρύνονται όλο και περισσότερο από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι διαφωνίες μεταξύ Τουρκίας και Ηνωμένων Πολιτειών είναι πιο έντονες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και την απόφαση των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ”.

Θα γραφτούν και θα ειπωθούν πολλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις