Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Οι Τούρκοι στρατιώτες στέλνουν «χαμογελαστές» φωτογραφίες και βίντεο από την Συρία (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη
Με εντολή Ερντογάν όπως έχει γίνει γνωστό ο Τουρκικός στρατός έχει εισβάλει στην Συρία στις περιοχές που βρίσκονται οι Κούρδοι, ώστε να τους αφανίσουν γιατί τους θεωρούν τρομοκράτες.

Σύμφωνα με διάφορες ΜΚΟ οι Τούρκοι έχουν σκοτώσει πάνω από 70 αμάχους σε μια εβδομάδα και την ίδια στιγμή όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι Τούρκοι στρατιώτες ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο από το μέτωπο στο Instagram στα οποία είναι μέσα στην τρελή χαρά. Οικογένειες ολόκληρες έχουν ξεκληριστεί λόγο της Τουρκικής εισβολής αλλά οι Τούρκοι είναι χαλαροί και βγάζουν φωτογραφίες λες και πήγαν διακοπές. Αυτή είναι η κατάντια των Τούρκων οι οποίοι θέλουν να εμφανίζονται σωτήρες των απανταχού Μουσουλμάνων.
Αυτοί ήταν πάντα οι Τούρκοι οι οποίοι δεν υπολογίζουν τον πόνο που προκαλούν αρκεί να φέρουν εις πέρας τα σχέδιά τους. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν γελάει στον πόλεμο αλλά η λογική έχει χαθεί εδώ και καιρό σε κάποιους όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι τώρα πιά. Δεν είναι δυνατόν ο πλανήτης να σιωπά και να αφήνει τους Κούρδους αλλά και τους Σύρους να πεθαίνουν από τα όπλα αυτών των ανθρώπων. Είτε αντικαθεστωτικοί, είτε τούρκοι είναι το ίδιο και το αυτό.
Δυστυχώς όλα είναι να τα περιμένουμε από αυτό το λαό!
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις