Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ ο Τρούπος για τις “κρεμάλες” και τα ρατσιστικά σχόλια

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις του στο twitter για το συλλαλητήριο. Συγγνώμη ζήτησε σήμερα ο ίδιος.

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Τρούπος,
μετά τις προκλητικές αναρτήσεις του στo twitter με αφορμή το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Τρούπος χαρακτήρισε επικίνδυνο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προειδοποιώντας πως «οι κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους εθνοπροδότες είναι έτοιμες και περιμένουν». Παράλληλα χρησιμοποίησε ρατσιστικές διατυπώσεις για τους Σκοπιανούς.
«Εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν συμβαδίζουν με το ύφος και τις αρχές που διαχρονικά πρεσβεύει η ΟΝΝΕΔ. Ως εκ τούτου, ακολουθώντας τις καταστατικές διαδικασίες, καλείται άμεσα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις», έσπευσε να δηλώσει ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος.
Ο κ. Δέρβος συμπλήρωσε: «Οι κρεμάλες και τα ρατσιστικά σχόλια δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ. Δεν είμαστε ίδιοι με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, που χωρίς ντροπή προπηλάκιζαν λεκτικά και σωματικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ανοίγοντας το βόθρο της άνω και της κάτω πλατείας. Το ήθος που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στην εξουσία πρέπει να ηττηθεί και θα ηττηθεί από εμάς».
Δημήτρης Τρούπος - tweet
Αφού διέγραψε τις επίμαχες αναρτήσεις από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο Δημήτρης Τρούπος, ζήτησε σήμερα συγγνώμη για τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε, αναγνωρίζοντας πως «δεν έχουν θέση στον δημόσιο διάλογο και δε συνάδουν με το πνεύμα και την ιδεολογία της ΟΝΝΕΔ». 
ΟΝΝΕΔ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΟΥΠΟΣ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ TWITTER ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Την αποπομπή Τρούπου αξιώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του Πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, αναφέρεται ότι «το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Αλ. Τσίπρα με κρεμάλες και να χαρακτηρίσει “πιθήκους” τους πολίτες της ΠΓΔΜ!» και καταλήγει: «Αναμένουμε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποπέμψει τον Δ. Τρούπο από τη νεολαία του κόμματος του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις